Final

7.1K 251 51
                                    

Keyifli okumalar

Heyecan ile bekliyordum beratın bize gelmesini ama saniyler sanki saatler gibi geçmiyor du ama şuan böyle olmak bile çok güzel abimlerin tamam demesi özellikle hiç beklemiyordum

-Flashback-

Önüme abimler oturdu berkcan abim "hayır pelin derdim eskiden ama bu kadar mı seviyorsun beratı tamam lan! Tamam yarın bize gelsin bi görelim ama o gün belli olacak ters bir şey görürsek yaparsa hayır direk biz senin için diyoruz değil mi kıvanç" dedi.

Kıvanç abim "evet abicim yarın belli olacak" dedi abimlere sarıldım ve ben "sizi çok seviyorum iyki varsınız" dedim abimler de sarıldılar bana mutluydum herşey yoluna giriyor du neden mutsuz oluyum ki herşey düzeliyor herşey...

-Flashback son-

Kapı çalınca koşarak kapıya gittim açtığım da berat bana gülümseyerek bakıyor du bende gülümsedim yaklaştı ve yanağımdan öptü kulağıma "güzelim ne bu güzellik ama yanım da giymen daha güzel mi olurdu ne" dedi uzaklaşınca göz kırptı o sırada ayak sesleri yaklaşmaya başladı.

Başımı eğdim birisi beni omzuna yasladı baktığım da berkcan abim di kulağıma eğilip "bu elbise ne abicim fazla kısa değil mi" dedi bende "uf ne istiyorsunuz elbisemden elbise işte" dedim ve salona ilerledim annem "birşey demeyin kızıma çok güzel olmuş susun bakayım siz!" Dedi.

Annem "merhaba berat oğlum hadi yemeğe oturalım" dedi herkes masaya oturunca yemeğe başladık yemek sessizdi hem de fazlasıyla.

Yemek de annemin berata soruları ve beratın kısa cevapları sonucunda güzel di salona geçeceğimiz sırada berkcan abim "bahçeye geçelim biz biraz konuşalım hadi abicim" dedi.

Sırası gelmişti yutkunddan sonra bahçeye çıktık berat karşıma yanıma berkcan abim karşısına kıvanç abim konuştu.

Berkcan abim "bak berat eskiden iyi birisi olduğunu söyleyemiyeceğiz biz biliyoruz seni sen de bizi biliyorsun kardeşimiz bizim canımız on-" cümlesini berat kesti.

Berat "biliyorum eskiden iyi birisi değildim ama o pelini tanımadan önce hiç kavgamı gördünüz mü veya başka kız hayır çünkü pelinin gelmesiyle onlar gittiler pelinle kırdık üzdük bazen kavga ettik ama biz biz olduk hiç ayrılmadık ayrılamayız kalbimiz birbirine bağlandı.

Pelin benden vazgeçse ben bırakmam biz artık o ve ben değil biz olduk istesek de ayrılmayız ayrılamayız artık kalbimiz birbirine bağlandı sadece ölüm ayırır bizi" dedi derin bir nefes alıp devam etti berat.

"Siz vurun bana dövün tek bir ses etmem ama beni bizi ayırmayın kalbimiz bir zaten biz ayrılamayız sadece bizi ve pelini üzmek olur bu" dedi.

Berkcan abim ile kıvanç abim bakıştılar herkes sessiz di abimler ayağa kalktı bizde kalktık bir kaç adım attılar ve durdular berkcan abim "tamam biz izin veriyoruz kardeşimizi paylaşmak çok zor ama zaten bir gün olacak berat sen değişmissin hem de çok ama kardeşimi üzersen cidden seni öldürürüz elimizden kurtulamazsın kardeşimize iyi bak" dedi ve gitti.

Kıvanç abim bize döndü ve kıvanç abim "abim söyelenecek herşeyi söyledi ama üzersen ben seni üzmekten beter yaparım haberin olsun peline tek bir kötü birşey olsun iste o zaman bittin sen kardeşime iyi bak" dedi abime sarıldım abim de başımı öptü berat "pelin benim herşeyim onun tek bir saç teline zarar gelse benim canımdan can gider" dedi ben "teşekkür ederim abicim" dedi abim "senin için abicim senin mutluluğun için biz her şeyi yaparız" dedi.

Ve gitti berat bana sarıldı bende berata sarıldım berat yüzümü elleri arasına alıp dudağımı öpmeye başladı bende karşılık vermeye başladım.

Bir süre sonra ayrıldık dan sonra nefes nefese kalmıştık berat annımı öptü ve annını annıma dayadı ve baktı baktım gülümsedi gülümsedim berat "artık birlikteyiz sevgilim bizi kimse ayıramaz" dedi bende "hep birlikte olacaz asla ayrılmıyacağız bizi kimse ayıramıyacak aşkım" dedim.

Mutluyuz

Hep mutlu olacağı

O gün söz verdik asla ayrılmıyacağız bizi kimse ayıramıyacak....

Geldik artık kitabın final bölümüne ilk bölümden son bölümüne kadar yanım da olan herkese çok teşekkür ederim

Kitabı yazarken bazen zorlandım bölüm yazdım sildim tekrar yazdığım bölümler oldu ama size de kitapın duygularını yansıtabilmişimdir umarım sizde aynı duyguları hissettirebilmişimdir bu zamana kadar yanım da olan herkese tekrar teşekkür ederim

Kitap hakkın da son kez düşüncelerinizi söylerseniz sevinirim...

Yıllar Sonra Abilerim  (Tamamlandı)Where stories live. Discover now