Gerçekler ortaya çıkmaya başladı!

72.5K 4.6K 258
                                    

Yine aynı şey. Yine bünyem kendine gelmeye başladığında sesler duydum. Gözlerimi açmayıp dinledim.

Layla

"O bir insan ama sizin gibi dönüşümde olan biri olmalı. Luke gibiydi. Karın ağrısı ve baş ağrısının olduğunu söyledi. Ve bir kereliğine bunu tüm vücudunda hissetmiş." Bu çok tuhaf korkuyordum. Hemen gitmek istiyordum. Ama yine de hic kımıldamadan onları dinlemeye devam ettim.

Luke

" Bu olamaz. Saçmalık. O benden çok farklı. İnsan yavrusu. Başka birşey var onda."

layla "Yani bu kolyeyi falan bizden sakladı. Doğal olarak bizi tanımıyor."

Luke

"Hayır, Hayır! Hiç bir şey bilmiyor. Bundan eminim. O kulyeyi öylesine birşey sanıyor. Onu hiç çıkartmamalı. Çok büyük tehlikelere girer."

james

"Tamam onu bizim gibi sanıyorduk bu yüzde bizimleydi. Ama şimdi onun için tehlikeliyiz. Bizim yanımızda olursa o da tehlikede olur. Biz ona göre arkadaşlar değiliz."

Sam

"Bu doğru ona zarar vermemek için uzak durmalıyız."

Layla

"Ama bu haksızlık. Ben neden sizin yüzünüzden kimseyle arkadaş olamıyorum. O çok iyi biri ben kimseye anlatmayacağını biliyorum. Onun gibi bir arkadaş hayatımda olmadı. Siz konuşmasanızda ben onunla hala arkadaş olarak kalmak istiyorum."

Sam

"Ona sırrını söylemeyeceksin değil mi?"

"Gerekirse söylerim!"

Beynimde şimşekler çakıyordu. Bunlar cidden deliydi. Gözlerimi açtım koltukta yatıyordum. Hemen spor ayakkabılarımı ayağıma geçirdim giderken david kolumdan yakaladı. David'in eli daha yumuşaktı. Luke ve sam gibi sert değildi. yinede

"Bırak beni! Siz hepiniz tuhaf, acayip ve delisiniz."

layla

"Lily dinlemen lazım."

Luke

"Bırakın bizden uzak durması daha iyi."

David elimi bıraktı. Bende koşmaya başladım. Ama sonra birden durdum. ben ormandaydım. Unutmuştum.Mekanları ormandaydı. Ama yine orda durmak istemiyordum. Orman da koşdurup duruyordum. Yoruldum ve dinlenmek için bir ağaca yaslandım. Gozlerim kapalıydı. Nefesimin xüzelmesi için bekliyordum. O sırada kulağıma bir hırılti sesi geldi. Korkuyla gozlerimi açtım. Tam önüme bir kurt vardı. Acıktığı belliydi. Kaçmaya çalıştım. O sırada yere düştüm. Tam üstüme atlamak üzereydi ki birden bir ışık birikintisi üstüne vurdu ve ters istikamette geri geri uçarak duvara çarptı. Arkamı döndüğümde Layla'yı gördüm. Sendeleyerek ayağa kalktım. Korkmuştum. Arkasından diğerleri de gelmeye başladı. Bende Layla'ya korkan gözlerle bakarak

"Sen mi yaptın?"

Evet anlamında kafasını salladı. Sonra diğerlerine döndüm. Titriyordum. Belkide bir rüyadadım. Biran önce uyanmam gereken suanda sonuna kadar sacma olan bu rüyadan.

"Sizde mi onun gibisiniz?"

David dışındakiler kafasını hayır anlamında salladı. David'e bakarak

"Sen de mi onun gibisin?"

Oda kafasını evet anlamında salladı.

"Yok bunlar doğru değil ben kafayı yiyorum!" Sonra yürümeye devam ettim. Layla dedi ki

"Ordan ormanın derinliklerine gidersin. Ters tarafa doğru gitmelisin."

Sonra yöndeğiştirip yürümeye devam edip yanlarından geçtim. Giderken döndüm ve

"O zaman (Luke, Sam ve james'e dönerek) siz üçünüz daha tehlikeli şeylersiniz. İlginç cidden kafayı yiyorum. Ya da siz delisiniz benide kendinize benzettiniz."

Sonra eve kadar yürüdüm. Çok korkmuştum. Korkudan yol boyunca ağladım. Eve geldiğimde halam gelmemişti.

İçeri girdim. Kendimi direk yatağa attım. Ve sadece uyumaya odaklandım.
Korkudan yatağın altında kiprdanıp duruyordum. Titriyordum. Uyuyamayacağımı anlayınca banyoya girdim. Soğuk suyla banyo yaptım. Bu soğuk su olayı kendimi şoklamak gibi bir şeydi. Çığlık atarak suyu kapattım. Üzerime birşeyler giydikten sonra yatağa tekrar girdim. Şimdi biraz daha rahattım. Ama hala bu gün olanlar aklımdaydı. Çıkmıyordu ve bundan sonraki zamanlarda çıkacağını pek sanmıyordum.

~Bölüm Sonu~

Her bölüm sonunda söylüyorum. Lütfen biraz aktif olun. Vote ve yorum yapın.  Emeğe saygı lütfen. Şimdiden teşekkür ederim.

Bir VAMPIRE Aşık Olmak!Where stories live. Discover now