🥀Téma 3.🥀

150 27 51
                                    

Én teljesen megértem a mai embereket abból a szempontból,hogy az idősek nem ebben nőttek fel . DE! Abban nem tudom egyet érteni,hogy nem haladnak a korral. Tény és való valamiben igen ,de ebben nem. Hihetetlenül idegesít és zavar,hogy még mindig ennyi ember van aki nem képes elfogadni a másságot,és itt most értem a leszbikusságot ,melegséget a biszexualitást és a többi ilyet. Kérdezem én miben más amiért ne lehetne elfogadni ?
Mostanában tény és való,hogy divat lett ,de van aki teljesen komolyan így van.
Hiszem mostanra szállóigévé vált a 'vállald fel magad ,add őszintén magadat és el fogadunk' mondat. Nos ebből semmi sem igaz.
Engem igaz,hála isten nem nagyon piszkáltak a biszexualitásom miatt. Ellenben régen állandóan piszkáltak,mert úgy néztem ki mint egy fiú . Mostanra ezt valamennyire kinőttem,mostmár nem ezzel basztatnak. Hanem a tetoválással,az én testem az én életem ,az istenre is ,ha meg bánom az az én bajom. Na de ezt majd máskor.
Szóval én megértem a régi kommunista rendszerben felnőtt időseket,felnőtteket ,de hamár haladunk a korral. Haladjunk a felfogásban és a változásban is!
Sokan attól félnek,hogy ezáltal ki fogunk halni. Badarság! Az emberek nagy százaléka ugyanúgy hetero maradt!
Amúgy meg mint mindenre erre is van megoldás,ha ez bekövetkezne amit kötve hiszek.
Mások rettegnek attól ,hogy a gyermekük meleg lesz. Mert félnek,hogy megverik őt vagy éppen undorítónak fogják találni.
Mit érünk a veréssel eleve ? Mint ahogy semmit sem ,ezt sem lehet kiverni valakiből. Ezt nem ő irányítja ,ő ebbe belecsöppen ...ő is fél.
Többek között sokan ez miatt nem merik felvállalni magukat. Valakik ez miatt lesznek öngyilkosok. Tényleg nem tudom felfogni.
Nem egy ember nem meri elmondani a szüleinek. Dehát a szülők nagy része azt hangoztatja ,hogy bármi van melletted áll. Akkor ilyenkor miért nem?

Egyszerűen felfoghatatlan, főleg ha belegondolunk abba, hogy ellenben majdhogynem akármelyik vallással, a melegek soha nem akarták senkire ráerőszakolni a meggyőződésüket.

Számomra ez egy kényes téma. Nagyjából kiírtam magamból most a dühömet. Biztos,hogy pár dolgot kihagytam amit közben még akartam mondani,de mindegy most.

Kinek mi a véleménye erről?

2018.11.09.

Me \ TriaWhere stories live. Discover now