Redden!

222 9 1
                                    

Jungkook pov
Ik zag Jimin geschrokken naar zijn telefoon kijken en vroeg wat er was. Hij zei dat hij weer een berichtje gekregen had van Ronald en las het voor. "We moeten echt iets doen! Het kan zo niet blijven doorgaan die gast in gek!" zei Jhope en ging zuchtend zitten. "Jhope heeft gelijk! Maar hoe dan?" zei Jin en keek vragend naar de anderen. De politie kwam een paar minuten naar binnen en we vertelde wat ze juist gebeurd is. "Jongens, ik snap dat jullie jullie vriend willen redden door af te spreken en erover te praten ga je hem niet terugkrijgen. Hij wilt 'jimin' en als dat zijn doel is zal hij er alles aan doen. Geloof me ik heb al vaker zulke zaken gehad maar nog nooit zo zeg als deze." zei een agent en keek de jongens aan. We praten nog wat over wat we konden doen maar zonder oplossing. Na een kwartier trilde Jimin's telefoon weer en keek wie het was.

1 nieuw bericht van Ronald.

Jimin verwittigde ons en las het berichtje voor.
"Kunnen jullie geen ideetjes bedenken :) geen probleem ik heb alle tijd. Maar V hier niet hoelang zou hij nog zonder eten kunnen? Één week? één dag? Één uur? Zijn leven ligt in jullie handen. Jimin je weet wat je moet. Tot binnenkort my love :)

Jimin werd bang en viel op de grond. " Jimin!" riepen de anderen en rende naar hem toe om te kijken of hij oké was. "Ik kan het niet meer aan jongens! Hij is mijn beste vriend en ik kan hem niet eens redden! Ik mis hem." zei Jimin huilend en de anderen begonnen tranen in hun ogen te krijgen. "Jimin, het is niet jouw schuld. We gaan hem redden! Dat beloof ik je" zei ik en hielp hem recht. "Maar hij wilt mij en Suga uit elkaar drijven!" zei jimin triest en keek naar Suga.

Suga pov
Jimin keek naar mij en ik stapte naar hem toe. Ik veegde zijn tranen weg en gaf hem een knuffel. "Jimin, niemand kan jou en mij uit elkaar drijven. En als ze het proberen moeten ze eerst langs mij. We gaan V redden want dan ook." zei ik en Jimin kalmeerde. Hij knufelde me en de anderen glimlachte naar ons. "Wat zijn ze toch cute eh" zei Jhope en keek naar de anderen. En de anderen knikten. "Jongens, sorry voor jullie te onderbreken maar jimin, kan ik jouw telefoon even lenen. We gaan proberen om een locatie van het nummer waarmee Ronald sms't te achterhalen en zo het adres te kunnen vinden. Als we dat vinden, vinden we misschien V ook." zei de agent die in de kamer kwam binnengelopen. "Ja, we kunnen het proberen." zei Jimin en gaf zijn telefoon af. Ee kwal even later ook een man die gespecialiseerd is in dit en probeerde zijn best om zo snel een locatie te kunnen vinden.

Time skip (2 uur later)

Het was al 2 uur in de nacht en de meesten sliepen. De agenten en de (soort van) hacker waren nog steeds aan het zoeken naar een locatie. De agenten hoorden iets en hielden hun pistool vast. "Wie is daar?!" zei één agent en zag iemand. Hij richtte zijn pistool op de man. "Ho, niet schieten" zei hij en de agent keek geschrokken. "Jimin, wat doe jij hier nog?" vroeg de agent en stak zijn pistool terug. "Sorry, ik kan niet slapen. Hebben jullie al iets gevonden?" vroeg jimin. En keek de agent aan. "Geen probleem jimin. Nee we hebben nog niks maar we vinden hem wel" zei de agent en lachte vriendelijk naar Jimin. Jimin lachte terug en ging naar de keuken. Hij dronk wat water en maakte drie tassen koffie voor de twee agenten en de man die hen helpt. "Hier, ik heb wat koffie gemaakt. Die kunnen jullie vast wel gebruiken." zei jimin die uit de keuken stapte. "Dankjewel jongeman, die kan ik zeker gebruiken." zei de man achter de computer en lachte naar hem. De agenten bedankten hem ook en jimin zei gedag en ging terug naar boven.

De volgende ochtend.

De jongens waren stilaan wakker en gingen ontbijten. De agenten waren met de man bijna half aan het slapen toen plots. "Ja! Eindelijk!!" zei de man en de agenten schrokken Wakker de jongens keken vragend naar de man en gingen naar hem toe. "Wat is er aan de hand?" vroeg RM en keek de man aan. De man lachte en toonde zijn computer scherm naar de anderen. "Het is gelukt ik heb een locatie." zei de man blij. "Echt! Dat is fantastisch" zei Jin en lachte vrolijk naar de anderen. De agenten schreven het adress op en bedankte de man. "Zo, mijn werk zit erop. Ik hoop dat jullie jullie vriend kunnen redden. Veel succes!" zei de man en ging naar buiten terug naar zijn bureau. "Oke, het adres is ongeveer een dertigtal minutjes hier vandaan. We verzamelen een team en vertrekken binnen 1 uur." zei de agent en de jongens knikten.
...
Zo dit was dan een nieuw deeltje.
Zet in de comments wat je er van vond en tot bij een nieuw deeltje.
Groetjes Emsal
Love yourself 💜
xxx

The Secret Stalker /yoonmin/✔️Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu