11.rész

388 16 3
                                    

Ujra ebresztore keltem ugyanis ujra suli, Bence meg mindig aludt igy felkeltettem h el ne kessen a suliból.
-Joreggelt kicsim, ideje felkelni álomszuszék-mondtam s közbe simogattam es puszilgattam a puha baba arcár
-Joreggelt hercegnőm-mondta majd megcsókolt
-Mesz zuhanyozni?-kerdeztem
-Menj csak nyugodtan-mondta majd vissza bújt a takaró alá
-Jolvan
Gyorsba lezuhanyoztam felöltöztem rendbeszedtem a fejem majd mentem is vissza h felkeltsem az en alomszuszek barátom.Nagy meglepetésemre mar fent volt. -Nem tán kimásztál az ágyból-mondtam rohogve
-Amint látod-mutogatott magára es az ágyra röhögve majd egy gyors puszit kaptam a homlokomra es mentem is le reggelizni.
Csinaltam magamnak nutellás kenyeret kakaóval Bencének meg a bátyámnak meleg szendvicset Lilinek pedig rántottát, mert tudom h ő mindig azt reggelizik ha nallunk van.Mikor mindenki lekászálódott a konyhába megreggeliztunk es indultunk a suliba.
Bence megfogta a kezem es igy mentünk vegig a suliig majd be a suliba is.Kicsit féltem h mi lesz, h Kristóf es a haverjai odajonnek e, hisz egy osztályba járunk, Bence meg a bátyám pedig egy evvel idősebbek.Bence es a bátyám elkísértek minket az osztalytermunkig majd mikor kellően elbúcsúztunk egymástól mindketten mentek órára mi pedig mentünk be a termunkbe, pechemre Kristóf látott mindent.Basszus.
-Sziasztok-koszontunk mindenkinek majd Lilivel a helyunkre mentunk
-Úgy latom hamar tulleptel rajtam-mondta majd gúnyosan rohogott-raadasul a legjobb baratoddal-rohogott tovabb
En csak ültem es meg se szólaltam, jobbnak lattam nem megszolalni rá hagytam inkább, de csak nem hagyta abba tovább mondta es mondta nekem.
-Ne is torodj vele-mondta Lili
-Na mivan, mar meg se szolalasz? -kérdezte mellettem állva rohogve
Ránéztem felálltam a padombol es hirtelen azon kaptam magam h megutottem, az öklöm ossze szorítottam az idegtol majd megegyet bevertem neki.
-Tessék ennyit, érsz te-mondtam mar a siras szélén állva-es képzeld el igen a legjobb barátommal jottem ossze es o legalabb tisztel es nem csak meg egy masik csajjal ahogyan te tette de ordítottam majd becsengettek bejött a tanár es mindenki a helyére ült. Olyan lassan telt ez a 45 perc h alig vartam kicsengessenek. Csengetes utan nem sokkal Bence es a bátyám mar az ajtóban álltak.
-Hej csajok, hat vele meg mi tortent? -mutatott a bátyám Kristófra
-Kérdezd a hugod-mondta Lili mosolyogva
Mindenki kérdőn nézett ram majd megszólaltam.
-Bencével szórakozott es basztatott engem nem birtam tovabb es bevertem neki kettot-mondtam halál nyugodtan
Mindenki csodálkozva nézett ram.
-Na mivan? -kérdeztem rohogve
-Semmi-mondtak majd Bence megölelt nyomott egy puszit a homlokomra
-Az en barátnom-mondta rohogve es mégjobban magához szoritott
-Az en hugom-rohogott a bátyám majd megborzolta a hajam
Becsengettek tesi óránk lesz, gyors ütemben at oltoztunk majd mentünk is a tornateremben, kicsit késve de beértünk.Tesin minden dühömet kiadtam magamból.

Órák utan vegre mehettünk haza. Bence es a bátyám megvártak minket, majd miután kiértünk kézenfogva indultunk haza.Kristof egesz nap elkerült, amit nem is csodálok.Miután haza értünk megtanultunk kajáltunk es lefekudtunk filmezni, igy telt el az ido majd anyáék is haza jöttek es meghozták a hugomat is. O is befekudt közém es Bence közé es igy néztük tovabb a filmet.Megallitottuk a filmet, szolt anya h vacsora. Vacsora után lefekudtunk befejezni a filmet,a hugom elaludt rajta ugyh Bence felvitte a szobájába lefektetni.A filmet mindenki vegig asitotta, de nem azert mert unalmas volt hanem mert ez az egesz nap annyira fárasztó volt h mind nagyon almosak voltunk. Kikapcsoltuk a TV-t felmentünk mindenki lezuhanyzott majd ágyba bujtunk es aludtunk is.

Több mint barátságWhere stories live. Discover now