~9

3.2K 223 26
                                    

...aradan 2 ay geçti.

Lisa
İnanamıyorum artık lise son sınıfım. Zamanın ne kadar çabuk geçtiğini hiç anlamadım sanki daha dün gibi buraya yeni taşınıyorduk ve Jungkook'u tekrardan göreceğim diye heyecandan ölmek üzereydim...

Ama şimdi okulun ilk günü ve ben bunun için çok heyecanlıyım. Jungkook bu gece Miami'den döndü.

Tatil için bir aylığına Miami'ye gitmişti ve bugün okulun ilk günü olduğu için mecburen dönmek zorunda kaldı. Bugün gece 2'de döndü bu yüzden bugün okula biraz geç kalıcağını söyledi.

Bu bir ay süreçte Jungkook ile sadece bir kez mesajlaştık. Ona sadece nasıl iletişim kuracağını sormuştum malum orada Korece konuşan biri bulamayacağı için mecburen İngilizce konuşması gerekiyordu bende bana Miami'ye geldiğini haber verdiğinde ona "orada nasıl konuşacaksın " diye mesaj atmıştım o da bana İngilizcesinin çok iyi ve konuştuğunu söylemişti.

Ondan sonra ne ben ona mesaj attım ne de o bana mesaj attı telefonda dahi konuşmadık.

Ve bu bir ay içerisinde Jisoo, Rosé ve Jennie ile iyice kaynaştık kanka olduk. Tzuyu'ya gelirsek Jungkook Miami'ye gittikten iki hafta sonra sevgili yaptı. Jungkook'u çok çabuk unuttu ama ben Tzuyu gibi değilim hala Jungkook'u seviyorum bunu ona nasıl açıklayacağımı bilmiyorum.

Kısaca yaz tatilimin özeti bu şekildeydi. Şuan saat 8.50 dokuz da ders başlıyor ve ben daha yeni hazırlanıyorum. Daha okulun ilk günü geç kalmak istemiyorum.

Çok uzun zaman olmuştu yeni bölüm atmayalı bölüm çok kısa oldu ama devam ettireceğim bugün ve bu bölüm sanki 2.sezon gibi oldu bu bölümü 2.sezonun tanıtımı olarak varsayın.

Oy atmayı unutmayın arkadaşlar siz oy attıkça ben daha çok bölüm yayınlayacağım💜

Tell Me You Love Me •Lisa×KookWhere stories live. Discover now