Tu

541 21 0
                                    

Sedíme v lietadle už asi hodinu,teda ja sedím Harry je opretý o sedadlo a rukou si zakrýva tvár,v ruke ma mobil,ani by ste nepovedali že spí. Ale stále je zlatý, musím to odfotit.
Zapla som si instagram a najprv som si ho popozerala.
------------------------------------------------
Používateľ @harrystyles vás označil v príspevku.
@harrystyles

Čo sme sľúbili to plníme

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Čo sme sľúbili to plníme.Stretnete sa princezné.
*pred 24 hodinami*
Páči sa používateľom :
@zayn @louist91 @niallhoran @liampayne @cherylofficial @briana @perrieedwards @Alex @hisamanda @lissahatheway @welove1D (5 578 436 ďalším)

@niallhoran:Presne tak braček :-D
@liampayne: Styles bude mať problém xd
@louist91: Styles, @liampayne ma pravdu :-D
@harrystyles: @liampayne a @louist91 držte hubu!
@welove1D: Kto to je?:-o
@onedirectiun: Žeby ideme shippovať nové mená?
(3 356 299)
-

-----------------------------------------------------
@lissahatheway

-----------------------------------------------------@lissahatheway

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Hazza to máš za tú fotku. <3
*pred 5 minútami*
Páči sa používateľom :
@cherylofficial @briana @perrieedwards @niallhoran @zayn @liampayne @louist91 @welove1D @hisamanda @Alex @onedirectiun @love1D
(346 466 ďalším)

@liampayne: Tak teraz si mrtva ty :D
@niallhoran: šikovná si xd
@welove1D: čo to?!
@onedirectiun:Hmm Hassa alebo Lirry :-D <3
(305 689)
----------------------------------------------------
@zayn

Môj miláčik :-* Milujem <3 *pred 15 minútami *Páči sa používateľom :@harrystyles @liampayne @louist91 @niallhoran @briana @cherylofficial @lissahatheway @hisamanda @Alex @perrieedwards @onedirectiun @welove1D (908 679 009 ďalším)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Môj miláčik :-* Milujem <3
*pred 15 minútami *
Páči sa používateľom :
@harrystyles @liampayne @louist91 @niallhoran @briana @cherylofficial @lissahatheway @hisamanda @Alex @perrieedwards @onedirectiun @welove1D (908 679 009 ďalším)

@lissahatheway: Awww zlatý ste<3
@perrieedwards: Ja teba láska :-*
@onedirectiun: Zarrie <3
@liampayne: Bracho si rýchly xd
(892 090 789)
--------------------------------------------------------
Mobil som odložila naspäť do vrecka a zobrala si batoh so sladkosťami.
,,Nialler chytaj " hodila som po ňom Twix a ten skoro jebol kvôli tomu.
Potichu som sa zasmiala a otvorila si veľkú Milka čokoládu, rozmýšľam, dať si kocku alebo rovno odkusnut.
Jebat to odkusnem si.
***
Auuuuu moje brucho,zjedla som dva pásiky a už ma bolí brucho.
,,A mne nedáš?"spýtal sa chraplavy hlas a mňa až myklo. Uchechtol sa a išiel si zobrať z čokolády,ruku som odtiahla a on vystrčil spodnú peru.
,,Zabudni,za tú fotku isto nie" ironicky som sa usmiala no on sa iba hrdelne zasmial a pokrutil hlavou.
,,Miláčik a tá fotka na tvojom profile?" spýtal sa drzym hlasom a zobral si čokoládu,pretočila som oči a oprela sa o sedadlo. Nespala som vôbec a som unavená,zaspím všade.
,,Chceš sa opret? " spýtal sa Harry s jeho sladkým úsmevom, iba som prikivla a on sa oprel o okno, ja som si mu ľahla do lona a nohy prevesila cez operadlo takže mi voľné vyseli.
Harry ma hladkal po vlasoch a pár krát mi dal pusu do nich,vždy som sa nad tým usmiala no nakoniec zaspala.
***
Zobudila som sa na môj plný mechúr, treba mi ísť na WC ale problém je v tom že ja sa nemôžem nikam pohnúť bez Stylesa.,, Harry?" spýtala som sa a pozrela sa hore na neho,spal.Trochu som sa pomrvila a posadila sa,postavila sa na jednu nohu a zaprela sa o sedadlo a chvíľu som len rozmýšľala ako preskackam na záchod. Už som sa išla pohnúť no niekoho ruka ma zastavil,Harold.
,,Kam ideš?" spýtal sa rozospatym hlasom a následne si zyvol,moc zlatý je.,,Potrebujem ísť na WC" oznámila som a následne sa otočila, no on ma stále nepustil, postavil sa a chcel ísť so mnou.,,Poď " s úsmevom mi povedal a už ma bral na ruky,, môžeš ísť prosím za Briu?" spýtala som sa a obmotala okolo neho ruky,, načo?" spýtal sa so zdvihnútym obočim,,prosim" nakoniec iba prikivol a vybral sa tým smerom.

,,Bria no ehm " trošku som sa zasekla lebo mi to bolo dosť trápne ,pozrela som sa smerom do môjho lona a ona to asi pochopila.
,,Harry prosím polož ju na umývadlo v kabíne ja za ňou hneď prídem" usmiala sa Bria a otočila sa k svojej cestovnej taške,Harry sa tváril nechápavo no nakoniec spravil ako Bria povedala. Položil ma na umývadlo a dal mi pusu do vlasov, usmial sa a odišiel, bola som celá červená od jeho gesta.
,,Už som tu"oznámila mi Bria ktorá stála udychana medzi dverami, pozrela som sa na jej ruku a v nej niečo zvierala.Ľudia ale to vložka alebo tampón určite neboli. Ona mi na ruku položila.....TEHOTENSKÝ TEST?!Začala som sa smiať ako nepríčetná,ona sa na mňa pozerala ako na spasenie.Buchla som sa po čele a trošku sa ukludnila,,ty si číslo,ja som chcela vložku" teraz sa začala smiať aj ona,, jaj prepáč hneď som tu " skôr než stihla odísť ešte sa na mňa otočila,,veľkú?" iba som prikivla a zase sa zasmiala. Pokrutila som hlavou a čakala na Briu pokiaľ príde.

,,Už som správne" zasmial sa keď vstúpila dnu,usmiala som sa a postavila na jednu nohu a hneď prichytila Brii, ďakovne som sa na ňu usmiala a poponahlala k WC-ku.
Vykonala som svoju potrebu a hneď nato sa premiestnila k umývadlu.
Bria ma podopiera aby som nespadla pomaly ma zavedie k Harrymu.Ten zas gembli na mobile, s Briou sa zasmejeme a ja si sadnem na svoje miesto.Bria odíde a ja zas papam niečo z batohu,,Nii " šepla som lebo neviem či náhodou nespí,svoj zrak upriamil na mňa a jemne sa usmial, dl vzduchu dom zdvihla Marsku a on iba prikivol a jemne sme sa spolu zasmiali. Hodila som ju po ňom a hneď nato načala svoju,mňam.
Mia celú dobu spí,niekedy ju nepochopím, prespi aj celý deň.
***
Už cestujeme,, domov" myslím že 3 taxikmi.
1.TAXÍK :Mia,Lissa,Harry,Niall
2.TAXÍK :Zayn,Perrie,Lou,Bria
3.TAXÍK :Liam,Cheryl
Celú cestu sa rozprávame o úplných hovadinách,smejeme sa na celý taxík,chudák taxikár XD.
***
,,Ostatný? " spýtal sa zvedavo Josh ktorý na nás pozeral ako na zjavenia.
,,Ževraj domov"mykol plecami Niall a išiel zas niečo jesť.,,U mňa je Gemma s frajerom" zasmial sa Harry a pridal sa k Niallovi.S Joshom sme sa spoločne zasmiali a až potom som si spomenula na Miu,, Josh toto je Mia, Mia toto je Josh" zasmiala som sa a oni sa zatiaľ obimali.,,A prosím tykaj mi niesom až tak starý" spoločne sa zasmiali a zase objiali.,,A Alex zostane u Amandy,veľmi sa ospravedlňuje ale že tak mu bude lepšie,však je dospelý" jemne som sa naňho usmiala a on chapavo a s úsmevom prikivol.
,, 7., ak prijmeš, sa koná adopcia " povedal trošku hanblivo Josh a my s Miu sme si vymenili nechapave pohľady,, no keďže rodičia sú,šak vieš tak máš možnosť ísť do Petrohradu nevlastnej babke alebo si ťa adoptujem ja a budeš tu" usmial sa teraz viac odvážnejšie,iba som prikivla a objiala ho,,tu" šepnem mu do ucha a pomaly sa odtiahnem. Na celej tváry sa mu rozleje úsmev.
.
.
.
Hello!
Názor?
Ľúbim vás :-*
Votes&Coments <3
-Zaynie-
<3 <3 <3

Why 1D? /H.S/Where stories live. Discover now