3.

1.1K 121 3
                                    

Jimin próbálta kiverni Jungkookot a fejéből, de ez nem volt olyan egyszerű. Úgy érezte, mintha megidézte volna a démon őt. Habár azt mondta, hogy Hosoeknek megy segíteni, inkább elvonult egy kicsit, hogy rendezni tudja gondolatait. A nyugalom szobájában, elvileg minden angyal megtalálja a békét, de ő ebben is kivétel volt. A hófehér szobába, rengeteg párna és lepedő várta a pihenni vágyó lelkeket. Áradt ebből a szobából a jóság, ami Jimin gondolatairól ez nem volt elmondható. Üvöltve nyomta az egyik párnába a fejét. Miért nem tud ő is átlagos lenni. Hirtelen, mintha a levegő megváltozott volna. Melegebb lett, és valami édes, csábító illat lengte körül. Felült, hogy körbe nézzen, mi okozhatja, ezt a bizsergető érzést benne. Ebben a pillanatban, gondolatai főszereplője lépett a nyugalom szobájába, és olyan tekintettel nézte őt végig, hogy Jimin telt ajkai közül kiszaladt, egy sóvágó sóhaj.

 Ebben a pillanatban, gondolatai főszereplője lépett a nyugalom szobájába, és olyan tekintettel nézte őt végig, hogy Jimin telt ajkai közül kiszaladt, egy sóvágó sóhaj

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jungkook könnyen megtalálta Jimint, olyan volt, mintha egy belső iránytűje lett volna, ami mutatta neki az utat, a szépséges angyalhoz. Ahogy belépett, és meglátta vágyainak tárgyát párnák között, azt kívánta bárcsak ember lehetne, hogy ájulásig kefélhesse. Jimin, pedig még jobban felkorbácsolta vágyait, amikor ajkait megérintve sóhajtott egy kéjeset. 

- Ennyire hiányoztam? - kérdezte mosolyogva, majd megközelítette az ő angyalkáját

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

- Ennyire hiányoztam? - kérdezte mosolyogva, majd megközelítette az ő angyalkáját. - Nem úgy volt, hogy segíteni mész? Hazudni bűn, arról a vágyról nem is beszélve, amit most látok a  szemedbe. - kuncogta. Jimin teljesen zavarba jött. Jungkooknak tökéletesen igaza volt. Bűnös volt, ami lehetetlen hiszen ő angyal. Nem értette magát, képtelen volt megakadályozni, hogy a démon, kedve szerint játszon vele. Jungkook egyre közelebb, és közelebb jött hozzá, míg ismét szikrázni kezdtek, de ez sem állította meg. Megszüntette köztük a maradék távolságot is. Színtelenné váltak, majd mikor Jungkook, úgy tett, mintha az ajkához érne, hirtelen egyesültek. Jimin érezte Jungkook minden érzését,  minden gondolatát, és látta minden cselekedetét az elmúlt 124 évben. Csodálatos érzések járták át. Létezése tökéletessé vált, majd amilyen hirtelen jött, úgy minden csoda el is múlt. Egy hatalmas rántást érzett, és ismét kettéváltak. Egy ismeretlen alak állt előttük, és mindkettejük vállát erősen fogta. Nem tűnt mérgesnek, inkább egy túljátszott boldogság látszott rajta.

Érted buknék!Where stories live. Discover now