Deel 2

3.5K 69 18
                                    

En er stonden.....

Twee meisjes die vroegen of je moeder koekjes wilden. Je moeder gaf ze geld en nam de koekjes mee. Wie was dat! "Schreeuwde ik". Gewoon een paar kleine meisjes die koekjes verkopen! "Schreeuwde je moeder terug". O oke! Na een paar uur ging de deurbel weer. Je ging naar de deur toe en deed de deur open. Je zag zeven knappen jongens staan en je viel flauw. De zeven knappen jongens hielpen je naar binnen en zeiden tegen je moeder wat er was gebeurt. Na een tijdje werd je wakker en je zag de zeven knappen jongens weer staan. Je moeder vertelde dat ze voor twee weken even wouden slapen, omdat ze geen hotel konden vinden, waar het niet vol was. Ze zochten een huis waar ze even konden slapen. Je was helemaal stijf en wist niet wat je moest zeggen. Na een klein minuutje zei je eindelijk iets. Ju-ju-jullie zijn BTS! Ehh ja BTS, maar kan je alsjeblieft even engels praten, zodat we je verstaan. O ja sorry even niet over na gedacht. Geeft niet, maar we hopen dat je het niet erg vind dat we hier voor twee weken even blijven slapen. O ehh ja ik bedoel, nee ik vind het helemaal niet erg! Ik-ik weet zelf niet eens hoe dit gaat werken. Je moeder zei dat ze een paar luchtbedden had en een logeerkamer.   ja ehh ja dat is geweldig! Leuke trui heb je aan "zei Jimin". 'In je hoofd dacht je" OMG ik heb m'n BTS trui nog aan! O ja ik ben wel een beetje fan van jullie. Heel BTS  moest lachen en jijzelf ook.

Time skip. Aan tafel

Zo het eten is klaar "zei je moeder". Wat is het? "Vroeg Jimin". Het is lasangette. Wow ik heb daar nooit van gehoord. Tja, jullie wonen ook in Zuid-Korea, maar dit gerecht is lekker. Ik ben benieuwd. Jimin en heel BTS nam een hap en vonden het allemaal heel lekker. Na het eten pakte je de luchtbedden en ging ze oppompen. RM, J-Hope, Jin, V, Suga en Jungkook gingen helpen met de tafel afruimen en Jimin hielp met het oppompen van de luchtbedden. "Jimin vroeg" ik weet dat het een beetje gek klinkt, maar wie is de bias. Ehh RM. O! Vind je het jammer dat jij het niet bent? Nee nee, ik heb al veel fans waar hun bias ik ben. Jeb. Toen jullie klaar waren met het oppompen van de luchtbedden en de andere jongens klaar waren met afruimen, gingen jullie een leuke film kijken.

Ik vond dit echt leuk om te schrijven en misschien willen jullie weten wie mijn bias is. Nou dat is RM. Ik denk dat ik elke dag een nieuwe deel maak. Dus ja lekker snel.

BTS in love with you (Dutch) complitedWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu