Page 24

43.8K 4K 3.3K
                                    

Yorum çok olursa yb erken gelir

(Dedi ve yorumları önemsemeden 2 bölüm daha attı)

Neyse bu sizin yorum atabileceğiniz gerçeğini değiştirmiyor

Fak of



Dersin sonuna kadar hiç kimseyle konuşmamış, sadece düşünmüştüm. Jungkook kesinlikle bipolardı. Garip davranışları ve bana yakın olmak için olan çabaları kafamda soruların artması sebep oluyordu. Daha bir kaç gün önce benden iğreniyor ve tersliyordu. Ancak şimdi neredeyse içime düşecekti.

Sonunda zil çaldığında kitabımı kapatarak çantama yerleştirmiş ve ayağa kalkmıştım. İlk ders olmasına rağmen sabah kahvaltı yapmadığım içim fazlasıyla aç hissediyordum.

Ancak yemekhanenin yerini bilmiyordum. "Şey, rica etsem beni yemekhaneye götürebilir misin ?" Bogum kitabını kapatırken bana bakmış ve gülümsemişti. "Tabii ki. Gel hadi"  ayaklanarak onunla birlikte dışarı çıkacakken, aniden kolumdan tutulmamla arkaya doğru sendelenmiştim. Resmen klişe film sahnesini yaşıyordum.

"Ben de geleceğim" Jungkook ukala tavırlarını bana başka şekillerde gösterirken, kaşlarımı çatmıştım. "Nedenmiş o ?" Omuzlarını silkerek elimi kendi eli arasına almış ve önden yürümeye başlamıştı. "Bildiğim kadarıyla yemekhane herkese açık bir mekan"

Gözlerim istemsizce büyürken, elimi saran sıcak el kalbimi tekletiyordu. Kapının önünde şaşkınlıkla bakan Bogum'a ben mahçup bakışlarımı yollarken, Jungkook'sa onu umursamamış beni peşinden sürüklemeye devam etmişti. Sanarsın bad boy.

Elinin sıcaklığına iyice alışmışken, aklıma yerlerde kalan gururum gelmiş ve hızlı bir-iki adım atarak onun yanında yerimi almıştım. "Elimi bırakır mısın ?" Elimi çekiştirirken sordum. Nasıl sıkı tutuyorsa artık, kemiklerimin bir-birine girdiğini hissediyordum. "Hayır"

Bana bakmadan cevap vermesi ve hiç bitmeyen umursamazlığı sinirlerimi bozuyordu. Tam ağzımı açıp bir şey diyecekken, girdiğimiz kapıyla lafım ağzımda kalmıştı.

"Büfenin yerini nereden biliyorsun sen böyle ?" Sadece beyazdan ibaret olan kalabalık yerde gözlerimi gezdirdim. Fazlasıyla sade ve büyük bir yerdi.

Jungkook kafasını bana çevirdiğinde, ben de istemsizce ona bakmıştım. Yüzündeki minik gülümsemede gözlerim takılı kalırken, duraksamadan edemiyordum. Böyle güzel bir çocuk neden benden nefret ediyordu?

"Meslek sırrı" Sesini duyduğumda, ilk önce bakışlarımı gözlerine çıkarmış, daha sonraysa boğazımı temizleyerek etrafa bakınmaya başlamıştım. Ona karşı koymalıydım. Jungkook benim için imkansızdı ve imkansıza aşık olma gibi bir aptallık yapmak istemiyordum.

"Gel hadi" Elimi sıkarak beni pek uzun olmayan sıraya soktu. "Ne yemek istersin ?" Böyle cana yakın olması bana yabancıydı. Ve bu yabancılık sinirlerimi bozuyordu.

"Hiçbir şey" Açlıktan midem kendi asitinde boğuluyordu ama umrumda değildi. "Hiçbir şey diye bir yemek var da ben mi bilmiyorum ?" komik olmayan espirine göz devirirken kollarımı göğsümde birleştirmiştim.

"Yemek yemeyeceğim" Jungkook "Etrafta ses çok diye duyamıyorum seni. Neyse ikimize bir tost alıp geliyorum" demiş ve elimi bırakarak sıranın ön kısımlarına ilerlemişti. Bu bahanesini yutmuş gibi yapacağım.

Sıranın en başında ne yapmaya çalıştığını merak etsem de takmayarak oturmak için boş bir yer aramaya başladım. Sonunda en köşede boş bir masa gözüme ilişmiş ve oraya doğru ilerlemeye başlamıştım.

Oturarak gergin bakışlarımı etrafta gezdirdim. Herkes kendi alemindeydi ve ben yabancı gibi hissetmeden edemiyordum. Keşke Jimin de benimle gelmek isterken izin verseydim.

Önüme konulan tepsiyle kafamı indirdiğim ellerimden kaldırarak önümdeki sandalyeye yerleşen Jungkook'a bir bakış attım. Gözlerim istemsizce bir Jungkook'a, bir de kuyruğa kayarken nasıl herkesten öne geçebildiğini düşünüyordum.

"Kimse bana karşı koyamaz" Jungkook düşüncelerimi anlamış gibi konuştuğunda, tepsideki tostunu almış ve çoktan ısırmıştı bile. Ben de bir şey demeden tostu çekingence aldığımda, bir ısırık alarak çeğnemeye başlamıştım.

"Güzelmiş" istemsizce yemeği eleştirdiğimde, Jungkook'un bakışları bana çıkmış ve kafamı karıştıran, üstüne üstlük kalbimin göğüs kafesimi deşmesini sağlayan şeyleri söylemişti.

"Ama senin kadar değil"







Jungkook adam olma yolunda vol1

ᴡᴇɪʀᴅ ✞ ᴛᴀᴇᴋᴏᴏᴋ  ✔Where stories live. Discover now