Capitolul 1

233 21 5
                                    

*vizionați clipul de mai sus pentru o mai bună circulație a sângelui*

Iseul

E a zecea oară pe seara asta când încerc să port o conversație și nu sunt băgată în seamă. Jiwoo și Minho mai au puțin și se dezbracă unul pe altul în restaurant, iar eu, cantitate neglijabilă, mă holbez la sticla de șampanie de pe masă și încerc să îmi controlez lacrimile. Dacă chiar voiau să o facă fix în acel moment, ușa de la toaletă era deschisă. Știam de la început că va fi o idee proastă să ieșim toți trei, dar nu voiam să îmi petrec ziua de naștere singură. De când am ajuns la restaurant, singurele lucruri despre care am discutat au fost planurile lor de viitor și numele copiilor.

Simțindu-mă foarte în plus, m-am ridicat în liniște și am făcut pași spre ieșire, iar lacrimile nu au întârziat să apară. Nu a strigat nimeni în urma mea, probabil că nici nu mi-au remarcat absența.

Jiwoo și Minho sunt cei mai buni prieteni ai mei, ne știm de la grădiniță și până anul trecut totul rămâsese neschimbat. Nu aș fi bănuit vreodată că au sentimente unul pentru celălalt, întrucât mereu se ciondăneau și aveau opinii total diferite. După cum vă puteți imagina, eu am devenit a treia roată și întotdeauna mă simt în plus când ieșim împreună.

Astăzi a fost ziua mea de naștere, și bineînțeles ca au insistat să ne-o petrecem împreună. Proastă idee. M-am simțit invizibilă, de fiecare dată când voiam să zic ceva trebuia să îi întrerup din sărut, așa că am lăsat-o baltă.

Ziua de azi îmi lăsase un gust amar în gură, iar colac peste pupăză, afară ploua cu găleata.
M-am oprit în fața localului și priveam neajutorată stropii cum se izbesc de pământ, așteptând în zadar să se liniștească măcar un pic. Nu voiam ca ei să mă găsească afară când își terminau treaba, așa că mi-am luat inima în dinți și am început să o iau la fugă prin ploaie, chiar dacă știam că a doua zi mă voi alege cu o răceală de toată frumusețea.

Lacrimile îmi curgeau în continuare, iar starea vremii nu ajuta de loc. Abia vedeam ceva din cauza ploii, iar bezna făcea totul să fie și mai complicat. Cu siguranță am avut zile de naștere mai reușite.

Gâfâind, am intrat în primul magazin deschis care mi-a ieșit în cale. Când mi-am văzut reflexia într-o oglindă, nu știam care era diferența dintre mine și un cățel plouat.
Abia după câteva secunde am realizat că nu intrasem în orice fel de magazin, când mi-am aruncat privirea împrejur.

Era prima oară când intrasem într-un sex shop, și credeți-mă, ce am văzut nu puteam să șterg pur și simplu cu buretele. Am făcut stânga împrejur și mi-am ațintit privirea în pământ, vrând să dispar cât mai repede. Chiar înainte să ating cleanța, o voce pițigăiată mă strigă pe nume și încep să înjur în gând.

- I-se-ul! Ce cauți tu aici?

Îmi întorc privirea și o zăresc pe cea a lui Soojin, persoana mea preferată din tot universul. Nu știu ce era mai fals la ea, personalitatea sau genele. De fiecare dată încearcă să îmi vorbească frumos, schițând un zâmbet fals sau râzând forțat. Pe la spate mă bârfește cu cine apucă, făcându-mă 'sărăntoacă' sau 'neatractivă', căci nu mă pot ridica la standardele ei. Are toți băieții la picioare, are bani și trebuie să recunosc că dintotdeauna am fost invidioasă pe corpul ei.

Cum învățăm la aceeași facultate, trebuie să o vâd aproape zilnic pe holuri sau pur și simplu pe stradă, ceea ce nu îmi face deloc plăcere. Nu ai cum să nu o cunoști, familia ei este una dintre cele mai bogate din oraș, iar ea trăiește în puf, chiar are o viață de invidiat din toate punctele de vedere.

Am avut nenorocul să facem împreună câteva cursuri de japoneză, iar de atunci am devenit 'prietene'. Nici măcar nu își poate ascunde dezgustul când mă vede, nu e deloc o actriță bună. Chiar dacă părinții mei nu au putut să îmi ofere toate condițiile de care ea beneficiază, asta nu înseamnă că trebuie să mă las călcată în picioare, niciodată nu o voi face.

Heartbreaker [Jungkook]Where stories live. Discover now