~15~

2.9K 149 12
                                    

Druhý den už jsem byla donucena jít do školy. Já tam vlastně ale i svým způsobem chtěla.

To co se stalo včera, to mi pěkně zamotalo hlavu. Upřímně mě nikdy nenapadlo, že by se tohle mohlo stát. Ale líbilo se mi to. Co líbilo!Bylo to jako droga. Tak hrozně bych ty jeho plné rty chtěla ochutnat znovu. A mít je jenom pro sebe. To je bohužel nesplnitelné.

S povzdechem jsem zavřela skříňku a ztracená ve svých myšlenkách jsem se vydala do třídy. Bojím se jak bude Marcus reagovat. Jestli se mnou vůbec bude mluvit. Nebo třeba bude dělat, že se nic nestalo a všechno bude jako dřív.

Když jsen došla do třídy Marcus tam nebyl. Trochu jsem si oddechla a šla si sednout na svoje místo.

Po nějaké době jsem si všimla, že ve třídě nebyla ani Alison. Sama pro sebe jsem se zamračila a radši se začala učit na test, který máme podle mých spolužáků psát. Stejně mi to bylo na nic.

Zazvonilo a Marcus nikde. Povzdechla jsem si a začala si dělat poznámky. Během toho jsem se zase ztratila ve svých myšlenkách.

Na jednu stranu jsem si oddechla, že dneska Mac do školy nepřišel, ale na druhou stranu jsem si to všechno chtěla ujasnit. Byla jsem hrozně zmatená.

Test jsme nakonec nepsali, tak jsem s dobrou náladou vyšla ven ze třídy.

Šla jsem klidně po chodbě, když jsem z vedlejší chodby, vedoucí do jídelny, uslyšela hlasy jak na sebe křičí. Až moc se to podobalo Marcusovi a Alison.

Když jsem do oné chodby zabočila, naskytl se mi pohled na hlouček studentů. Šla jsem proto blíž a prodrala se až dopředu.

Uviděla jsem rozčileného Marcuse a ještě víc rozčilenou Alison. Koukali na sebe nenávistně a něco na sebe řvali. Chvíli mi trvalo než mi došlo o co go.

,,Takže ty jsi mě podvedla a teď tady na mě řveš jakej jsem děvkař když jsem políbil Carinu?!" zařval Marcus na Alison a já zalapala po dechu. Takže Alison už to ví.

,,Ježiši tak jsem se taky s někym vyspala no bože." převrátila oči v sloup a mě se chtělo zvracet.

,,Taky? Takže jsi mě podvedla víckrát?A víš co? Já už se ani nevidím. Nejsi nic víc než děvka." prskl po ní já se musela chtě nechtě usmát.

,,Děvka?!Ty jsi se líbal s tou krávou Carinou!" zařvala a Marcus k ní rychlým krokem přešel. Ani jsem nedýchala.

Pak Marcus natáhl ruku a jednu jí vrazil. Zalapala jsem po dechu a nebyla jsem zdaleka jediná. (okay teď po čtyřech letech to opravuju a tohle mi přijde přes čáru. Chlap by nikdy neměl vztáhnout ruku na ženu. Mazat to nebudu, ale berte to prosím s nadhledem. Psala jsem to už dávno. Děkuji🙏🏻)

,,Ještě jednou Carinu nazveš jinak než jejím jménem, tak to skončí mnohem hůř." zasyčel jí do obličeje a kousek od ní poodstoupil. Alison na něj koukala s vykulenýma očima, ale pak nenávistně přivřela oči.

,,Ještě budeš litovat Gunnarsene." prskla a odešla. Nezapomněla mi věnovat jeden vražedný pohled. Vítězně jsem se na ní ušklíbla.

Když odešla, přemístila jsem svůj pohled na Marcuse. Koukal se na mě. Do tváří se mi nahrnula červeň a sklopila jsem hlavu.

,,Jsi roztomilá když se červenáš." zašeptal Marcus kousek ode mně a zvedl mi bradu tak, abych se mu mohla koukat do očí. Hlouček kolem nás se mezitím pomalu rozpustil.

,,Car já-" začal Mac ale já mu hned položila prst na rty.

,,Pššštt.Nekaž tuhle krásnou chvilku." zašeptala jsem a sundala prst z jeho dokonalých rtů, kterých se tak moc chci dotknout. Mac se usmál a splnil mi moje přání.

Po velmi dlouhé době jsem zase cítila ty jeho měkké polštářky, jak zahřívají ty mé. Tak jako minule jsem se na něj víc natiskla a zapletla mu ruce do vlasů, za které jsem ho lehce zatahala.

Marcus mě natlačil na skříňky za námi. Kdo ví jak by to skončilo kdyby nezazvonilo.

My se od sebe sice odtrhli, ale naše čela jsme opřeli o sebe. Zrychleně jsme dýchali a široce se na sebe usmívali. Slova nebyla potřeba. Přesně jsem věděla co chce říct. A nemohla jsem být šťastnější.

Marcus:
Tušil jsem to. Podvedla mě a ještě se tomu směje. Děvka.

Poslední týden to s ní bylo k nevydržení. Pořád mě sváděla a chtěla mě dotáhnout do postele. Že mi to nedošlo dřív.

Vždycky když jsem jí odmítl tak ztropila neuvěřitelnou scénu. Začala na mě ječet, že si jí vůbec nevážím a další hovadiny. Fakt hodně mi lezla na nervy.

Jednou mě vytočila tak, že jsem jí prostě vyhodil ze svého domu a šel ven se projít. Byl to ten den kdy jsem poprvé políbil Car.

Potřeboval jsem se vydýchat a pročistit si hlavu, tak jsem se vydal ven. Moje kroky mě zavedly ke Cařinýmu domu. Cestou jsem potkal její rodiče, tak jsem se jich rovnou zeptal jestli mužů jít za Car. A jelikož souhlasili, tak mi nic nebránilo v tom, abych zazvonil a konečně si s Car promluvil.

Když mi otevřela dveře, byla hodně překvapená. Šla se převléct do pokoje a já mezitím přemýšlel nad tím co jí řeknu. Nakonec jsem neřekl nic. Nevím co mě to popadlo, ale najednou jsem měl hroznou chuť se dotknout těch jejích dokonalých rtů. A to jsem taky udělal. Spolupracovala.

Hned po tom co jsme se od sebe odrthli, jsem si vymyslel tu nejchabější výmluvu, která existuje a vypařil se z jejího domu.

Neměl jsem ponětí proč jsem to udělal, ale v tu chvíli jsem věděl, že toho rozhodně nelituju. A ani teď toho nelituju.

Konečně mi došlo co ke Car cítím a myslím, že ona to má stejně. Když jsem se dneska na chodbě pohádal s Alison byl jsem opravdu vytočený, ale její roztomilý úsměv mě dokázal srovnat. Úplně jsem v tu chvíli zapomněl na nějakou Alison.

Chtěl jsem jí říct co k ní cítím, ale ona sama mě přerušila. A svoje city mi vyjádřila něčím stokrát lepším, než jsou slova. Když se opět její dokonalé rty dotkly těch mých, roznesl se mnou nepopsatelný pocit.

Uvědomoval jsem si jen jedno. Že jí miluju. A ona mě. A nepotřebovali jsme k tomu ani žádná pitomá slova. Jenom sami sebe.

Taky jste byli někdy zamilovaní?(když nepočítáme Gunnarseny že jo xd)🔥Já jo a zrovna slavně to nedopadlo😂😢
Tak co si myslíte o druhém polibku Car a Marcuse?Jsou spolu nebo ne?💬💓
Doufám že se líbí
Love ya💖
MajdaMaggie

Only best friends [Marcus Gunnarsen] Where stories live. Discover now