~16~

3K 148 10
                                    

,,No už bylo na čase." zvolal Tinus když jsme k němu došli. Jen jsem protočila očima a nechala to bez poznámky.

Všichni čtyři jsme došli k šatnám, kde jsem se dlouhým polibkem rozloučila s Marcusem. Společně s Katie jsme si šly sednout na tribunu.

Hned jak jsme dosedly, začala na mě Katie chrlit otázky.

,,Tak co? Jak dlouho jste spolu? Co jsi mu řekla?" vychrlila ze sebe a já jen se smíchem zavrtěla hlavou. Pak jsem se zhluboka nadechla a dala se do vypravování.

,,...No pak na Alison zařval jaká je to děvka a vrazil jí facku-" musela jsem se při představě nad jejím obličejem zasmát.

,,Počkej on jí fakt vrazil facku?" užasla Katie a já jsem s úsměvem přikývla, ,,wow tak ten se asi fakt naštval." zasmála se Katie.

Otočila jsem hlavu směrem k hřišti a koukala se na Marcuse. Něčemu se smál a když si všiml že na něj koukám, tak se na mě široce usmál a zamával mi. To se na mě samozřejmě podíval i zbytek celého týmu. Trošku nervózně jsem mu úsměv opětovala a zamávala mu nazpátek.

,,Na takovouhle pozornost by jsi si měla zvyknout, když chodíš se slavným Marcusem Gunnarsenem." zasmála se Katie a já se na ní zamračila.

,,A ty jsi snad na takovou pozornost zvyklá?Vždyť o vašem vztahu s Tinusem skoro nikdo neví." řekla jsem a Katie souhlasně přikývla.

,,Jo to máš pravdu...ale s Tinusem jsme si řekli, že už to dál skrývat nebudeme. Přece jenom jsme spolu už něco málo přes rok." zamilovaně se usmála a já nad tím jen zakroutila hlavou.

,,A co ty a Marcus? Budete to držet v tajnosti?" zeptala se mě na otázku na kterou se ptám i já sama sebe.

,,Vlastně jsme o tom s Marcusem ještě nemluvumili. Ale asi to pustíme do světa." pokrčila jsem rameny a zapřemýšlela nad tím jaké by to bylo, kdybych Marcuse doprovázela třeba na nějakém večírku, nebo předávání cen. Upřímně ta představa se mi celkem líbila.

Když trénink skončil, šla jsem za Marcusem k šatnám. Katie s Tinusem se ihned někam vypařili. Vždycky když kolem mě prošel nějaký člen týmu, tak si mě prohlédl zkoumavým pohledem. Jeden z nich se u mě zastavil.

,,Čau kočko, tak ty chodíš s Marcusem jo?" zeptal se mě s úšklebkem.

,,Jo.Máš s tím nějaký problém?" byla jsem trochu víc ostrá.

,,Klid.Jsem se jen zeptal," zvedl ruce v obranném gestu, ,,A nechceš si někdy někam vyjít?" zeptal se a podíval se na mě uchýlným pohledem. Chtělo se mi z něj zvracet. Už jsem se nadechovala k odpovědi, ale předběhl mě Marcus.

,,Ne nechce Tobiasi, tak odpal." prskl po něm Marcus a majetnicky si mě za pas přitáhl k sobě. Tobias si jen odfrkl a odešel.

,,Bože ten byl otravný." zakroutila jsem hlavou a přivlastnila si Marcusvy rty. A i po těch pár dnech co jsme spolu se cítím jako by to bylo poprvé. Neuvěřitelně.

,,Promiň že jsem přišel tak pozdě. Musel jsem něco probrat s trenérem." omluvil se Mac a políbil mě na špičku nosu.

,,V pohodě. Hele je normální, že když někdo od vás z týmu má holku, tak jí pak všichni očumujou?" zeptám se ho a přitom jsem se mračila, protože jsem si vzpomněla na Tobiasovi uchylné pohledy.

,,Jo je. Kluci od nás jsou v tomhle hrozný. Ale asi nejhorší je Tobias. Je to hrozný děvkař a přebírá holky ostatním, tak si na něj dej pozor.Málem svedl i Katie." vypadalo to, že mluvil vážně.

,,Neboj, nedokázala bych tě podvést." zašeptala jsem a vlepila mu lehkou pusu na rty.

,,Já vím," povzdechl si a opřel naše čela o sebe, ,,Ale nechci nic riskovat." řekl a já s úsměvem spojila naše rty. Vychutnávala jsem si ty jeho polštářky a nad ničím jiným nepřemýšlela.

Vydali jsme se na autobusovou zastávku. Bylo mezi námi ticho, ale takové to příjemné ticho. Přece jenom jsem se odhodlala ho přerušit.

,,Víš, taky jsem přemýšlela nad tím, jestli náš vztah zveřejníme." nadhodila jsem jen tak. Marcuse to očividně nijak nerozrušilo, protože mi s naprostým klidem odpověděl.

,,Já bych si to ještě pár týdnů nechal pro sebe." usmál se.

,,Když myslíš." pokrčila jsem rameny a tak naše konverzace skončila.

Přemýšlela jsem jak říct rodičům, že chodím s Marcusem. Přeci jenom byl to můj nejlepší kamarád už od útlého věku, tak by to pro ně mohl být trochu šok.

,,Kdyby mi někdo ještě před dvěma týdny řekl, že s tebou budu chodit, tak bych se mu asi vysmál do obličeje." řekl najednou Mac a já zaraženě pozvedla obočí.

,,No mě by to někdo musel říct už tak před měsícem..." řekla jsem si spíš pro sebe, ale Mac to slyšel. S překvapením se zastavil a otočil se ke mně čelem.

,,Jak dlouho jsi do mě zamilovaná?" zeptal se a já začala být nervózní. Mám mu říct pravdu? Nebo mu mám říct, že jsem si to uvědomila třeba na tý pouti?

Nakonec jsem usoudila, že nemá cenu mu lhát, protože by mě stejně prokoukl. Nevýhoda toho, že se známe celý život.

,,No ten měsíc už to bude." řekla jsem potichu a sklopila hlavu.

,,Bože," prohrábl si vlasy, ,,A ty jsi se celou dobu musela koukat na mě a Alison. Několikrát jsem se s tebou kvůli ní pohádal. To proto jsi jí tak nesnášela. Žárlila jsi." řekl a já přikývla.

Zvedl mi hlavu tak, abych se koukala přímo do těch jeho čokoládek. Okamžitě jsem se v nich ztratila.Vyzařovaly bolest a lítost.

,,Car, promiň mi to. Cítím se hrozně za to, že jsi to všechno musela snášet.Kdybych-" přerušila jsem ho polibkem, do kterého se ihned zapojil. Za pas si mě přitáhl blíž a já mu zapletla ruce do vlasů, za které jsem následně zatahala. Z úst mu vyšel tichý vzdech a já se musela usmát. Věděla jsem, že tohle miluje.

Nechtěla jsem poslouchat ty jeho omluvy. Co se stalo, stalo se. Čas nevrátíme. A já žiju přítomností, ne minulostí.

Nakonec něco k zamyšlení.Hrozně moc se totiž setkávám s MMers, který jsou v hrozných depresích jen kvůli tomu že si myslí že je nikdy nepotkají a nikdy nepůjdou na jejich koncert.Vím jaké to je.Sama jsem byla jen na jednom koncertu a ani je pořádně neviděla.Ani jsem nikdy neměla možnost je obejmout a říct jim jak moc jsem na ně hrdá.Ale jsem si jistá že se mi to jednou vyplní.Prosím MMers, myslete aspoň trochu pozitivně a věřte že se vám vaše sny jednou splní 💖💖
Bw jaký máte názor na to že jsou Mac a Car spolu?💬
Doufám že se líbí
Love ya💓
MajdaMaggie

Only best friends [Marcus Gunnarsen] Where stories live. Discover now