Cuvânt înainte

198 23 13
                                    

          Heei, răsărituri de soare! :)❤️ după ce am tot stat și m-am gândit dacă să public cartea în perioada aceasta sau nu, am decis că o voi face. Țin să menționez că este prima mea carte în categoria ,,paranormale" și sincer, sper din tot sufletul să vă placă, deși nu am mai scris vreo carte în această categorie până acum. :)❤️  în ultimul timp am lucrat o grămadă la ea și sper ca aceasta să fie pe placul vostru! ❤️

           Oh da! Am uitat să menționez că inițial cartea asta a pornit de la un ,,short-story" pe care îl scriam și aveam de gând să îl postez în ziua de Halloween a anului 2018, – o dată ce aveam să îl finalizez – care nici măcar nu avea legătură cu paranormalul, ci era mai mult o poveste de groază. :))❤️ oricum, mă bucur mult că mi-a venit ideea de a scrie o carte după aceea (heh, am făcut și o mică rimă). :))❤️ Cine știe? Poate într-o zi voi scrie în întregime acel ,,short-story" și îl voi posta. :)

          De asemenea, îi mulțumesc lui ElaaPierce pentru coperta minunată! :)❤️

       Tot ce vă mai pot spune este: lectură plăcută! ❤️

                  Dedicată prietenilor și   
       familiei mele, persoanelor care
           mereu mi-au fost alături.
                       
                     

                                              

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

          

         

Ziua ce are să vinăUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum