SPANIEN!!

404 13 0
                                    

Niall's synsvinkel

Jeg havde pakket og det havde y/n også så vi skulle bare have tøj på og afsted til lufthavnen. y/n havde stjålet en af mine sweat shirts. ''Har jeg ikke set den trøje før?'' sagde jeg. ''Jo det er din!'' sagde hun og begynde at grine. ''Vil..du da...låne en...af mine?'' sagde hun. ''Nej ellers tak du!'' sagde jeg og begynde også at grine fordi jeg viste jeg ikke kunne passe hende trøjer, de vil bare flække. ''Så skal vi afsted!'' råbte Louis ude fra gangen af imens han bankede på. ''Vi må vel hellere komme afsted!'' sagde jeg. ''Ja eller bliver Louis rød i hovedet af raseri!!'' sagde y/n og begynde at grine igen, hendes grin var så dejlige at jeg kunne høre på det i uge hvis. Vi tog vores kufferter og gik ud af døren, vi tog elevatoren ned hvor vi gik en stor fanskarer imøde. De skreg da mig og y/n kom ud af elevatoren men en vagt fik dem væk så vi kunne komme ud til bussen. Hvorfor gider de overhovedet at stå her klokken halv lort om morgenen.

y/n's synsvinkel

Vi var endelig nået frem til lufthavnen og checket ind og alt det der og vi skulle til at sætte os i flyet, men vi skulle luge have nået morgen mad, så vi fandt en lille café og spiste der. Da vi var færdige gik vi ombord på flyet. Jeg sad ved siden af Niall og han sad og sov, Harry sad ved siden af mig og Niall og vi besluttede at lave et kuglepen's overskæg. Da Niall vågnede kyssede jeg ham og hviskede ''sorry'' i hans øre, han undrede sig lidt og så tænkte han vist ikke mer på det. Mig og Niall spillede super Mario sammen (don't know why...) og han vandt hele tiden men kunne ikke lade vær med hele tiden at grine fordi Niall stadig kuglepen's skægget. ''Nå jeg skal på toilettet!'' sagde Niall og rejste sig og gik. ''Nu vi på spanden!'' sagde Harry. ''Hvad har i lavet?'' spurgte Zayn nysgerrigt fra sædet bag ved os. ''Tegnet overskæg på Niall!'' sagde jeg. ''y/n...Harry!'' kunne man hører Niall sige da han var på vej her over. ''Hvad skal det her menes som?'' sagde Niall. ''At du er kommet i puperteren (staves)'' sagde Harry i sjov. Niall gav et dask til Harry. ''Nå hvad skal jeg gøre ved dig?'' sagde han og blinkede flirtenede til mig. ''Giv mig et kys!'' Sagde han. ''Nej'' sagde jeg og begynde at grine. ''Så må jeg tvinge dig!'' sagde Niall og begynde at kilde mig. ''Niall...stooop...Niall...!'' sagde jeg. ''Så giv mig et kys!'' så nåede han ikke mer at kilde mig før jeg satte mine læber på hans. ''Ja så det nok, jeg har allerede fået en fod i hovedet!'' kom det over fra Harry. ''Undskyld, det var Niall's skyld han kildede mig!'' sagde jeg da den der der siger at man skal have seler på begynde at lyse, det betød vi snart landede. ''Nå Zayn, hvor skal vi så hente Perrie henne?'' sagde Harry. ''Øm vi skal ikke hente hende hun kommer til os i lufthavnen. ''Nå, Louis hvad med Elenour?'' sagde jeg. ''Hun kommer også!'' sagde Louis da vi landede.

(I lufthavnen efter have fået bagagen)

Vi kom ud af de der døre og der stod massere af skrigene fans, det betød at de havde ventet på vi kom og at Perrie og Elenour var her. Mig og Niall gik hånd i hånd så lige pludselig forvandlede skrig til 'nurh' og så skrig igen. Vi fandt endelig Perrie og Elenour, så blev vi vist ud til bussen og kørte hen på hotellet.

Hej alle

Jeg har en youtube kanal der hedder: tweetybirdy

Og der kommer snart en ask us video så hvis i vil vide nået om mig min veninde så stil nogle spørgsmål. Det vil betyde meget for mig vis i var lidt mere aktive har på 'moments with you'. Jeg er meget taknemmelig for 669 læsere ja nogle af jer voter også på den men vil i ikke nok skrive kommentarer det vil betyde en del mere. Tak fordi du læser det hele og ikke kun fanfictionen.

Love yaaa😘

Moments with youWhere stories live. Discover now