ÁPOLÁS

298 31 8
                                    

Yoongi
💊

- Jó napot Doktor... ?-nézett rám segítségkérően a férfi, aki beinvitálta ezt a két fiút.

- Doktor Min, Min Yoongi -segítettem ki,szemeimet végig Jeonggukon tartva. Ha ölni tudna a szemeivel ,már halott lennék.

- Mark Tuan -hajolt meg - Nektek Mr.Mark - mutatott hol Jeonggukra,hol a szürkés hajú fiúra - Ez a két félnótás már most az első szünetben az első napon összeverekedett. Ilyenkor kötelezően fel kell hoznunk az iskola pszichológushoz őket. Sok sikert ! Miután készen vagytok menjetek a termetekbe !- intézte az utolsó mondatot a két fiatalabbnak,majd elhagyta a szobát.

- Aigo -sóhajtottam fel,majd a kanapéra mutattam,jelezve ,hogy foglaljanak helyet,én pedig a vele szemben lévő fotelba helyeztem le testsúlyomat.

Míg a telt ajkú fiú jobbra addig Jeongguk a lehető legmesszebb pontra ült. Magamban felnevettem,olyanok mint két óvodás kisgyerek.
Elfojtott mosollyal az arcomon kezdtem bele a beszélgetésbe. Ki szerettem volna deríteni ,mi állt a verekedés mögött .

- Szóval kezdjük azzal ,hogy te -mutattam a megszeppent fiúra - bemutatkozol !

- Park Jimin - szólalt meg kissé vékony hangján.

- Akkor kedves Jimin ,mond el nekem,hogy miért is mentetek egymásnak ezzel a hülye gyerekkel ?-pillantottam egy percre Jeonggukra,aki cöcögve forgatott szemet megszólítására.

- Annyi volt ,hogy álltam a barátaimmal az osztálytermünk előtt ,mire ez nekem jött . Én természetesen ezt nem hagytam annyiban,ígyhát visszaszóltam...

- Hányszor mondjam még el ,hogy nem direkt volt baszd meg ? - fordult Jimin felé Jeongguk idegesen,szemei vérben forogtak.

- Jeongguk neked most csend van! Mindjárt te jössz és ne káromkodj! - dorgáltam le ,jobbomat közéjük téve,nem akartam újabb összetűzésnek a szemtanúja lenni.

- Mire újra nekem jött a szekrénynek lökve,majd behúzott egyet ,azért vérzik az orrom - mutatott az említett testrészre, amin jól kivehető volt a megalvadt vér útja.

- Jeongguk te jössz !

- Megbotlottam mire neki estem,hiába mondtam ,hogy nem direkt volt ,baszott elhinni! Aztán azt mondta ,hogy kapjam be ,ezen pedig felment bennem a pumpa! Ne szóljon be ! - mondta fel sem nézve körömpiszkálásából.

- Értem - mondtam,miközben mérlegeltem magamban az elhangzottakat - kérjetek bocsánatot egymástól !

Végig szugerálták egymást majd Jimin egy lemondó sóhajjal kinyögte a bűvös szót: bocsánat.

Jeongguk újfent szemforgatva dőlt hátra a puha anyagban. Parancsolóan néztem rá,mire nehezen ,de rávette magát.

- Sajnálom! - szorította ökölbe kezeit,majd a fal felé fordulva elemezte azt.

- Jimin kérlek menj fel az orvosiba,jó lenne ,ha látná egy hozzáértő az orrodat ! - mosolyogtam rá kedvesen,amit viszonzott. Aranyos fiú .

- Köszönöm Dr.Min!Viszlát!-hajolt meg ,kinyitva az ajtót közben.

Kettesben voltunk,a feszültség tapintható volt.
Fájdalmasan eresztettem ki tüdőmből a levegőt. Nehezen álltam fel,majd mikor sikerült ,kutakodni kezdtem a fiókokban. Miután megtaláltam a keresett dobozt,a duzzogó fiú elé álltam. Lábammal meglöktem az övét,amire végre rám nézett. Sötétbarna szemei értetlenséget tükröztek,mire a számhoz emeltem az ujjamat. Láttam ahogyan leesik neki a tantusz,fújtatva ejtette kezeit maga mellé. Kivettem egy vatta darabot és fertőtlenítő lötyivel átitattam azt.
Mellénk helyeztem a dobozt,Jeongguk fölé hajoltam. Egészen addig míg szemem fókusza teljesen a szájára nem tudott koncentrálni.
Orrunk szinte összeért,ha jól láttam kissé el is pirult ,én sem volt másképp. Forróság ölelte körbe testemet. Megpróbáltam figyelmem kívül hagyni ezt az érzést, és arra figyelni,hogy Jeongguk ajkait megszabadítsam bordó vérétől.
Látóteremnek köszönhetően láttam ahogyan,rám emelte tekintetét amitől mégjobban elöntött a pír. Zavarba hozott közelsége ,de valamiért mégis nagyon jól esett.
Rágóját újra elkezdte rágni,amitől ajkai mozogni kezdtek,még közelebb kellett hajolnom hozzá. Orrunk összeért ,amitől bizsergés futott végig gerincemen.
Végre a szemébe néztem,amire laposakat kezdett pislogni. Ködös volt világlátója,amitől kissé meglepődtem,nem értettem miért ilyen.
Megálltam a törölgetésben,kezeimet térdeire helyeztem,nem mozdultam. Csak pislogtam,ajkaim elnyíltak amik között könnyű szerrel szökött ki a levegőm.
Jeongguk élesen szívta be mentol illatú lehelettem,enyhén feljebb tolta álkapcsát.
Szánk surolta egymást ,szemeim már akaratlanul is lecsukódtak. Kézfejét enyémre simította,a szoba hirtelen lett tűzforró légkörű.

- Yoongi...-suttogta alig hallhatóan közénk,amit a csendben nagyon jól hallottam.


Sziasztok!Elnézést az hibákért,később átnézem !Remélem tetszett a kis Yoonkook pillanatunk!A véleményeket mint mindig , most is szívesen fogadom !😊🖤Köszönöm annak,aki veszi a fáradtságot!Jól esne ,egy minimális biztatás !Sok erőt a mindennapokho...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Sziasztok!
Elnézést az hibákért,később átnézem !
Remélem tetszett a kis Yoonkook pillanatunk!
A véleményeket mint mindig , most is szívesen fogadom !😊🖤
Köszönöm annak,aki veszi a fáradtságot!
Jól esne ,egy minimális biztatás !
Sok erőt a mindennapokhoz !
Sietek!
2018.09.25.

Sajnálom!{Yoonkook/Taegi} /egyelőre félbehagyott/Where stories live. Discover now