Bölüm 1

1.2K 42 5
                                    

Merhabalar :) Eveet,dur durak bilmeden,Can Yarım biter bitmez yeni bir hikayeye başlamak istedim.Bu hikayem diğerlerinden biraz daha farklı olacak,yazmak için bende inanın çok heyecanlı ve istekliyim.Gerek karakterlerim gerekse kurgum benim içinde yeni bir tecrübe.Uzatmadan keyifli okumalar diliyorum.Fikirlerinizi  benimle paylaşırsanız daha verimli bir hikaye çıkacağını düşünüyorum.İlk bölüm kısa bir bölüm oldu,giriş olarak düşünebiliriz.Öpüldünüz!


Genç adam elindeki silahı,sıkı sıkıya kavramış karşıdaki arabadan inmekte olan kumral saçlı genç kızı kendine hedef almıştı.

Arabadan inen kız,esen rüzgara eşlik etmeye kalkışan saçlarını elleriyle durdurmaya çalıştı ve bakışlarını karanlık sokaktan çekip,arabanın içerisindeki babasına çevirdi.

-''Sonra görüşürüz.''

Arabadaki yaşlı adam kafasıyla kızını usulca onaylayıp,şoföre git emrini vermişken gecenin sessizliğinde boş sokaklarda yankılanan silah sesi yaşlı adamın kulaklarında bir çığlık gibi patlamış ve bakışlarının şimşek hızıyla kızına doğru yönelmesine sebep olmuştu.

-''Güneş!!''

Yaşlı adamın gür ve korku dolu sesi arabanın içinde yankı bulurken,elindeki silahı hızla bulunduğu duvarın kenarına bıraktı Kara.Bakışlarını son kez arabadan korkuyla inip kolundan kanlar damlayan kızına koşmakta olan yaşlı adama çevirdi.

Hissettiği nefrete bir de istediği hedefe ulaşamamanın öfkesi eklendiğinde avucunu hınçla sıktı.Amacı kızı göğsünden vurup öldürebilmekti ama ne olduğunu bilmediği sebepten,yıllarca ustalıkla yapabildiği o şeyi bu gece başaramamıştı.Öldürmek.

-''Siktir!''

Dişlerinin arasından tısladığı bu küfürle birlikte,ağzındaki tükürüğü duvara fırlattı ve karanlığın örttüğü ıssız sokağa daldı.

Elindeki siyah eldiveni ustalıkla çıkartıp kabanının cebine sıkıştırdığında,arabasının olduğu sokağa girdi.

Direksiyonu sıkı sıkıya kavramış olan genç kız,Kara'nın geldiğini görünce hemen anahtarı çevirip arabayı harekete hazır hale getirdi.

Derin bir nefes alıp,''Halledebildin mi?'' diye sorduğunda,yanındaki koltuğa oturmuş genç adamın yüzünü hakimiyetine almış olan öfkeyi görebilmişti.Onun öfkeli hallerini az çok bilirdi ve buna şahit olmak en çok korktuğu şeylerden birisiydi.

-''Halledemedim.'' diye dişlerinin arasından tısladı Kara.

-''-Na-Nasıl ?''

Genç kız yaşadığı şok yüzünden sesinin titremesine engel olamamış ve gözlerini istemsizce kocaman açmıştı.

-''Iskaladım.Ölmedi.''

Kara'nın sesindeki elle tutulur nefret,genç kızın kanını dondurmuş ve derin bir nefes almasına sebep olmuştu.

-''Şimdi ne yapacağız?'' diye sordu kız,bu soru dudaklarının arasından dökülmeden önce biraz duraksayıp cesaret toplaması gerekmişti biliyordu ki karşısındaki adam sorulardan nefret ederdi.

Bakışlarını Kara'nın kaskatı olmuş kirli sakallı keskin hatlı çenesinden çekip, susmayı seçti.Gaz pedalına yüklendiğinde,arabanın lastiklerinden çıkan tiz ses,kulaklarını çınlatmıştı.

-''Elbet ölecek.''

Epey yol katettikten sonra,gecenin sessizliğini yarıp geçen o cümle dökülmüştü Kara'nın dudaklarından.

KARAWhere stories live. Discover now