16

3.1K 67 15
                                    



Lexi

Jag kände mig faktiskt lite piggare och en aning gladare efter att jag pratat ut med killarna. Det kändes bra att låta dem veta hur jag känner. Jag fick visserligen inte så mycket respons eller svar från dem men några nickningar gjorde ändå mycket. Då visste jag att jag hade deras sida.

Jag har aldrig varit så öppen mot människor jag egentligen inte känner så bra. Men här inne lever man i en så liten värld och jag har i princip bara killar runt mig varenda dag. Jag känner att jag måste börja vara ärlig mot dem om de är min familj framöver.

När Luke placerade sin hand över min, vågade jag inte öppna ögonen igen. Jag vågade inte möta hans ögon. Men att sitta och blunda kunde jag inte göra för längre så efter en kort sekund öppnade jag dem och reste mig lite sakta upp för att gå upp till mitt rummet igen. Snabbt drog han bort sin hand och la den på bordet. Varför rörde han mig?

Med trötta steg gick jag upp för trappan och in till mitt rum. Jag stannade till och funderade över vad jag skulle göra nu.

Dörren bakom mig smällde igen och av det plötsliga ljudet ryckte jag till och vände mig snabbt om för att se vem det var som följt efter mig. Vid dörren stod Luke. Jag pustade ut och la handen över hjärtat. Varför måste han skrämma mig?

Jag mötte hans blick och en underbar rysning gick igenom kroppen. En känsla jag älskade men både hatade.

Hans blick gled ner och stannade några sekunder på mina läppar innan hans blick sökte in i mina ögon igen. Mitt hjärta började slå snabbare.

Han tog några sakta steg fram till mig och av ren reflex backade tills jag slog i byrån bakom mig. Jag mötte hans ögon. Ett flin placerades på hans läppar vilket fick mig lite fundersam. Vad tänker han göra? Det här är inte den Luke jag känner.

Nu hade han kommit så nära att vi andades varandras luft. Jag tog ett stadigt andetag och försökte hålla mig lugn och stabil.

"Vad du än tänker göra, är ingen bra idé." min röst var långsam och skakig. Hans närhet var nog med att förstöra min förmåga att prata. Det var svårt nog att inte kolla ner på hans läppar.

"Jasså?" Viskade han. Mitt hjärta dunkade mer och mer för varje sekund som gick.

"För att du dödar människor och har inget bra inflytande. Jag hatar dig." hackade jag mig nervöst fram. Jag försökte övertala mig om att det var det rätta. Han är ingen bra kille. Det har han bevisat många gånger.

Han tog ett litet steg fram och lutade sig in till mitt öra.

"Lexi, jag är en gangster." har han alltid haft en sån här sexig röst? Eller är de denna situation som förstärker alla känslor och sinnen? Det kändes som att eldflammor spred sig i hela kroppen mest samlade det sig i hjärtat. Snart exploderar jag.

Han drog bort en hårslinga och placerade det bakom mitt öra, sedan gav han mig en lätt kyss på min hals. Han visste att jag inte kunde hålla mig mycket längre, han gör det här för att retas. Jag stängde ögon om och njöt av stunden. Hur kunde jag låta mig själv göra det. Hur kan något så fel kännas så rätt?

Han drog ifrån och borrade in sin intensiva badboy blick i mina ögon.

"Och de följer aldrig regler?" Med de sagt, kraschade han våra läppar mot varandras. Han händer omfamnade min kinder för att få ett bättre grepp. Jag kunde inget annat än att kyssa honom tillbaka, det kändes så bra.

Hans läppar var mjuka och fylliga och fjärilarna i magen spred sig.

Han drog ifrån och kollade in i mina ögon. Jag andades tungt och visste inte vad jag skulle säga. Jag ville ha mer, jag har aldrig blivit kysst sådär tidigare.

Han gav mig en sista sexig blick innan han lämnade rummet om lämnade mig helt ensam. Kvar stod jag med andan i halsen och gick igenom vad som precis hänt. Jag satte förvånat min hand över mina varma läppar. Jag kunde bara tänka på en sak. Fan vad han var bra på kyssas.

♡ ♡ ♡ ♡ ♡

Säga gärna vad ni tycker!!!!

Falling for the bad guyWhere stories live. Discover now