29 глава

105 16 4
                                    

С Нина си говорихме за Матео и мен  . Всъщност тя ме съветва , че ако искам отново да бъда с него трябва да бъда чесна с него и по този начин и той ще бъде искрен с мен  . Не знам дали това ще оправи нещата или не по - скоро ще станат още по - зле  .  Поне ще знам , че нищо няма да крия от него вече той се промени много вече не е същият човек може би аз съм единственият човек , който вижда тази промяна в него  .
Емилия 
Чух разговор между Луна и Нина говориха за Матео и че тя лъжи всички най - вече него , че е загубила спомените си нямам търпение да изпратя на моят Матео това видео да види , че няма за какво да се притеснява за нея тя е добре и никога не е била по - добре  . 
Луна 
Разхождах се и се чудих дали искам да споделя на Матео , че не само той има своите тайни и че аз лъжа , за да защитя себе си и хората , който обичам в това число и него  .  Знаех много добре къде е по това време в Ролер отидох там и попитах Амбъл дали знае къде е той  , защото не беше на пързалката  . Тя ми каза , че при шкафчетата повиках го и той ме погледна натъжен  . Показа ми видеот в което с Нина си говорихме за моята фалшива амнезия  .
Матео  -  Как можа да го направиш  ? Да нараних те , но да постъпиш по този начин  . Да аз съм с Емилия , но това не означава , че изпитвам нещо към нея  . За бога играя по игричките на Емилия заради теб  . 
Луна  -  Матео нека да ти обесня никога не съм искала да те нараня просто ме беше страх  . Да не загубя теб или друг човек на който държа аз го направих , защото така ме посъветва един човек  .
Матео  -  Кой Сол ли  ? За бога Луна тя накара всички да мисля , че умряла най - вече теб и чувството за вина , което изпитваше може да си отиде  . Честито сестра ти е жива и здрава  . Аз не искам да имам нищо общо с теб  . 
Тази Емилия въобще не се изнадах , че веднага се възпозвала от това да ни скара завинаги  . Така ми се иска да му бях казала по - рано  .  Облекнах се на шкафчето на Матео оставих сълзите ми да се стичат тогава се появи Нико той ме прегърна и започна да ме успокоява , че той винаги ще бъде насреща , ако имам нужда от него . Поне ми остана Нико той поне никога не би ме наранил    . Чух , че някой ми изпрати съобщение беше госпожата по музика за следващото упражнение иска с Матео да напишем песен за любов само това ми липсваше . 

Втори шансWhere stories live. Discover now