Sickness:(

325 11 1
                                    

y/n's synsvinkel

Jeg vågnede op med Niall's arme rundt om min mave, imens han åndede mig i nakken. Jeg havde ikke noget tøj på, og det havde Niall heller ikke. Jeg kunne ikke rigtig huske hvad der var sket men jeg havde det ikke så godt. Jeg vred mig fri af Niall's greb om mine hofter og løb ud på badeværelset.

Niall's synsvinkel

Jeg vågnede ved at y/n fjernede mine hænder fra hende og løb ud på toilettet, jeg skyndte mig at tage nogle underbukser på og løb efter hende. ''Er du okay?'' spurgte jeg og holdet hendes hår oppe så hun ikke havde besværet med det. ''Ikke helt'' sagde hun. (Det er ikke som i tror hun er ikke gravid!). ''Er du færdig?'' sagde jeg. ''Ja, hjælp mig lige op!'' sagde hun og jeg hjalp hende op. Jeg hentede et tæppe til hende så hun ikke frøs. ''Bedre?'' sagde jeg da jeg havde puttet tæppet omkring hende. ''Ja!'' sagde hun og jeg trak hende ind i et kys. ''Niall det er ikke godt vi kysser når jeg er syg'' sagde hun. ''Nej lad os se en film inde i soveværelset'' sagde jeg og bar hende ind i sengen og puttede hende ind i dynen. ''Niall du behandler mig som en baby!'' sagde hun. ''Jamen du er jo min baby'' sagde jeg og puttede mig ind til hende.

Harry's synsvinkel

Jeg har værelset ved siden af y/n og Niall og igår aftes/nat var det ikke lige det fedeste. De larmede fanme meget, jeg kunne ikke sove, jeg havde jo også værelse alene så jeg havde ikke en at putte mig ind til når jeg var trist, og nær jeg tænker på det bliver jeg trist.

y/n's synsvinkel

Niall havde virkelig forklæet mig idag, han havde købt is til mig og en cola. Hver gang jeg var sulten hentdede han mad selvom det kun var en gang, jeg var ikke særlig sulten. ''Fryser du?'' spurgte han for 1000'ene gang. ''Ja lidt, vil du ikke ligge dig ind under dynen sammen med mig?'' sagde jeg. ''Okay baby'' sagde han og jeg faldt hurtigt i søvn på hans mave.

Niall's synsvinkel

Hun lå og sov på min mave og jeg så en af hende Ynglings film, den var faktisk ret god. Gæt en film: den handlede om en pige der skiftede skole fordi hun var flyttet fra land til land, da hun kommer der er hun den pige alle drenge vil ud med og derfor bliver hun ikke særlig populær blandt pigerne, men pludselig en dag kommer alle de populære piger og spørg om hun vil være med i deres gruppe. Hvis du kender filme så skriv hvad den hedder i kommentaren. Da den var slut faldt jeg også i søvn.

Længe siden men læs i min anden bog (never let go) i kapitlet sorry så finder du ud af hvorfor jeg ikke har skrevet så meget.

Moments with youDonde viven las historias. Descúbrelo ahora