B ᴜ s ɪ ɴ ᴇ s s ᴍ ᴇ ᴇ ᴛ ɪ ɴ ɢ

22 5 0
                                    

Докато се подготвяше,той мислеше за чернокосият. Гласът му кънтеше в ушите на брюнета, лицето му беше в неговата памет.

Като чели той беше обзет от него ,че не можеше да го изкара от ума си. За негово щастие,това беше моментно. Той продължи.

В същото време чернокосият почти беше готов . Облечен в изискан черен костюм,черна вратовръзка,бяла риза . Косата му беше прилежно сресана . Заедно със златния часовник който постави на дясната си ръка,визиаята му вече беше пълна.

Той чакаше само брюнета да му се обади и да тръгнат към уречното място. Беше му дотегнало да чака в стаята си ѝ отиде във флоаето и зачака другият мъж.

След 10мин брюнета се появи. Облечен също с черен костюм, сива вратовръзка,бяла риза,черни обувки и като завършек,сребърен часовник на лявата си ръка.

Чернокосият се изправи и отиде до брюнета. Те излязоха от хотела и тръгнаха за срещата.

Беше 12:30 . Времето беше приятно. Улиците бяха оживени . Хората не бързаха,те просто се наслаждаваха на времето и обстановката.

Двамата ни геори нямаха това време и бързаха . След 20мин те пристигнаха пред една висока сграда.

Това беше фирмата на един от най-преуспелите бизнесмени в света,г-н Лен. Всички управители на известни фирми от цял свят бяха поканени на тази бизнес среща.

Те бяха подранлиси с 10 минути и трябваше да изчакат докато пристигнат и останалите.

-Явно ще почакаме малко.-каза с леко отчаян глас чернокосият.
-Можеше и да е по-зле. Не се отчайвай толкова бързо. Само 10 минути са.-с леко весел тон каза брюнета на мъжа и се усмихна със своята квадратна усмивка.
-Да....Ако беше се забавил още в хотела можеше и да закъснеем. Благодарен съм и на това.-чернокосият леко се усмихна.

Двамата отново си размениха от онзи вид, нетипичен поглед. В този момент пристигна и организаторът на цялото събитие, г-н Лен *ако не ви харесва ,сменете го😂*

-Здравейте,господа. Радвам се че Вие присъствате на днешното събитие. За мен ще бъде чест. -той се здрависа с двамата мъже
-За мен също е чест. Чувал съм много за вас и се радвам да говоря лично с вас- каза с лека усмивка чернокосият на г-н Лен

-Благодаря Ви за поканата. Радвам се, че ще чуя вашите идеи и че ще присъствам на едно от вашите събития - щастлив, каза брюнетът на г-на

-Виждам, че и другите  идват. Вие може да влизате, а аз ще ги поздравя. Надявам се да ви хареса днешното събитие. - г-н Лен ги опъти към залата и остана да посрещне останалите

След поздравите, които си размени г-н Лен с останалите, всички влязоха в залата на вторият етаж. Сградата беше специално за подобен тип срещи и те бяха единствените присъстващи този ден.

Залата беше голяма и изцяло сива.Имаше 20 черни стола и една огромна,продълговата ,сива маса,на която имаше 20 бели папки и толкова на брой тъмночервени химикалки.

Разговорът им започна, като всеки се представяше и разказваше малко за своят бизнес.
-Аз съм г-н Лен и ще се радвам като разбера малко повече за вас и вашите бизнеси. Дано мога да ви помогна, защото тази среща не е само с цел да говорим за някакви иновации, а също да ви помогна. - речта му последва от едноминутно ръкопляскане и след това той прикани останалите да се изявят.

Пръв започна да говори един г-н с руса коса и черни очила. Той стоеше от лявата страна на г-н Лен.

-Здравейте ,драги господа! За мен е чест и гордост да присъствам на тази среща. Аз съм г-н Парк и се занимавам от 15 години с бизнес в сферата на електрониката. Макар и да ме виждате в тази светлина, в самото начало нещата бяха много различни. - последна кратко мълчание - В самото начало бях общ работник. След това имах много идеи ,които не знаех как да започна. Благодарение на един мениджър, който за жалост не е сред присъстващите днес , аз стигнах до тук. -той седна и останалите аплодираха.

На брюнета му се стори добра идея да се запознае с г-н Парк, а чернокосият имаше някакви подозрения за този г-н и искаше да разбере още малко, за да разбере дали той е този за който си мисли.

-- Поредната глава. Радвам се, че успях да я направя малко по-дълга от предните. Дано да ви хареса *отново се пповтарям🤡* чаЛ--

꧁ꕥThe Revengeꕥ꧂[Stoped] Where stories live. Discover now