CRIME

27 3 0
                                    

Niall en Jaylinn hebben niet veel gemeen

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Niall en Jaylinn hebben niet veel gemeen. De één is een politie en de ander een misdadiger. De één heeft moordenaars opgepakt en de andere heeft moordenaars helpen ontsnappen. De één helpt mensen en de ander vermoord mensen. Maar toch is iets wat ze gemeen hebben: het word hun opgedragen. Ze hebben allebei een droom en dat is om vrij te zijn.

Op een rare manier komen ze elkaar tegen en krijgen ze de keuze voorgelegt: samen vrij of gescheiden gevangen. Welke keuze word er gemaakt?




Fragment:

P.o.v. Jaylinn

Achter het muurtje weet ik dat er politie is maar ik moet en zal Jake helpen. Vooral moet. Anders word ik door Andrew gestraft en daar heb ik niet heel veel zin in. Voorzichtig kijk ik om het hoekje. Ik zie Jake staan met handboeien die een blonde agent vast heeft. Zo te zien word hij door zijn baas flink uitgescholden. Ik zie Jake mijn kant op kijken en hij glimlacht. Snel maak ik het bekende gebaar met mijn linkerhand. Hij knikt en nu is het de bedoeling dat we tot 10 tellen en dan de aanval beginnen. Na 10 tellen verschijn ik achter het muurtje vandaan en richt mijn pistool op de blonde agent. Jake trapt de baas agent in zijn maag waardoor hij voorover klapt. De blonde agent laat Jake van schrik los en zo rent Jake naar mij toe. Ik gooi hem een speldje toe die hij achterstevoren vangt en zo zijn boeien kan losmaken. Ik zie de blonde agent op ons afrennen met zijn pistool getrokken.

'Blijf staan of ik schiet!' Roept hij.

'Nee, jíj blijft staan of ík schiet.' Lach ik. Hij verroert zich niet. 'Aangenaam, ik ben Jaylinn met wie heb ik het genoegen?' Stilte. 'Dat is wel onbeleefd,' Zeg ik met een pruillipje en ik loop op hem af. Ik zie zijn glimmende batch waar zijn naam op staat. Niall Horan. Ik loop een rondje om hem heen en ga met mijn hand door zijn haar. Achter mij hoor ik de andere agent naar mij toe lopen maar ik geef een knal naar achter en hij ligt weer roerloos op de grond. 'Dus Niall Horan,' Ik zie even angst in zijn ogen. 'Wil je met on-' Voordat ik mijn zin kan afmaken geeft hij een klap op mijn ander arm waardoor die de verkeerde kant opbuigt. Daarna rent hij er vandoor. De andere agent wordt ook weer wakker en rent achter Niall Horan aan.

'Nou dat ging snel.' Grapt Jake en ik lach. Missie geslaagd.



NOTES:

-Niall is een politie agent

-Jaylinn is een misdadiger

-Niall word door de bende van Jaylinn ontvoert

-Uiteindelijk kan hij ontsnappen en alles tegen de polotie vertellen, wat zijn taak is, maar dan verraad hij Jaylinn waarmee hij een dichte band heeft opgebouwd

-Uiteindelijk verraan Niall haar toch

-Dan is Jaylinn in de cel

-Dan helpt Niall haar ontsnappen

-En dan gaat hij met haar mee en leven ze nog lang en gelukkig


You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Oct 18, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

ALL MY STORY IDEASWhere stories live. Discover now