35.

5.1K 255 31
                                    

Keyifli okumalar

  "Esila nın yazdığı mesaj dan dolayamı böyle oldun yüzün bembeyaz abicim yoksa birşeyin mi var" dedi anlamaya çalışır şekil de bende "esiladan gelen mesaj mı" dedim ve telefonu aldım.

Telefon düşünce mesaj gelmiş ve direk yanlışık ile açılmış olmalı bende "a evet yorgunum sadece abilerim" dedim berkcan abim "peki öyle olsun bakalım sen ne dersen o biz sana güveniyoruz" dedi.

Bende abimlere sarıldım abimler de bana sarıl dı ayrıldığımız da yatağa yattım ben kıvanç abim "abi hadi sen yat dinlenmen lazım senin" dedi berkcan abim beni öptü ve "iyi geceler" dedi bende "iyi geceler abicim" dedim.

Berkcan abim gidince kıvanç abim de beni öptü bende öpünce kıvanç abim "iyi geceler prensesim" dedi bende "iyi geceler prensim" dedim abime gülümseyerek abim de gidince insanın abileri olması ne kadar güzel bir şey.

Sevilmek sevmek önceden tektim ve annem ile yaşardık ailemize birden bire abilerim geldi iyki de geldi ya eskisi gibi hayatım olsaydı dayak ile dövme ile en kötüsü de anneme de vuruyordu artık eskileri değil ileriye bakacağım ve çok güzel şeyler oluracakdır çünkü ailem ve abilerim yanımda dedim ve gözlerimi kapattım...

Sabah kalktığım da rutin işlerimi hallettikden sonra üstümü giydim saçımı yaptım ve takılarımı da taktıkdan sonra hazırdım rimel ve dudak kremi sürdüm ve çantamı aldıkdan sonra telefonumu da aldım ve odadan çıktım.

Aşağıya indiğim de annem "bende seni kaldırmaya geliyordum kızım geç kalacaksınız al yolda ye bakalım senin sevdiğin sandiviç yaptım yoksa geç kalacaksınız hadi çıkın siz bakalım okula" dedi.

Kıvanç abim ayağa kalktı bende annemden sandiviçi aldım ve berkcan abimi öptüm berkcan abim "iyi dersler bitanem" dedi bende "biz gidiyoruz akşam görüşürüz" dedim ve kıvanç abim ile arabaya bindik okulda kıvançı görecektim nasıl olacak dı bilmiyorum...

Okula geldiğimiz de herkes bahçedeydi bende bahçeye baktım ama yokdu esrayı okula girerken gördüm bende "abi ben sınıfa çıkıyorum" dedim abim "tamam abicim dikkat et" dedi olumlu anlam da başımı salladım ve okula girdim.

Sınıfa doğru ilerlerken yan taraftan "uzak dur!" Diye biri bağırdığın da o tarafa baktığım da berat ve bir kız vardı kız berata yakınlaşmaya çalışıyor du ama berat uzak duruyor du berat saçlarını her zaman özenerek yapar dı.

Ama bugün çok dağınık dı ama bu berata ayrı bir hava katmıştı sakalı az da olsa çıkmaya başlamış çok dikkati bakınca belli oluyor du ama berat nefret eder di sakalın biraz da olsa çıkmasından üstü özensiz.

Dağılmıştı benim gibi yıpranmıştı dayanamıyorum ben beratsız berat da kötü gözüküyor du hem de çok kötü benim de dışım iyi ama içim mutsuz üzgün pisman o sırada kız beratın dudaklarını birden öpmeye başladı bende sinirle.

O tarafa doğru ilerledim berat kızı yitti ben yanlarına gidince kıza tokat attım ve ben "sen en çürretle beratı öpresin uzak duracaksın ondan" dedim kız "neden sen neyiysin sanane" dedi sırıtarak.

Bende boğazını sıkmaya başladım ve ben "sevidiği kişiyim ve seven kişiyim beratı çok seviyorum sende hiç birşeysin uzak duracaksın anladın mı!" Diye bağırdım.

Kız iyice kıpkırmızı olmaya başlamıştı ki berat belimden tutup ayır dı kız da öksürerek koşarak burdan uzaklaştı o sırada berat beni duvar ile arasına alıp ellerini iki yanıma koydu ve berat "demek seven kişi ve beni çok seviyorsun neden yapıyorsun o zaman neden ikimizi de bunu yapıyorsun neden sevdiğim" dedi.....

Votelerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum değerli okuyucularım

Sizce bölüm nasıl dı?

Berat hakkın da ne düşünüyorsunuz?

Pelin hakkın da ne düşünüyorsunuz?

Sizce berat ile pelin ikilisi barışcak mı?

Sizce berat ile pelin barışırlarsa neler olur?

Yorumlarınızı bekliyorum

Yıllar Sonra Abilerim  (Tamamlandı)Where stories live. Discover now