Part 13 - Cercei halála, vagy mégsem?

21 5 0
                                    

By: Anna

Ma este jött meg Arya Deresből, így másnap délre tették Cercei kivégzését.

Sára: -Arya drága megmondanád, hogy hogy tervezed kivégezni?

Arya: -Nem mondom meg!

Sára: -Jó de rendkívül fájdalmas halált haljon!

Arya: -Rendben.

El is jött a másnap, Cerceit kivezették a cellájából a kivégzésének porondjára amelynek nézőterén Királyvár lakosai foglaltak helyet.

Saci, Anna, Alaröff, Damon nyuszi és Dzsó a páholyban ültek és vigyorogva nézték a rongyos ruhájú, tépett hajú, nyúzott Cerceit.

Arya lassan lépkedett Cercei felé, a Tűt forgatva, mikor odaért kikötözte őt egy faoszlophoz és megkezdte a kinyírását. Először elkezdte vagdosni a kezét és a lábát, mikor Cercei már tiszta vér volt erőből belerúgott a lábába , ami egy reccsenéssel eltört. Ezután a Biblia filmből tanulva kinyomta a szemeit. Mahd elkezdte egyesével levágni az ujjait.

[Cercei]

Szörnyű érzés volt. Ordítottam, mi mást csinálhattam volna? Arya igazán kitett magáért. Ha ezt valahogy túlélem bosszút állok Sáráékon. De hogyan élhetném túl? Hisz ez a ribanc mindent megtesz azért, hogy fájdalmasan haljak meg. Aúú, ez nagyon fáj éppen elkezdte tördelni a csontjaimat. Szépen fokozatosan halad felfelé a jobb lábamon. Már az összes ujjamat kitörte, az alsó lábszárcsontom is minimum 3 részben van. Ordítok. Nagyon fáj. Rángatóztam, hátha elszakad a kötél, de ez a kis ribanc rendesen megkötött.

-Ölj meg, kérlek ölj meg! - ordítom, mert egyszerűen nem bírom tovább a fájdalmat. Magamban elképzeltem, ahogy Sára és társai úgy lógnak szenvedve, mint én. De ez nem segített, mikor az a kis pisis levágta a lábamat. Szinte már megkönnyebbülés volt az, hogy nem volt szemem, ám hallani se volt jobb.

Egész Királyvár biztatta a kis Starkot, rám meg becsmérelő, ronda szavakat mondtak. A földön fekszek. Már nincs se lábam, se kezem, mindenem tiszta vér, alig élek. Szerintem még a bordáim egy részét, még a csigolyáimat is eltörte. Legyen már vége!

Kiköpök egy kis vért a számból, amibe a fogaim is társulnak, mikor hallom, hogy Arya végső csapásra emeli a Tű nevű fogpiszkálónyi kardját.

Végre mindennek vége lesz, vajon a túlvilágon meg tudom bosszulni? Ám akkor meghallottam egy ismerős hangot, de a világ elsötétült előttem (már amennyire egy vak előtt elsötétülhetett)

[Narrátor]

Az arénában Batman tanárnő hangja volt hallható, aki egy űrhajóval leszállt Cerceihez, Aryát kiütötte egy erőteljes tarkócsapással, majd fogta Cerceit és már fénysebességgel mentek a sokadik Halálcsillaghoz.

[Cercei]

Mikor felébredtem több dolog is feltűnt. 1) Újra láttam. 2) Mindent lilán láttam. 3) Már nem fájt annyira. 4) Valami nehéz ruha volt rajtam. Megpróbáltam felülni, de le voltam kötözve. Hol a francban lehetek? Hogyhogy élek? És most ellenségnél vagyok vagy barátnál? És ha barátnál, segít bosszút állni?

Épp Sára halálát képzeltem el, mikor valaki belépett a szobába. Megpróbáltam beszélni de nem jött ki hang a torkomon. Az ismeretlen kicsatolta bilincseit talpra segítette, így már látta, hogy az ismeretlen nem más, mint Batman tanárnő.

-Nem kell félned segítő szándékkal hoztunk ide, segítünk bosszút állni, ja és mellékesen megmentettük az életed. - mondta a sötétruhás, majd arrébb vezetett egy tükör elé. Mikor megláttam magam először megdöbbentem majd elmosolyodtam (ami mellesleg eléggé fájt de nem érdekelt). A tükörben velem szemben a Darth Vader női verziója állt.

Legend of AlaröffOù les histoires vivent. Découvrez maintenant