*-*BÖLÜM10*-*

811 43 0
                                    

....

Rüyasız bir uykunun ardından açtım gözümü. Hiç bir şey hissetmiyorum. Bu normal mi? Her an başı belada olan ben için bu normal olamazdı tabi. Bir şey hissetmemek anormal geliyor şu anda.

Boş boş, işlemeli beyaz tavana baktım bir süre. Desenler hoşuma gitmişti. Sakinliği algılamaya çalıştım. Güzeldi aslında. Ne var sanki hep böyle olsa. Dert tasa olmadan, kızmadan, nefret etmeden, huzurlu bir yaşamım olsa fena mı olurdu? Yapabilir miydim gerçekten?

Düşüncesi güzel ama, icraatta iyi değilimdir. Yani rahat durmaz mutlaka bir şeyler çıkarırdım sorun çıkmasa bile. Sakin kalamam ki ben.

Yüzüme gelen saçları kuvvetli bir üfürükle sol yanıma yolladım. Beş dakika sakinliğe bile dayanamamıştım yahu!

Saate baktım. Sabahın dokuzuydu. Sabah… hani şu cırtlak boğazlı horozların öterek seni uyandırdığı sabah. Aceleyle uyanır bir şeylere yetişmeye çalışırsın hani. Evet evet! Bende olmayan bir şey! Acelem yok benim gündüz hiç uyanmam. En erken uyandığım saat akşam yedidir.

Eeee?

Ne eeee?

Ben neden sabah uyandım? Hem de hiç rüya görmeden? En azından kızıl örgüyle vakit geçirebilirdim. Ama gitmemiştim. Bilinçli olsaydım kesin giderdim. Bilinçli…

Tabi yaa! Mührün etkisinden yeni çıkmıştım! Bu hissizlik bu yüzdendi! Düşünmeye gerek yoktu. Sebebin kim olduğu belliydi!

Sol yanıma döndüm hızla.

Yalnız olmadığıma şaşırmamış olmam gerekirdi. Uyurken beni yanından ayırmazdı. Şaşırdığım şey, o uyurken neden uyandığımdı. Hem de mührün etkisi yeni geçiyordu. Böyle serbest bırakmazdı beni.

Hayrola kazma diş efendi! Sıkıldın mı artık benimle mühür oyunu oynamaktan?

Karnımdaki anlık sancıyla dokuz büklüm oldum yatakta. Saniyelikti. Acı geldiği gibi gitmişti. İyileşiyor muydu acaba?

Elimle yarayı yoklarken hissettiğim kayganlıkla kaşlarımı çattım. Saten? Uyurken saten gecelik giymezdim ben. Bunun tek bir sebebi vardı. Saten geceliği sadece bir durumda giymiş olurdum. Hem giyen ben olmazdım. Kazma diş tarafından bizzat giydirilirdi üzerime. Çünkü kendimde olmazdım o zaman. Yaptığı şeyi unuttururdu bana. Gerçi öyle olmasını ben istedim. Hatıralarımda +18 sahne olsun istememiştim. Özelliklede bu kazma dişle olan bir sahne!

Nano saniyede kazma dişin tepesine bindim. Ellerim boğazındaydı. “Seni fırsatçı pislik! Adi mahlûk kazma dişli aptal vampir! Söz vermiştin! Mührü kullanmayacağına söz vermiştin!” hemen uyanmıştı. gülümsedi sadece. Hala gözleri kapalıydı. “Aç gözlerini yalancı! Oyun oynuyorsun değil mi benimle! Bir kerede kazma dişliğini bırakıp adam gibi doğruyu söyle be!”

“Ne söylememi istiyorsun?” yavaşça açtı gözlerini.

*-*MÜHÜR*-*Where stories live. Discover now