Gizli

7.7K 310 143
                                    

Herkesçiklere se-lam-lar!!!!

Hepinizi çok ama çok seviyorum!!!

İyi ki varsınız okurcuklar...💙💛♥️

♪♪♪♪♥♥♥♥♪♪♪♪♥♥♥♥♪♪♪♪♥♥♥♥♪♪♪♪

Kuzey'den💙

"İstanbul'da bugün ve yarın şiddetli yağış olacak, şemsiyenizle çıkmayı unutmayın."

Gözlerim radyoda anons verilmeden önce başlamış olan ve arabanın ön camına damlayan yağmur damlalarına odaklandı. Silecekleri harekete geçirdiğimde yan koltukta uyuyakalan Alina'ya göz ucuyla baktım. Bu kadar tatlı ve masum olmayı nasıl başarıyordu ciddi anlamda merak ediyordum!

Arabayı yağmur hızlandığından dolayı önümü zor gördüğümden sağa çekmek zorunda kalmıştım. Kontağı kapatıp derin bir nefes aldım ve radyoyu kapattım. Başımı koltuğa yatırıp cebimdeki sigarayı çıkararak dudaklarımın arasına koydum ve çakmağımla yaktım.

Yanımdaki pencereyi hafif aralayıp üflediğim dumanı dışarı gönderdim. Alina biraz da olsa arta kalan dumandan nasibini alarak tıksırmaya başlamıştı. Kıstığım gözlerimi ona çevirdiğimde yüzünü buruşturdu. Hala tatlıydı ve ben şu andan itibaren küçük Kuzey'e hakim olamıyordum!

Onu zor durumda bırakmak isteyeceğim en son şeyden bir önceki şeydi! O neydi bende bilmiyordum...

"Kuzey... İçme şu zıkkımı!"

Başlamıştı hemen çemkirmeye!

"İçen benim, sana ne oluyor?"

Alina kaşlarını çattı ve gözlerini bana dikti. Mavi renk ancak bu kadar asil olabilirdi! Ah! Küçük Kuzey delirmek üzereydi!

Sakin ol koçum, benide germe!

İç ses bile bizimleydi!

Of ulan of!

"Burada oturup senin gibi bir cahile pasif içicinin normal içenden daha çok zarar gördüğünü anlatamayacağım! Ama anlamanı umut ediyorum!"

Gözlerimi kapadım ve ardından da açtım. Sigarayı son kez içime çekip yarımken aşağı attım. Alina bana öylece bakarken camı kapatıp başımı ona çevirdim.

"Oldu mu?"

Gözlerini bana dikip "Oldu, hemde çok güzel oldu." dediğinde gözlerimi dudaklarına indirdim.

Onu öpmek istiyordum.

"O sigaranın yarımken aşağı gitmesi sana göre çok güzel olduysa bende bunun karşılığını çok güzel alırım."

Alina afallayarak yutkunduğunda onu utandırmanın çok iyi bir fikir olduğunu farkettim. Çünkü gözlerini kaçırıp bana bakamıyordu ve bende onu hep daha fazla istiyordum!

"N-ne karşılığı? Atmasaydın sende o zaman..."

Kaşlarımı anında havaya kaldırdım. Benimle dalga mı geçiyordu o?

"Senin canın dayak mı istiyor?"

Ofladı ve "Tamam ya... Hiç değilse attın sigaranı yani, o da bir şey. Ne istiyorsun söyle?" dediğinde olayın benim lehime olması hoşuma gitmişti.

Alt dudağımı hafifçe yalayarak kısmış olduğum gözlerimi memnun bir ifadeyle gözlerine diktim. Alina dudaklarıma bakıp kızaran yanaklarıyla birlikte gözlerini kaçırmıştı.

Üvey AbimWhere stories live. Discover now