21 глава

124 15 3
                                    

От гледната точка на Матео
Мина седмица в която Луна е в кома  не знаем дали ще се събуди  или не  . Ще се побъркам  и тази Емилия не спира да върви след мен като кученце така ми се иска да я разкарам , но това няма да промени нищо между мен и Луна тя няма да ми прости никога и аз съм виновен затова   то за нея е ясно , но и аз никога няма да си простя затова   . От седмица се промъквам в болницата , защото Бърни не ме допуска в стаята на Луна .
В стаята на Луна 
Някой влезна в стаята сигурно вече се събуждам видях кафява коса , която мислих , че никога повече няма да видя  .
Луна -  Това сън ли е  ?
Сол -  Не сестричке реално е , но това е друга история , която е много дълго , но ти не трябва да спиш вечно искам да се събудиш , защото отвън те чака нашето семейство  . И не ти се сърдя затова , че се представи за мен може да се каже , че се радвам  .
Луна  -  Но ти умря видях всичко  .
Сол  -  Някой ден ще ти разкажа всичко , но сега трябва да събудиш и да се пазиш от Емиля  . Тя е опасна , за да се защитиш от нея се прави все едно си загубила всичкиге си спомени  . Ще помниш само семейството ни  .
Луна  -  Добре  .
Чух как някой влиза в стаята на Луна беше Емилия скрих се , за да видя какво е намислила отново тази луда искаше да убие сестра ми  . Това няма да го позволя тя трябва да живее снимах Емилия и изпрати видеото на Матео  . Когато той влезна в стаята и изгони Емилия   ми стана ясно , че той е бил наблизо щом се появи толкова бързо  аз успях да се измъкна без някой да ме види  сега остава Луна да ме послуша и да се прави , че не помни нищо  . 
Луна
Чух някакви спорове Бърни се караше с Матео в съня си разговарях със Сол и тя ме посъветва да се преструвам , че не помня нищо и реших да послушам момичето от сънищата си  .
Луна  -  Лили какво става защо съм тук и кой е този  .
Лили  -  Това е Матео не мопниш ли  ?
Луна  -  Не помня теб и чичо както и дядо , но друго не помня  .
Бърни  -  Спокойно ще се опарвиш сега повикаме лекар кога може да си ходим в къщи  .
Бърни излезна да потърси доктор , а Лили се обади на дядо  . Видях , че Матео не изглеждаше добре от това , че не помня нищо пък може би така е по - добре  . Той си тръгна доктора ме прегледа и каза , че мога да си ходя и че ще си върна спомените рано или късно , но никой не подозира , че аз изобщо не съм си губила спомените  .  Лили ми донесе дрехи аз се преоблякох и тръгнахме към именението  . Щом влезнах всичко ми се стори все едно не е станало нищо  .  Видях снимка на Сол  тя изглежда толкова щастлива на снимката  . Аманда с Мигел дойдоха да ме посрещнат  както и дядо  . Те ми казаха , че всичко ще се оправи надявам се да се прави  .

@Danitoo13 Благодаря за съветите и идеите , който измислихме заедно   . Надявам се да ти хареся главата и дано да не се сърдиш , че добавих нещо от мен  . Още веднъж благодаря за идеиту и съветите дано ти харесва  какво се получи това   , което измислихме  .

Втори шансWhere stories live. Discover now