Deel 3

2.6K 59 2
                                    

Toen de film af was, gingen jullie allemaal slapen. In jouw kamer waren, RM, Jimin en Jin aan het slapen. En de rest in de logeerkamer. Midden in de nacht werd je wakker, je zag ook dat Jin wakker was, je vroeg waarom hij wakker was. "Hij zei". Ik kan niet slapen het is hier heel warm. O moet ik anders even het raam open zetten? Ja dat zou ik heel fijn vinden. Je deed het raam open en ging weer verder slapen. Na 2 uur weer geslapen, werd je wakker gemaakt door Jin. Huh? Wat? Sorry dat ik je wakker maak maar ik weet niet waar de wc is. Het ik aan de linker kant helemaal boven "zei ik". Oke bedankt.

Time skip. Ochtend

Je werd wakker en zag dat de jongens weg waren. Je ging naar beneden en zag dat ze daar waren. Goedemorgen! "Zeiden heel BTS". Goedemorgen! "Zei ik terug". Lekker geslapen allemaal? Ja heerlijk! Ik wist niet dat een luchtbed zo lekker kon liggen. Tja misschien omdat ik het heb opgepompt samen met Jimin. Jullie lachten en maakten ontbijt.

Trouwens jullie zijn echt vroeg wakker, ik bedoel ik moet naar school en sta op om 6:30. Ja we kunnen niet zo heel lang slapen. Ach ja mij maakt het toch niet zo veel uit. En straks mag ik lekker uitslapen, want ik zit in mijn examen jaar, nou ja ik hoef nog maar 1 dag en dan hoop ik dat ik ben geslaagd. Dat hopen we allemaal ook voor jouw. Bedankt.

Time skip. Klaar met school

Hey ik ben er weer! O top! Want we willen met z'n alle samen met jouw shoppen. O echt! Willen jullie dat echt! Ja waarom niet? Ik vind dat echt heel leuk! Wanneer gaan we? Nu?! O oke!

Time skip. In het winkelcentrum.

Wow deze jurk is zo mooi! Dan kopen we die "zei Suga". Heel erg bedankt. Na een paar uur shoppen had ik al 4 tassen vol. Wow ik heb zo veel gekregen, echt heel erg bedankt allemaal. Gragedaan, we staan elke dag voor je klaar, nou ja ik het meest., "zei Jin". Ik lachtte en gaf hem een vriendschappelijk duwtje. Hey ehhh, zullen we naar huis ik ben echt moe. Tuurlijk wij zijn allemaal ook best wel moe.

Toen we thuis waren vielen we allemaal meteen op de bank, en sliepen we ook meteen.

Hallo allemaal! "Zei je moeder". Ik kreunde en zei. Mam ik heb nu echt geen zin om te praten en de jongens ook niet, we hebben heel wat uren geshopt en nu willen we allemaal even rustten. O! nou ehh ja is goed, dan Stoor ik niet. Bedankt, en ik viel meteen weer in slaap.

Toen we allemaal waren uitgeslapen was het alweer 17.20. WAT! is het al tien voor half 6! De jongens schrokken, want zij moesten nog ergens naar toe. Onee ik moest boodschappen halen. Ja en wij moesten ook iets doen. Wat dan? O gewoon iets. Maar wat dan?! weetje misschien moet je even naar de winkel om boodschappen te halen. Ja dat ga ik doen. Toen ik naar de winkel gin om boodschappen te halen gingen de jongens in een kringetje overleggen.

Oké jongens, we zijn best wel laat, maar misschien kunnen we het nog halen "zei jimin". Ja maar dan moeten we NU gaan. Kom mee!

Ik kwam terug van de winkel met een tas vol boodschappen. Hey!  Waar zijn de jongens?! Heb ik iets verkeerds gedaan? Onee ze vinden me zo erg dat ze weg zijn gegaan! En ze zijden niet waar ze heen gingen, want ze weten dat ik er anders achter na zou gaan! Hey lieverd! Waarom heb je zo'n SIP gezicht? Omdat de jongens weg zijn gegaan, omdat ze me niet mogen! En ze zijden niet eens waar ze naar toe gingen, omdat ze wisten dat ik er achteraan zou gaan.

Ach nee lieverd, ik weet wat ze gaan doen. Maar dat mag ik niet vertellen, want anders is het geen verrassing meer. Huh? Verrassing? Ja, maar ik ga nu niks meer vertellen. Oke ik ben nu gewoon opgelucht dat het niet zo was, van wat ik dacht. Dat weet ik toch liefje. En ik gaf mam een knuffel

Zo het is eindelijk af, dit deel dan. Het duurde misschien wel lang, maar ik kwam er gewoon niet aan toe, omdat ik een hele drukke week had en daarna ook. Maar ik heb het toch voor nu af gekregen, dit deel dan. Ik heb echt zin om de volgende deel te maken.

BTS in love with you (Dutch) complitedWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu