1. Fejezet: A Fekete Sárkány Mester: Natasha párbaja

9 1 0
                                    


~ Külső szemszögből:

A csapat elindult a jeleket követve. Sok helyen ahol az a furcsa szimbólum volt, fel volt dúlva. Egyszer csak megjelent egy sötét alak, majd így szólt:

- Natasha Romanov! Kihívlak egy harcra. A te szörnyeid az enyéim ellen! A tét a barátaid élete, az én sárkányaimért cserébe!

- Legyen!-Felelte elszántan Natasha, majd a párbaj elkezdődött.

Az ellenfél előhívott öt nagy fekete sárkányt. Majd Natasha bele fújt a sípjába, és ugyan annyi víz sárkány jelent meg. A harc elkezdődött, majd Natasha sárkányai sorra vesztették el a harcot és valamilyen módon fekete sárkánnyá váltak:

- Hogy lehetséges ez?-lepődött meg Natasha.

- Úgy hogy az én sárkányaim képessége messze meghaladja a tiéidet.-felelte, és nevetett.

Ekkor Ryuu térdre zuhant. Majd Tiger, és Angel is. Kezdték elhagyni őket a lélekerejük. Natasha erre nagyon bepipult, és megváltozott az alakja:

- Még nincs vége!-mondta, majd ő maga támadt a sárkányokra, de nem ölte meg őket.

Megérintette mindnek a mellkasát, s érintésétől minden sárkány víz típusú lett. Az ellenfele megrémült, és egy hatalmas fekete sárkánnyá változott. Natasha szintúgy átváltozott, és egy hatalmas csatát vívtak. Melyben az ellenfele maradt alul. Ekkor megjelent több ezer sárkány, mind vízeleművé változtak és meghajoltak Natasha előtt. Natasha győzelmével Angel, Tiger, és Ryuu megmenekült és visszanyerték erejüket. Ekkor megjelent egy ezüst hajú férfi:

 Ekkor megjelent egy ezüst hajú férfi:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

- Üdvözöllek titeket gyerekek. A nevem Maximilion Pegazus. Én vagyok a párbaj kártyák szülőatya. Yugi barátom felhívott hogy legyek a segítségetekre. Én leszek a vezetőtök ebben a harcban.-mondta a férfi.

- Zsír legalább valaki ismeri a terepet.-mondta Ryuu.

- Gyertek bizonyára éhesek és fáradtak vagytok. Nálam ehettek és kipihenhetitek magatokat. Holnap elkezdjük a kutatást Miharu és Yuri után.

Azzal a csapat Pegazust követve elmentek hozzá, ahol ehettek, ihattak és kipihenhették magukat.

Ötödik kötet: Yu-Gi-Oh! Duell Monster: Árnypárbajok AmerikábanWhere stories live. Discover now