Hoofdstuk 1

1.8K 118 9
                                    

P.O.V Ashton

Calum schreeuwde net vanaf zijn kamer dat er weer post was. Langzaam sjok ik naar de voordeur en zie dat er inderdaad een brief op de grond ligt. Ik pak hem op en lees het sierlijke handschrift.

To: Luke Hemmings, 5sos

Met de brief in mijn in handen loop ik naar de kamer van Luke. Aangekomen bij zijn kamer klop ik op zijn deur en wacht tot ik toestemming heb om binnen te komen. Luke opent de deur en laat me verder lopen.

''Wat is er gast?'' Hij ploft op zijn bed neer.

''Er is post voor je''

''Fanmail?''

''Ik denk h-''

''Ash, ik lees geen fanmail. Als je het zo interessant vindt mag jij het wel lezen''

Dit zag ik al aankomen. De roem heeft Luke veranderd, hij sluit zich dagelijks op in zijn kamer en geeft minder aandacht aan de fans. Zuchtend loop ik de kamer uit en mompel nog iets tegen Luke.

''Je bent veranderd Luke, ik mis je''

Ik sluit de deur en loop naar de living room. Daar plof ik neer op de bank en open de envelop. Het is een mooi krullend handschrift. Ik begin met de eerste zin, en ze heeft me gelijk te pakken.

Als ik het af heb gelezen voel ik tranen achter mijn ogen prikken. Wauw, dit meisje heeft het echt moeilijk. Misschien is het wel een of andere aandachttrekker, maar het klinkt echt. De manier waarop ze schrijft, het voelt realistisch.

Ongeveer een half uurtje later komen ook Michael en Calum binnenstormen. Ik besluit de brief met hen te delen en ik merk dat wanneer zij hem gelezen hebben het ook benauwd krijgen. Het is een poosje stil maar dan begint Calum te praten.

''Dit is heftig man''

Ik knik instemmend.

''Heeft Luke het gelezen?''

''Nee...''

''Oké, ik stel voor om eerst af te wachten hoe het verder gaat met Chrissy, blijft ze brieven sturen dan zullen we Luke dwingen de brieven te lezen, hij moet erg speciaal voor haar zijn. Stuurt ze geen brieven meer, houden we het hierbij en praten we er niet meer over. Deal?''

Dit is waarschijnlijk het verstandigste wat ik Calum ooit heb horen zeggen.

''Deal'' zeggen Michael en ik in koor.

Ik glimlach en lees de brief nog eens door. Als ik me niet vergist heb stond er ergens in wanneer er weer een brief kwam. Donderdag? Maandag? Ah nee, hier staat het.

Vrijdag komt er weer een nieuwe brief, dat wordt even wachten...

HEEEYY HOII, het tweede hoofdstukje van Missing You! (:

Ik had niet gedacht dat ik er nog eentje online zou zetten, aangezien ik precies 40 minuten uit Walibi terug ben ^o^

Hopelijk vinden jullie het leuk, ondanks het niet zo mooi is, maar dat komt omdat ik het even snel moest verzinnen. Mijn excuses hiervoor.

Morgen weer een nieuwe update met een nieuwe brief!

Ly peepz!

X Anouk

Missing you ➳ L.HWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu