13

401 30 3
                                    

Nog maals lees miss paar delen terug als je niet begrijpt waar t nu over gaat xx

-

"Je wilde me spreken schoonheid!"zegt Khalid terwijl hij de deur binnen wandeld en me lang aan kijkt.
Oke layla het is nu of nooit!

"Uhm ja ik wilde je spreken over... over Uhh" stotter ik. Ja sorry maar ik weet niet hoe moet je zomaar beginnen?! Ik kan moeilijk beginnen met Hey Khalid ik wil doen alsof we wat hebben en dan vluchten!!!

"Waar wil je het over hebben layla?" Vraagt hij geirriteerd.

"Ik denk dat ik het een kans wil geven. Ik bedoel, ik wil ons een kans geven!" Zeg ik terwijl ik heb hoopvol aan kijk.

Ooh pleaseee laat hem me geloven. Als hij nu al door heeft dat t nep is ben ik dood! Klaar geen kans meer.....

"Wacht ben je serieus?!" Vraagt hij verbaasd. Je ziet dat hij twijfeld of het wel echt is.

"Ja ik ben serieus Khalid! Mis je onze tijden dan niet?" Zeg ik zacht terwijl ik dichter bij hem ben gaan staan. We staan nog zeker 1/2 meter van elkaar vandaan maar als nog.

Eerlijk ik zelf mis onze tijden wel hoor. Maar van die oude Khalid is niks meer over gebleven. Of nou ja ik denk dat Khalid nog steeds de zelfde is maar dat hij toen gwn niet reall was...

"Tuurlijk mis ik onze tijden layla! Waarom denk je anders dat ik al die tijd al achter je aan zit?! Ik hou van je en ik kan zonder je! Je bent voor mij een verslaving, je bent niet goed voor me maar ik heb je als nog nodig! Door jou ben ik zo! Jij maakt me gek, ik word jaloer als ik al een jongen naar je zie kijken laat staan toen ik jou en Damin samen zag! Ik kan je niet laten gaan!" Zegt hij terwijl hij me diep in mijn ogen aankijkt. Het is alsof zijn ogen gewoon in mijn ziel staren.

WoW eerlijk ik schrok hier wel van! Zit de oude Khalid dan toch nog in hem? Ik besef niet helemaal wat hij net allemaal zei.....

"Khalid... ik uhh..." ik probeer wat te zeggen maar voor dat ik het doorheb laat ik een traan vallen.. waarom? Geen flauw idee.
Misschien omdat ik dit echt niet verwachtte? Of misschien word ik gewoon helemaal gek.

Al gauw veegde Khalid mijn traan weg en trok me in een knuffel.

Aan de ene kant wilde ik hem for reall terug knuffelen maar aan de andere kant wilde ik hem kapot hard trappen in zijn prive gedeelte.
Mixed feelings!

-

Pf soufiane

Maar ik word helemaal gek hier!!!
Als ik Khalid in mijn facking handen krijg vermoord ik hem!

Ik ben helemaal verpest man..

Sinds de meiden weg zijn ben jk mezelf niet meer. Ik voel me niet meer mezelf en ik ben het ook gewoon niet meer...

Het voelt alsof er een gedeelte uit me weg is.
Ik mis layla het meest! Ik kon met allemaal goed opschieten natuurlijk en vooral ook met Yasmina....

Maar het knaagd vooral aan me dat Layla de echte waarheid nog niet weet! Ik wil het haar zo graag vertellen. Eigenlijk voelde ik het altijd al maar ik wist niet dat het echt zo was.....

Ik zoek nog steeds elke dag naar ze! Ik heb zowat heel het land afgezocht maar nergens zijn ze. Ik zou zo nog geloven dat die klootzak hun mee heeft genomen naar China ofzo! Maar zolang ik leef zal ik niet stoppen tot hij dood is.

-

Pp Samir:

"Maat waar de kanker is soufian?!" Roep ik boos terwijl ik een vaas tegen de grond aan smijt.

We zijn nu al ik weet niet hoelang opzoek naar de meiden. En wat doet soufiane?! Alleen maar naar lounges gaan! Hoe ik dat weet? Mijn matties zien hem daar bijna elke dag naar binnen gaan.

Geeft hij dan helemaal geen ene flikker om mijn zusje en de rest?!

Wacht... wat nou als soufiane er wat mee te maken heeft. Ik weet het klinkt gek maar ik vertrouw hem niet meer. Ik vertrouw eigenlijk helemaal niemand meer van hun. Zelfs je bloed kan je in je rug steken dus je zogenaamde matties ook!

" rustig Samir, laat die flikker maar doen wat die wilt Ja! Wij moeten verder met zoeken naar de rest dat is het belangrijkste!" Zegt Damin terwijl hij op zijn auto sleutels pakt en de deur dicht slaat.

Meskien Damin is ook helemaal veranderd. Hij is kapot. De vrolijke Damin bestaat ook niet meer, ik hate hem zo erg niet normaal maar hij geeft echt om layla! Hij slaapt amper hij eet niet. Hij heeft echt gwn wallen niet normaal en hij is ook enorm vermagerd. Elke avond opnieuw vertrekt hij weer om layla te zoeken maar geen succes......

-

Geloofd Khalid layla en zal layla het hem ooit echt vergeven?

Wat is de echte waarheid waar soufiane het over had?!

Hey kipnuggetjes❤️
Hierbij dan een iets langere deel! Binnenkort komen echt enorm lange delen aan maar nu is het gewoon nog eventjes paar delen van deze lengte ongeveer want nu zijn het kleine gebeurtenissen. Ik denk nog ongeveer 3 van zulke delen en dan volgen de grote grote delen

Xxxx

is dit wel echt mijn mekteb?(deel 2)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu