16. Poglavlje

2.2K 200 18
                                    

Ash

Tačno kad nešto toliko dugo čekaš,  mogu da se dese dvije stvari. Potpuna propast ili veličanstveno iznenađenje. Moje je to drugo.
Nakon dana kakvog je imala I svega što je saznala, moja mudiwa željela je mene , a ko sam ja da joj uskratim ono što želi.

Bila je tu veličanstveno naga ispod mene, s žudnjom u očima I nemirnin prstima koji kao da nisu mogli da čekaju da skinem odjeću sa sebe. Prelazila je preko mojih prsa, preko leđa, preko moga lica. A hlaće su me sve više stezale. Poljubim je još jednom a onda se ispravim kako bi se skinuo. Prati svaki pokret mojih ruku. Kako skidam majicu I bacam na pod. Kako otkopčavam dugme I spuštam rajfešlus. Zastanem I polako rukom izvučem onaj dio sebe što jedva čeka da bude u njoj.

Nije duša.

Omotam prste oko njega I pređem par puta cijelom dužinom. Gledam u jezik koji izviruje iz njenih usta I prelazi preko donje usne. Vlažan trag ostaje iza I ja duboko udahnem. Ova žena će biti moja smrt. Spustim hlaće I pustim je da pogledom prelazi preko mene , jer gaće ne nosim. Upija me pogledom . Par puta prelazi duž mene I konačno joj pogled stane na najistaknutijem dijelu mene.

Kao panter joj prilazim. Ona je moj plijen. Moja lovina I konačno će da bude I moja cjelina. Spustim se na koljena pored nje I ruku na njeno lice. Palcem milujem jagodice a zatim pređem preko donje usne. Spustim glavu I svoje usne na njene. Nježan poljubac ,ako se može tako nazvati. Dodir usana prije. Zatim vrhovima prstiju prelazim preko njenog vrata do veličanstvenih dojki što uspravno čekaju na moj dodir. Bile su okrugle I podignute I s najljepšim roskastim krugovima na vrhu. Palcem prelazim preko desne dojke ,kružim po ispučenju koje je nabubrilo od strasti. Ona se vrpolji ispod moje ruke l. Zatvara oči I govori :

,,"Molim te."

O ,molićeš pomislim u sebi. Pusti me da uživam. Spustim glavu prema dojci I jezikom ponovim ono što je palac prije radio. Zatim usisam pupoljak u svoja usta ,prelazim jezikom preko njega , gricnem zubima a ona se izdiže ispod mene I gura mi ih u lice.
Uz prasak pustim vršak iz usta I kažem joj:

"Polako."

Ona izdahne I zajeca. Lijevom rukom ,na koju sam bio naslonjen na krevet, pređem preko lijeve dojke I opet ponovim isto I ustima. Ne smije se osjećati zanemareno. Moje su.Moje da ih diram. Sisam. Gostim se njima. Ona već dahće ispod mene a tek sam počeo.

Spustim se do njenih stopala I razdvojim njene noge. Polako. Mučno.

Gledam u ono što je moje. Bila je vlažna , roskasta I spremna. Bila je glatka I nježna. Prelazim joj preko prstiju ,listova do bedara s obje ruke. Dođem do prepona I opet se vratim. Polako. Senzualno. Bolno. Ona podiže trticu u isčekivanju.

Ne tako brzo pomislim. Ne tako brzo.

Spudtim oba dlana na njena bedra I palčevima prelazim po liniji prepona. Tako blizu vreline. Tako blizu onoga što će je učiniti mojom. Nagnem glavu nad njenom toplotom I puhnem u nju. Ona zajeca I opet moli.

"Molim te ,Ash!"

"Pst, dušo .Pusti me da uživam u onom što je moje. "

I to zapečetim tako što jezikom pređem duž njenog rascjepa.

"Mmmm." izađe iz moga grla. Prstima razdvojim usmine I opet jezikom pređem po vlažnosti koja je zbog mene stvorena. Pupoljak je nabrekao I palcem pređem preko njega. Ona se trzne kao opečena I opet zajeca. Jezik gurnem u njeno središte I njene ruke pronađu put do moje kose. Stegne me čvrsto I ja uživam u toj boli. Pomjera se sa svakim pokretom moga jezika I moga palca. Kako ja pomjeram prst I uvlačim jezik tako njena karlica ide u susret meni.

Zvuke koje proizvodi su kao melodija  za moje uši. Moja kita je nabrekla , njeni pratioci puni sjemena koje hoće da izađe ,ali trenutno je ona najbitnija.

Dovedem je pred sami vrhunac. Osjećam blago strzanje oko jezika I stisak na mojoj glavi se pojačao. Bedra se stežu I sklonim ruku I uguram ramena među noge. Jednom I dalje trljam pupoljak a drugu stavim na njen stomak kako bi je smirio. Pred samo veličanstveno olakšanje sklonim I ruke I lice od nje. Kosu mi je pustila I stezala posteljinu oko sebe.

"Ash, molim te." govori glasom punim žudnje. Tih glas ,bez dovoljno snage.

Nagnem se nad njen stomak a obe ruke spustim sa strane. Spustim poljubac na trticu a ona uvuče dah I cvili. Polako poljupcima idem do pupka gdje uguram jezik I kružim njime. Ona cvili , baca se , hvata me za ramena I zabija nokte u njih.
Boli ali to je dobra bol. Krenem uvalom njenih grudi poljupcima sve do njenog desnog uha. Puhnem u njega a ona se baca ispod mene I trza glavom ,obgrli me rukama I pokušava spustiti na sebe. Šapnem joj.

"A sad ćeš biti moja."

Podignem glavu I gledam u njeno lice , znojno , rumeno I zatvorenih očiju. Kao da je osjetila da čekam da pogleda u mene ,ona otvara svoje veličanstvene oči I naši pogledi se spoje. Lijevom rukom preuzmem držanje tijela a desnu spustim kako bi se namjestio. Poravnam se sa njenim središtem. Gledam je u oči dok spuštam glavu prema njenoj. Moje usne pronađu njene koje već čekaju blago otvorene. Zaposjednem njena usta.

Moje. Moje da ljubim. Da uživam. Da se gostim.

Izvodimo ples jezicima I u jednom trenutku spojim naša tijela.

Zakopam se duboko u njenu vrelinu I čekam da se prilagodi mojoj veličini. Dahnula mi je u usta I zakopala nokte u moja leđa. 

Čekam mirno sve dok ona nije podigla karlicu prema mojoj. Onda krenem da se povlačim I ponovo zabijam u nju. Tako silno tako naglo da se nadglavlje trese iznad nas. Ona skiči ispod mene I govori

"Još, Ash. Još."

I spustim obe ruke na nadglavlje iznad nas I iskoristim kukove za pomjeranje. Zakucavam se u nju brzo I jako. Čuje se samo udar tijela od tijelo. Mesa od meso. Naše disanje I jecaji.

Zatvorim oči kad osjetim kako se steže oko mene. Bolno. Jako. Predivno.

Nastavim da se zabijam .Opet I opet. Ona vrišti I ispod mene. Noktima mi ostavlja tragove na leđima I tačno pred obostrano olakšanje osjetim pomeranje u prsima. Sigurno je I ona osjetila jer je šokirno otvorila oči I sa strahon pogledala u mene.

I tačno tad se desi taj veličanstveni trenutak koji neću zaboraviti dok dam živ.
Moja duša kao plava svjetlost izađe iz mojih prsa u susret njenoj bijeloj. Zaplesaše jedna oko druge I spojiše u kuglu. Svjetlost blijesnu I obasja cijelu prostoriju a zatim se smanji I plavo svjetlost s bijelim središtem se vrati u mene a bijela s plavim u nju I onda nas oboje vrhunac pogodi. Ona vrisnu a ja se nastavim zabijati sve dok poslijednja kap moga sjemena nije posađena u njenu nutrinu. Ona je malaksala ležala ispod mene ,teško je disala a ja sam pao preko nje ,potrošen.

Ležali smo tako znojni I spojeni I neko vrijeme s mojom glavom zabijenom u jastuk pored njene. Njene ruke su milovale moja leđa a njene noge omotane oko mojih.

Pokušam se pomjeriti iakao nemam snage više ni da dišem. Ali ona u protest jače stegne ruke oko mene.

I tad sam primjetio da osjetim nešto čudno u prsima. Neku prisutnost koja nije bila tu. Mogao sam osjetiti I njene emocije. Sreću ,uzbuđenje I prikrivenu tugu. Mogao sam osjetiti sve. Trenutno je blaženo sretna. Na to se nasmijem.

Bila je konačno dio mene, moja cijelina. Yin mom yangu. Svjetlo mojoj tami. Bila je moja. Moja da pazim. Moja da čuvam I štitim. Moja da zadržim.

Ona I ako se sjeme primilo , to malo biće unutar nje. Ono što mudiva nije znala jeste da su sve zaštite bile beskorisne za sjeme titana. Ako bude sreće njen trbuh će uskoro rasti ispunjen plodom njihove ljubavi.

Osjetio je kako se ponovo ukrutio unutar nje. Podigao se na ruke kako bi je gledao u lice. Ona opet omota ruke oko njegovog vrata I poljubi ga. Noć je bila duga a on je imao štošta da nadoknadi.

Okrene ja na trbuh I ona zabije glavu u jastuk a isturi tu veličanstvenu guzicu u zrak. On rukama pređe preko obe polutke ,uhvati se za njene kukove I opet pronađe raj.

Novi svijet🔚 Tiskana 📚Where stories live. Discover now