OMG

579 22 0
                                    

Ráno som sa zobudila zase na známu vôňu jedla,vždy to tak bolo.

Raňajky
Ranná rutina
Lilly+obed
Spánok
Lilly+večera
Kúpeľ
Spánok

Takto to fungovalo týždeň,dnes konečne prišiel, vyzeral ako milý chlapec ale ktorý milý chlapec unesie len tak dievča pretože mu pripomína bývalú?Je asi 15 hodín, dvere sa otvorili a dnu vošiel on,vlastne ani neviem ako sa vola, iba Lautner. Debil Lautner.,,Ahoj" povedal trošku smutne, nechapala som jeho správanie,, ahoj? "moja nádherná intonácia nechýbala,zdvihla som jedno obočie na znak nechapavosti.
,,Prepáč že som ťa vtedy zbil dostal som amok"teraz to povedal veľmi zúfalo, potlapkala som po mojej pravici a on si tam sadol,ruku som prehodila cez jeho rameno a zhlboka sa nadychla.,, Keď tu mám byť s tebou dovoľ mi vypočuť si ťa,vyrozpravaj sa mi budem ťa počúvať "povedala som a jemne sa usmiala,rýchlo má objial a konečne začal.

,,Keď som mal 9 rodičia sa rozvadzali, ja som zostal s mamou ktorá prepadla alkoholizmu,s otcom som sa nechcel stretávať lebo ma v minulosti zneužíval, mňa aj brata Jamesa, keď som mal 15 prešiel som na gymnázium,zaplatil som si internát pretože som nechcel bývať doma,prešli 3 roky a oznámili ni že matka umrela na otravu alkoholu,chvíľu som plakal,najprv mi to nebolo ľúto no nakoniec trošku hej,keď som sa z toho dostal, chcel som navštíviť brata ktorý zostal s otcom,polícia mi oznámila že otec bol zatknutý za obchod S mafiou a vraždu.Vraždu jeho vlastného syna,môjho *vzlyk* brata,pohreb som urobil sám keďže nikto iný nebol schopný ho spraviť,spravil som maturitu a vystúpil som ako schopný herec,bol som rád kam som sa dostal,James by bol pyšný, začal som si s Taylor Swift,chodili sme spolu rok aj niečo,zrazu prišiel pán Styles všetkého dokonalý a zobral mi ju.Teba som tu vydával často ale viem že niesi z tadeto, podobas sa mi trošku na Tay a viem že Harolda to zranilo keď zistil že si zmizla,aspoň zaciti tu bolesť čo ja"dopovedal svoj monológ ktorý bol sprevadzani vzlykmi, nemohla som sa na žiadne slovo iba sme za obimali.Vstal a zamieril si tu ku dverám,zastal a otočil sa na mňa,, dakujem že si ma vypočula,zajtra pôjdeme von,Lilith ty donesie oblečenie " zakyval a odišiel.
Prešla som ku kúpeľni a osprchovala sa,umyla zuby a prezliekla do pyžama a odišla do izby.Tam už stála Lilly aj s jedlom,, priniesla som ty večeru"usmiala sa a ja som si sadla na posteľ,ona hneď vedľa mňa a podala mi jedlo,všetko som zjedla.

,,Ďakujem a mám otázku " zaškerila som sa a ona pobavene pokrutila hlavou,, daj"usmiala sa a kyvla aby som pokračovala,, kam má zajtra zoberie Lautner"videla som jej strach v očiach ale nevnímala som to.
,,Nooooo prekvapenie"zaškriabala sa na zátylku a trápne sa zasmiala,pobavene som zakrutila hlavu, pozdravili sme sa a ona odišla.
Ľahla som si do postele a hneď zaspala,snívalo sa mi o chalanoch,ktovie čo robia sami.
***
Zas som sa zobudila na známu vôňu jedla,na ľavej strane som mala wafle s kakaom,zjedla som to a išla do kúpeľne.Spravila som rannú rutinu a oblečená som vyšla z izby stala tam Lilly.,,Dobré "kyvla som hlavou a prišla k nej,, aj tebe toto si obleč"usmiala sa a podľa mi...čo?!
Motorkaske oblečenie,, načo?"ona sa iba zaškerila,, na jazdenie" zo sucha som prehltla a obliekla sa.Všetko bolo pekné tyrkysové, ešte mi dala do ruky prilbu

Lilly odišla a ja som si sadla na posteľ,obzerala som si prilbu, je naozaj pekná

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Lilly odišla a ja som si sadla na posteľ,obzerala som si prilbu, je naozaj pekná.Vyrušilo ma klopkanie a následne otvorenie dverí,,Dobre ráno pripravená?"spýtal sa s úsmevom na perách a ja som iba prikivla, zobral má za ruku a prešli sme na chodbu.Ešte som tu nebola,obzerala som sa aby som si to čo najlepšie zapamatala, prešli sme kúsok a tam bolo schodisko,zašli sme doľava a tam boli asi vchodové dvere.Otvoril a mne sa naskytol krásny výhľad,prešli sme k garáži a z tade vybral jednu čiernu kawasaki a jednu tyrkysovu.,,Táto je tvoja!"

Ukázal na ňu a následne si nasádzal prilbu,, jazdila si niekedy?"spýtal sa a sadol si na motorku,, možno raz keď som bola malá"prikivol a naštartoval, ja som nečakala a išla tiež preč, chodili sme všade,bavilo ma to

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ukázal na ňu a následne si nasádzal prilbu,, jazdila si niekedy?"spýtal sa a sadol si na motorku,, možno raz keď som bola malá"prikivol a naštartoval, ja som nečakala a išla tiež preč, chodili sme všade,bavilo ma to.
***
Včera bolo naozaj super, keď sme konečne prišli,,domov" umyla som sa a hneď zaspala,ukázal ešte 4-kolku že je moja,bola som rada bola krásna. Teraz ranajkujem a rozprávam zážitky Lilly aj keď radšej by som bola s Harrym,och môj Harry čo asi robí,som tu mesiac aj niečo,možno zabudol.,,Lilly?"pozrela som sa na ňu spytavym pohladom a ona pohmkala aby som pokračovala,, je tu dnes Lautner?"spýtala som sa a skočila obočie, nemá rada ak ho volám Lautner.,, Nie nieje,je na nejakom pohovore"mykla plecami a odišla z izby,zobrala som si vak a telefón ktorý som dostala minulý týždeň.Nič som nanom nerobila lebo viem že by to zistil ale teraz nemám na výber, obula som si čierne vansky, zobral helmu a vyšla z izby.Utekala som do jeho kancelárie kde som ho čakavala kým príde domov,pozrela som sa šuflika a zobrala odtiaľ obálku.Super je tam dosť peňazí, utekala som dole schodmi a potom doľava, rýchlo som prebehla a zobrala 4-kolku. Polovičná nádrž no nevadí,naštartovala a vyrazila preč.Poznám toto ale neviem cestu,musím ísť na pumpu.
*na pumpe *
Natankovala som a behla dnu,zobral som si kofolu v plechovke, zaplatila a odišla. Vybrala si mobil a skúsila si spomenúť na nejaké číslo,hmmm neviem ale skoro žiadne teda až na.....Áno! Mám to Briany! Rýchlo som to vytukala a čakala na zdvihnutie ale nič.Kurňa,neviem adresu,možno by... ANO!Utekala som rýchlo dnu za predavačku,, Dobrý ešte prepáčte že vyrusujem ale kde je hlavný park?"spýtala som sa a ona sa milo usmiala,, neďaleko pôjdete na hlavnú a po 500 m do ľava,prídete na svetelnú križovatku a hneď vpravo je park",,veľmi pekne ďakujem"usmiala som sa a utekala von.Takže na hlavnú,naštartovala som a išla na hlavnú,po 500 m doľava ' opakovala som si jej slová až po tých 500 metroch, zabočila som a tam bola tá križovatka. Kurňa Lautnerove auto,Lissa teraz nesmieš spomaliť! Pridala som na plyn a prešla križovatku a videla park.Teraz rovno,idem tade kade behám, super toto tu poznám! Ale to auto tu je stále,už vidím známy dom.
.
.
.
Halou!
Hore Lautner :-*
Nazoris?
Ilysm <3
Votes&Coments
-Zaynie-
<3 <3 <3

Why 1D? /H.S/Where stories live. Discover now