5• the killer 0 8 0 1

2K 136 22
                                    

-"Hey S/A" diyor oturduğun demir masada daha da öne gelerek ,dikkatini daha çok ona vermeni sağlıyor.
-"Evet Mr.J " boğazını temizleyerek verdiğin cevapta sesinin onun karşisında ne kadar aciz ve küçük düşütücü olduğunu düşünüyorsun.
-"Sen " diyor ellerini masanın üzerinde birleştirerek. "S-sen " bir anda bir ucu bileğindeki demir kelepçede diğer ucu ise masanın üzerine takılı vaziyette olan kolunu sinirle kaldırıyor ve uzun parmaklarını sinirle saçların içinden geçiriyor.
Bir anda odayı dolduran zincir sesi ve senin hiç beklemediğin bu hareketi ile yerinde zıplıyorsun ve ona bakıyorsun.
-"Ağlamışsın."  Sinirden ve öfkeden çatılmış kaşları bir anda grilerinin üzerinde dümdüz durur hale gelip, zorla yutkunduğunda , bir gözünden gelen yaşı durduramıyorsun ve de zaman geçmeden elinin tersi ile siliyorsun.
-"Mr. J bugünlerde nasıl hissediyorsunu-"
-"Sus ve bana cevap ver." Konuyu değiştirmek amacıyla konuştuğunda ,hızla sözünü kesiyor .bakışlarını önünde duran dosyalardan çekip ona döndürüyorsun. "Neden ağladın." Gözlerini sinirle kapatıp her harfin üzerine sanki senin anlamada zorlanıyormuşçasına  baskı yaptığında , ne yaptığını veya neden yaptığını anlayamıyorsun.
-"Bu sizi ilgilendirmez Mr.J teşekkürler ama istemiyo-"
-"Hayır."Yumruk yaptığı elini hızla demir masanın üzerine geçirdiğinde nedensiz olarak gözlerinin yeniden yandığını hissediyorsun. "Sen beni yanlış anladın. İsteyip istemediğini soran kim değil mi? " sakinleşmek için biraz bekliyor . " O adam değil mi ." Diyor nedenini anlamadığım bir şekilde gülümsüyor .

" Gray"

Söylediği isim ile dün akşam o kısa süre zarfını hatırladığında ,çoktan dolmuş ve ondan kaçırıyorsun .gözlerini yeniden ona döndürdüğünde ne dediğini anlamamışçasına kaşlarını çatıyorsun.
-"Neyden bahsediyorsunuz?" Nedensizce titremesini durduramadığın ellerini görmemesi umuduyla masanın altına sokuyorsun.
Boğazındaki akıl almaz ve konuşmanı zorlayan acıyı bir nebze geçirmek için yutkunuyorsun.
-"İnsanları iyi tanırım." Diyor kollarını birbirine bağlarken. "Başlarından ... neler geçtiğini, akıl sağlıklarını , düşündüklerini ve de en büyük ... arzularını.Nasıl biliyor musun? "
Burnunu kabaca  çekip , onun sorusu ile kendini kontrol etmeye bir kenara bırakıyorsun ve kafanı hayır dercesine iki yana sallıyorsun.
" Karşıma çıktıklarında demek oluyor ki bir şey yapmışlar , benim canımı sıkan ve istemediğim şeyler." Dişlerini sıkarak konuşmaya devam ederken bir anda yumuşuyor. "Tabi aslında yaptıkları şeylerin karşılığı olarak gördüğüm ceza şekli ... Acı ." Diyor omuzlarını rahat bir şekilde silkerek. " Hatta öyle bir acı ki ölmek için yalvartan türlerden. İnan bana. " Bundan hastalıklı bir şekilde haz aldığını belli edercesine sırıtıyor.
Birbirine sardığı kollarını masanın üzerine dayayıp ,öne eğildiğinde gözlerini bir kaç kere kırpıştırarıyorsun.
"Nasıl öğrendiğimi bilmek ister misin?" Üzerinde tamamen hakimiyet kurduğunu hissediyorsun ama karşı çıkmıyorsun. Kafanı evet dercesine salladığında parmağı ile sana gel işareti yapıyor.

Ve sen de düşünmeden masanın üzerine eğiliyorsun.

-"Ben heryerdeyim ." Fısıldayarak söylediği şey ile tüylerinin diken diken olduğunu hissediyorsun ve hemen sandalyenin arkasına yaslanıyorsun . Meşhur ve herkesin aklında terörler estirip kabuslara konu olan gülümsemesi yüzünde yavaşça yer aldığında ne zamandır tuttuğunu bilmediğim nefesini bırakıyorsun.

Tam o anda demir kapının gürültü ile açılması ile oraya bakıyorsun ama bir andan da onun gözlerinin hala üzerinde olduğunu hissediyorsun.
-"Affedersiniz Bayan S/A " Asker hala sana bakan adama kısa ve tedirgin bir şekilde bakıi attıktan sonra elindeki silahını omzuna daha da kendine yaklaştırıyor. " Acil bir toplantı düzenlendiği haberini aldık."
Neden olduğunu sormak istesende hemen odadan çıkmak için, Bir şey söylemeden önündeki mavi kapaklı dosyayı kaparken ayağa kalkıyorsun.
-"Haberleri onlardan al S/A."
Dediği şeyi anlamayarak veya da anlamamazlıktan gelerek demir kapıya yöneldiğinde arkandan bağırıyor. "Ben heryerdeyim S/A, heryerdeyim!"

Yeniden soğuk ve yüksek duvarlı koridora çıktığında arkandan kapanan kapının sesini duyuyorsun .
Yanında sana nedeni bilmediğin şekilde eşlik eden askerle birlikte toplantı odasına geliyorsun.
Kapının önündeki halihazırda bekleyen diğer asker sana bakmadan kapıyı açtığında zaman kaybetmeden içeriye girdiğinde ilk gözüne çarpan şey masanın etrafında oturmuş ve seni bekleyen onca doktor oluyor.

-"Güvenliği mi arttırdınız?" Karşında duran doktorların endişe ve korku dolu bakışları hızla sana dönerken olduğun yerde kalıyorsun.
-"Haberleri almadın mı S/A?"Doktor   Leland oturduğu deri sandalyede huzursuz bir şekilde sana döndüğünde , odanın tam ortasında oldukça yer kaplayan beyaz masaya daha çok yaklaşıyorsun.

-"Hayır yani galiba bilmiyorum." 

-"Batman ." diyor diğer doktorlardan biri beyaz önlüğünün kenarlarını kıvırmış bir vaziyette ,kollarını masanın üzerinde yavaşça birleştirerek . " Dün akşam buranın şuanki kurucusu yani " diyor derin nefes alıyor Bay Gray ölü bulunmuş."

Bakışların masanın üzerine bıraktığın kalın kapalı dosyaya düşüyor.
Ve üzerindeki kazınmış isme

0801
Joker

strwbrylover 🌿🍃

ımagine the joker ✗reader • jokerWhere stories live. Discover now