17.🥀

2.5K 148 31
                                    

Už skoro půl hodiny, ležím na Marcusovém hrudníku a přemýšlím o tom, co se chvíli zpátky stalo.Teda jakože ne, že by tam bylo něco víc intimnějšího než líbání. To jakože ne, jen prostě nechápu jak jsem mu tak snadno podlehla. Něco mě k němu přitahovalo.jakoby byl nějaký magnet, který mě prostě přitahuje. "Marcusi?,, zašeptala jsem tiše, přičemž mi odpověděl bez toho, aniž by mi přestal hýčkat vlasy ve svých rukou.

"copak princezno?,, za krátkého polibku, který mi vlepil do vlásků, jsem zavřela oči a místo,kterého se jeho rty dotkly se mi rozpálilo."jen..asi bychom si tohle měli nechat v tajnosti nemyslíš?,,

"asi jo..Jen naše malé tajemství,, zhluboka vydechl, jakokdyby ho to celkem i mrzelo, ovšem nechtěla jsem to raději rozebírat dál.Marcus je úplně jiný tip,než který se mi líbí. Ne, že by jsem ho chtěla nějak ranit, ale momentálně mám hlavu plnou Chrise. Jen teď mi to prostě tak nějak ujelo a nemohla jsem se Marcusových rtů nabažit.

"a co jako budem dělat teď,, zašeptala jsem mu do tváře, kvůli vzdálenosti našich tváří, která nebyla zrovna největší."já bych věděl,, s jistým hlasem vyslovil a co nejrychleji si mě stočil pod sebe. Pomalu se nakláněl k mým rtům a už se polštářků málem dotkl, jenže můj ukazováček tomu zabránil."ale no tak.. Vždyť to bude naše druhé malé tajemství,, zaskučel, udělal psí oči a přetočil hlavu na bok. Kvůli jeho roztomilosti jsem se začala culit jako debil.

"navíc.. Ty jsi se mnou můžeš takhle hrát a já s tebou ne?,, prohodil provokativně." já že si s tebou hraju?,,

"a co bylo to před chvílí? Ten polibek, nebo například jak jsi mi sedla na klín a otřela ses rty o mé?,, na tváři se mu vyrýsoval vítězný úšklebek."jo,,odstrčila jsem ho od sebe, až spadl na matraci vedle mě na záda.posadila jsem se a pohled upřela na něj."jenže já můžu všechno,, dokončila jsem.

"takže co chce teda vaše milosti dělat?,, protočil očima nad čímž jsem se uchechtla."ty vybíráš film, já jdu pro zmrzku,, zvedla jsem se a během toho, co jsem otevírala dveře, jsem zaslyšela jak si něco zabrbral pod nosem.

***

"ale no tak! No tak! Ne! Ne! Nechoď tam!,, při posledním slovu se mi zlomil hlas a strachy jsem se stočila v klubíčku, aby jsem neviděla na obrazovku od notebooku." ale no tak honey.. Je to jenom film,, s klidným hlasem se mě dotkla ruka, která mě začala hladit po rameni."ale prostě proč tam chodí! Vždyť ho to zabije!,, vykřikovala jsem snad přes celý dům."ale no tak.. Pojď sem. Nemusíš se bát,, přitáhl si mě k sobě, hladil mě po zádech a sem tam mi do vlasů dával malé polibky.

Zabořila jsem hlavu do jeho mikiny a čichala jeho kolínskou. Nevím proč ale jedině u něj jsem se cítila v bezpečí."mám to vypnout?,, ustaraně se zeptal.pouze jsem kývla hlavou na náznak souhlasu.A to bezpečí, které jsme cítila pouze u něj, se odemě vzdalovalo.Navíc když se odemě vzdálil, projela mnou zima.

"no tak.. Nemusíš se bát. Nic se ti nestane,, dvě silné paže si mě přitáhli zpátky k sobě a já byla snad nejvíc na světě ráda."neopouštěj mě na noc prosím,, pevně jsem jeho mikinu uchytla do svých pěstí a tím jsem si ho snažila přitisknout víc k sobě, protože ten strach, který se ve mně hromáždil byl velký. Jen teď nevím jestli to byl strach z toho,že mě v noci ukousne nějaká příšera, nebo z toho, že mě Marcus opustí.

"neboj se.. Jsem tu s tebou a nehnu se ani na krok od tebe,, dlouze se jeho rty dotkly mého čela. Zavřela jsem oči a rty se mi posunuli do spokojeného úsměvu.

Jsou spolu cute❤️❤️❤️ nemyslíte?😏
Navíc jakože jsem zpátky z novou kapitolou, o kterou si tak nehorázně moc zadáte 😂❤️ a mimochodem, jsem si založila ig profil, ohledně wattpadu, takže kdykoliv byste něco potřebovali, tak můžete kdykoliv napsat. Taky jsem hodně aktivní na stories, takže tak no.
Jméno :@heidreams.wattpad

I Hope u Like it and I love u all❤️❤️❤️❤️

My second family|FF Marcus GunnarsenKde žijí příběhy. Začni objevovat