3.

196 7 2
                                    


"Oprosti, ker sem te pustil na avtocesti."

Klemen me je klical nekaj minut za tem, ko me je Ian pustil pred našo hišo. Mama me je na hitro zaslišala, kdo je bil obiskovalec prejšnjega večera in otresla sem se z izgovorom, da je moj prijatelj iz Amerike. No, saj se nisem zlagala. Bil je moj prijatelj, čeprav sva nedavno divje se predajala seksu, ki je bil tako strasten, da mi je zaplala kri po žilah samo, ko sem pomislila na njegovo telo, ki se je spustilo na moje ...

"Mhm," sem nerazločno zamrmrala.

"Saj mi ne zameriš, kajne?"

"Ne, ne," sem hitro odvrnila. Ne, seveda sem mu zamerila, vendar ... Iana ne bi srečala, če ne bi obtičala na avtocesti.

"Se ti lahko odkupim z večerjo?"

"Kdaj?" sem hitro vprašala.

"Danes zvečer," je izstrelil kot iz topa. V mislih sem zaklela. Pa ravno danes zvečer? Pomislila sem na Iana. Katerega bom razočarala?

Zavzdihnila sem. Odgovor sem vedela. Čeprav sem bila nejevoljna, ker se bo slednje zgodilo ...Bom zbrala pogum in ga soočila s svojo odločitvijo. Nenazadnje sem vedela, da tvegam marsikaj, če bom sprejela Klemnovo vabilo.

"Klemen, oprosti ..."

"Spet služba!" me je jezno prekinil. Vedela sem, da se njegov bes ne bo polegel. Kljub temu pa ... Ian me je povabil ven. Videla sem ga po letu dni in že zdavnaj mi je postalo jasno, da se mu ne bom mogla odreči kar tako ...

"Oprosti, ampak je zame pomembno," sem tiho rekla.

"Pomembno? Pomembno? Samo na službo misliš!" mi je jezno zabrusil in na moje presenečenje ... Prekinil zvezo.

Jezno sem zapihala. Mar ne razume, da ne bom nikoli njegova? Lahko me je zaročil, vendar nikoli nisem spala z njim. Pomislila sem na Iana. Točno sem vedela, da je on moški mojega življenja. Čeprav si tega nisem hotela priznati. Niti pod razno.

* * *

Bilo je mrzlo, ko sem vstopila v Ianov avtomobil. Sedla sem na sovoznikov sedež in ga pogledala v medli svetlobi. Ustnice je ukrivil v nasmešek, ko me je premeril s svojimi modrimi očmi. Bilo mi je jasno, da se zabava.

"Greva?" sem ga nejevoljno vprašala.

Ian se je posmehljivo zasmejal.

"Seveda. Vendar pred tem me zanima, zakaj si slabe volje," je dejal. Zavzdihnila sem. Pa ne, da se bom še z njim kregala. Po tistih besnih sporočilih, ki mi jih je poslal Klemen, sem potrebovala oddih. Oddih brez moških. Kljub temu pa ... Ianu sem obljubila, da se vidiva. Za nič na svetu ne bi preklicala svoje obljube.

"Klemen," sem tiho rekla.

Porogljivo me je premeril.

"Problemi v raju?"

Prhnila sem.

"Moj problem si ti," sem odvrnila. Opazila sem njegov pogled, ki me je slačil. Ja, trenutno si želi samo to, da me položi. Ponovno. Bilo mi je dovolj tega. Hotela sem se odmakniti od vseh in upati, da bom imela malo miru.

"Verjemi, nisem tvoj problem," je sproščeno odvrnil. "Tvoj problem je le to, da si nočeš priznati, kaj čutiš. Do mene."

Namrdnila sem se in se pripela z varnostnim pasom. Ian je prižgal avtomobil. Upala sem, da bo mučnega pogovora konec. Vendar ga ni bilo. Ian je vztrajal in vztrajal. Ničesar ga ne bo ustavilo pred tem, da me osvoji.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Oct 22, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Queen of his heartWhere stories live. Discover now