Çekişme

5.3K 210 81
                                    

🐩Uzunca bir sürenin ardından herkese tekrardan merhabalar!!!

🐩Sizleri çok ama çok sevdiğimi bilin!

🐩1 Milyona doğru adım adım gidiyoruz! İnşallah o anları da görürüz!!!

🐩Hepinize buraya kadar geldiğimiz için teşekkür ederim, siz ve destekleriniz olmazsaydı Üvey Abim ailesi olmazdı.

🐩İyi ki varsınız okurcuklar...

🐩İYİ OKUMALAR MİLLET!!!♥️👊🏻👊🏻

~~~~~~~~~~♥♥♥°♥♥♥~~~~~~~~~~

Alina'dan🐩

Paslı bir hançerin vücutta bıraktığı o acı tadı tadıyordum. Hem pasının olduğu yer yakıyordu hemde zorladıkça acı veriyordu. Gözlerimi sımsıkı kapattım. Artık herkesin canımı bu denli acıtmasına göz göre göre müsaade etmeyecektim! Beni ne sanıyorlardı? İsteyenin istediği tarafa çekip hükmedebileceği, emir altına giren, sürekli birilerini sahibi olarak kabullenen, her şeyi alttan alan birisi falan mı sanıyorlardı beni?

Kusura bakmasınlar ama ben o kadar da sabırlı birisi değildim! Benimde bir sabrım vardı!

Su bardak dolana kadar sabır gösterirdi, bardaktan taştığı anda da sabır taşmış demekti.

Gözlerimi yanan alevli bakışlarla birlikte açtım ve ikisi üzerinde de düz bakışlarımı gezdirdim. Resmen gözle görülür bir çekişme içerisindeydiler! Kuzey sarhoştu ama bunu belli etmeyecek kadar da uzmandı! Anlaşılmıyor sanıyordu ama ayakta dahi zor durduğu besbelliydi!

Babam ise o kadar soğukkanlı ve parıltı dolu gözlerle bana bakıyordu ki ne yapacağımı şaşmıştım! Ama kararım kesindi! Beni artık kullanmalarına izin vermeyecektim!

"Siz ikiniz! Beni aranızda seçim yapma mecburiyetinde bırakmakla hata ediyorsunuz! Ama ben ikiniz içinde daha güzel bir karar vereceğim! Emin olun herkes rahata erecektir!"

Bana afallayan gözlerle bakan babama aldırış etmeden Kuzey'e baktım göz ucuyla. Kaşları çatık diyeceğim şeyi bekliyordu.

Babam hemen müdahale ederek "Diyeceğin şeyi şu an için merak etmiyor değilim ama bu herifin yanında da kalmana izin vermem Alina! Baksana şunun haline! Gecenin bu vaktine kadar evde tek başınasın ve o eve geliyor hemde sarhoş olmuş bir şekilde! Hem... Kuzey sana söylememiştir belki? Melda'yla barıştılar ve ara ara da onunla görüşüyorlar. Seninde benimle barışmana itiraz etme hakkı yok!" dediğinde olduğum yere mıhlanmıştım.

Doğru muydu duyduklarım? Barışmış mıydı cidden onunla?

Afalladığımda Kuzey çenesini sıktı ve babama baktı sertçe. Elinde olsa onu öldürebilirdi! Tek bakışla hem de...

"Kes sesini! Uydurma! Yok öyle bir şey!"

Babam ona düz bir şekilde bakarak "Neden uydurayım? Evime gelip Melda'yla konuşmadın mı? Ona sarıldın, onunla barıştın? Oturup konuştunuz ve daha sonraki günlerde buluştunuz?" dediğinde soğukça araya girdim.

"Doğru mu bunlar Kuzey? Bir açıklama yap lütfen?"

Kuzey sert bir şekilde bana baktı ve "Öyle bir şey yok Alina! Karı koca uydurup uydurup senin aklını çeliyorlar!" diyerek babama baktı öfkeli gözlerle.

"Bu ne amına koyayım? Biz sizinle küsüz ve yollarımızı evlatlıktan reddedildiğimiz için ayırdık! Karışmayın bize! O Eray itine gelince de! Polise ister ihbar et ister etme! O piç ellerimde geberecek! Onun hapse gireceğini hiç zannetmiyorum! Ne de olsa kıçı kırık bir avukat değil mi kendisi? Mutlaka işin içinden sıyrılır çıkar! O yüzden ben işimi sağlama alıp kökünden halledeceğim! Onu bu dünyadan süreceğim! Şimdi çık git evimden! Alina benim sevgilim ve yanımda kalacak! Bunu o beynine bir zahmet sok!"

Üvey AbimTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon