10

40 7 3
                                    

Ticho som si povzdychol a otočil sa na druhý bok. Počkaj. Kedy som sa dostal do postele? Obzrel som sa okolo seba. Pohľad mi skoro hneď padol na Alexa sediacom na stole. Popíjal vodku a dravo si ma prezeral pohľadom.

,,Alex... Nerob to.." zachrapčal som. Na svojom tele som citil dve ruky. Ale...Alex je tam takže?!... Vydesené som sa pozrel vedľa seba kde ležal... Jack. V očiach mal niečo diabolské. Hneď mnou striaslo. ,,Ch-chalani.... Je ..to vtipn že?" Pozrel som sa na oboch roztrasené. Alex sa začal smiať a položil fľašu na stôl medzi ostatné.

,,Kdeže Anjelik." Oblizol si pery a pomaly došiel až ku mojej posteli. Jack ma chytil za zápästia. Držal ich priliš silné. Tlačil mi ruky do madrace. ,,Už dlho som chcel okúsiť tvoje telo..." Prešiel mi rukami po hrudy. Jack zatiaľ len ticho čakal.

,,Nie...prosím..." Zavriem oči. ,,Alex, niesi to ty" popotiahol som a skúsil vymaniť svoje ruky z Jackových. Nič.... Bol moc silní. Bezvýznamné som mykal rukami. Moju pozornosť upútali Alexove ruky ktoré sa mi pomaly predierali pod tričko. ,,Jack?" Prečo s ním spolupracuje ?!

Pevné som k sebe tiskol viečka. Nechcem to. Z úst mi vyšiel tychy vzdych. Pozrel som sa čo robia. Musel som... Jack sedel medzi mojimi nohami zatiaľ čo Alex zo mňa dostal tričko. Nechcem... Z úst sa mi vydral ďalší vzdych. Jack mi cez nohavice dráždil úd....

,,Tak si kurevsky zlatý." Zasmial sa, jeho ruky zablúdili k zipsu. Začal zo mňa sťahovať nohavice. Moju pozornosť zas upútal Alex. Prisal sa mi na pery. Nikdy som nič také necítil.

,,Nevymeníme sa na chvíľku?" Zamručal Alex podráždené. Jack dostal zo mňa posledný kus oblečenia a prudko do mňa vrazil svoju kladú.
,,Kurva!" Zvrieskol som na celí byt. Mal som chuť ich v tom momente zmlatiť.
,,Počkaj chvíľu, konečne som v ňom... Och anjelik si kurevsky usky" zasmial sa Jack.
Alex nespokojne zavrčal. Počul som len rozopinanie zipsu predtým než mi v ústach skončil jeho penis. Do očí sa mi nahrnuli slzy.
Napínalo má na zvracanie kým má obidvaja len zneužívali.

Snažil som sa to ignorovať, tak moc som tam nechcel byť s nimi. Tak moc to bolelo.

,,Andrej..." Odniekiaľ sa ozval ženský hlas. Otvoril som oči, hľadal som ich ale ani jeden tu nebol... Teda bol.

,,Seiji..." Pozrel som sa so modrých očí a jemne sa usmial, ,,kam mi odchádzaš..." Pohladil má po líci. ,,Braček...viem že nemôžem... Ale... Teba sa nedá nemilovať" usmial sa a jeho pery sa spojili s mojimi.
Biela sa miešala s čiernou. Pozrel som sa okolo seba. Všade ležali pierka. . Čierne a biele... ,,Si môj Anjelik..." V jeho očiach sa odrazila číra temnota predtým než rozprestrel mohutné krídla. Zahalila má tma... Krásna tma.

,,Len tvoj..." Zašepkal som v túžbe...

,,Andrej!" Ucítil som silnú bolesť na líci. Rozospato som otvoril oči do reality. Všetko to bol len sen. ,,Mal by si byť v posteli. Bože poď." Snažila sa má zobrať zo zeme. Hneď ako má postavila tak má naplo. V momente som sa vyzvracal do umývadla

Hlava sa mi strašné točila. ,,Odvediem tá do postele a potom musím do školy. Alex tu ostáva kvôli kocovine a ten ....Niečo na J sa rozhodol vás "strážiť"" zasmiala sa Nelsi a pomaly dolnou išla do mojej izby. Och, niekto to tu upratal. Ticho som si povzdychol. Hneď ako má uložila do postele tak som zas zaspal.

,,Na" počul som zamručanie. Pozrel som sa na osobu ktorá má zobudila. Jack mi podával tácku s čajom a liekmi. ,,Bude ti lepšie." Prečo sa nepozrie na mňa. Frustrované som zaskučal a zobral si od neho tácku. Z chodby bolo počuť zvracanie. ,,Keď si sa zas vyblil na podlahu tak ťa zajebem!" Skríkol a treskol za sebou dvermi.

Myklo mnou. Nemusel by toľko trieskať. Odpil som si z čaju, zreničky sa mi rozšírili ako vie....že tento čaj milujem? ,,Teoki." Zamrmlal som ticho a mojim telom prešla bolesť. Ledva som dokázal nevykriknuť. Položil som tácku na noční stolík a zababušil sa do perýn. ,,Anjel... Prečo ma tak volali." Strašné to bolelo. Zavrel som oči. Nechápem to.

~•~

Zabijem ho. Ja ho zabijem, pokiaľ sa vyzvracal na tú zem tak ho prisahám všetkým démonom zabijem.

Čo som asi tak nenašiel! ,,Alexander!!!!" Zvrieskol som naštvane na toho opilca či sa valal vo vlastných zvratkach. Ako démon mám ale silní žalúdok. Schytil som ho za vlasy a prepalovaľ ho vražedných pohľadom.
,,Upracem to! Sakra Jack..." Zavrčal trocha podráždené. Pustil som ho.

Alex hneď šiel k zemi. Musel som ho zachytiť. ,,odvediem tá do kúpeľne a upracem to." Povzdychol som si a doslova ho ťahal do tej kúpeľne. Položil som ho nezaujato na zem a vybral sa to umyť. Prečo žije s takým kretenom?

Sedel som na sedačke a prepínal kanáli.
,,Prepáč" zašepkal Alex. Sadol si ku mne a zložil si tvár do rúk.
,,Ospravedlňuj sa skôr Andreovi ktorému si ublížil." Zamručal som a počul tichý vzlik.

,,Aj tebe..... Určite som niečo urobil!" Zas vzlik a ja som sa na neho nechápavo pozrel. ,,Nikdy....neurobím čo je správne. Teraz sa len ožieram... Neriešim svoje problémi" zas .. pozrel som sa na neho.

,,Čo sa stalo?" Prezeral som si ho. To je vždy tak zničený?
,,Neochránil som ho....svojho bračeka... Mal len dva roky" na plno sa rozplakal. Hneď som si ho stiahol ku sebe. Viem ako sa musí cítiť. Viem to moc dobre.
,,Kľudne hovor" nechal som ho mi plakať do hrude.

,,Vrah...zabil mi celú rodinu. Akurát som vstal lebo ma zobudil hluk z dola. Išiel som za rodičmi ale našiel som ich mŕtvych... Totálne z netvorenich. Brat nebol vo svojej izbe. Bežal som hneď dole a uvidel to. Môj brat stál pred mužom. ...utekal pred ním. Dokázal som sa len schovať do skrinky. Videl som všetko..... Ako ho zdvíha zo zeme.... ako ho rozrezava. Kričal...plakal...ale ja som sa ani nepohol dokým o tri dni neprišla polícia. Stále som sa pozeral na znetvorene telo môjho malého brata."  Hladil som ho po vlasoch.

,,Bolo to dávno .. neplač." Zašepkal som a pozeral sa na neho. Už jeho ruka šla po alkohole ale ja som ho zastavil. ,,Teraz si pôjdeš ľahnúť, bude ti lepšie" usmial som sa na neho milo aj keď sa to dosť popieralo s mojou podstatou. Počkal som kým Alex zaspal a vybral sa do Andreovej izby...

Dúfam že sa vám diel páčil vy uchili xD
Ley

Bez teba nemôžem žiť ×YAOI× Where stories live. Discover now