23.🥀

2.2K 130 60
                                    

Chybí tři dny a pojedu zpátky do Londýna. Zpátky za svou rodinou, přáteli,domovem a vším možným.Těším se dokonce už i na toho malého smrada, který mi na mobile změnil čas a vypnul budík, jen aby jsem zaspala let do Norska.

Rodiče mi taky celkem chybí, i když s nima nemám moc hezký vztah.To naznačuje to, proč se mi celý měsíc neozvali.Jen doufám, že když jsme od sebe byly tak dlouho,všechno se u nás doma změní k lepšímu.

Ale je tu problém.Trofors jsem si zamilovala, už jen kvůli té krajině kolem i toho střeleného Gunnarsena staršího, který mi neskutečně přirostl k srdíčku. Stejně je na tom i jeho úžasná rodinka, u které jsem celé čtyři týdny přebývala.Mají mezi sebou vztahy jako ve filmu, který jsem si vždycky  tak přála mít. Jsou zkrátka úžasní. A Chris? Tak ten se mi od té doby, kdy jsme měli mít rande, které se stejně nekonalo neozval.Celkem mě to mrzelo, že se mi vyhýbá, ale třeba dneska dojde na tu párty, kterou dneska Gunnarsen mladší úspořádá protože jsou rodiče i s Emmou na víkend v Oslu.

***

Otevřela jsem ledničku, ve které jsem si sebrala džus a nalila si ho do skleničky. Je tady plný dům lidí, hudba jde snad slyšet přes celé Trofors. O tom hluku,jaký ti lidé, které vlastně skoro vůbec neznám, dělají, jen aby se všichni překřičeli přes basy, raději ani nemluvím.

Džus jsem vrátila zpět do přihrádky v chladničce. Za mými zády se ozvalo mně až moc známé odkašlání.zamrzla jsem v pohybu a zaraženě se otočila na bruneta,s pohledem takovým, aby mi všechno vysvětlil.,,já nevím kde mám začít Kath" smutně pohlédl do země.,,já.. Omlouvám se, že jsem na to rande nedošel.. Tak nějak jsem začal pochybovat o tom, že by jsem na někoho takového, jako jsi ty, mohl vlastně vůbec mít" přistoupil ke mně, položil mi jeho dlaň na líčko a s jeho modrým očima, které byly zaplněné vodou, se mi zadíval do těch mých.

,,ty jsi tak nádherná,hodná.. A já? Jsem jenom nějaký hnusný kluk, který tě dostal, ale vlastně si tě nezaslouží, za to, jak jsem se k tobě choval. Odpustíš mi to prosím? Já už to víckrát neudělám" dopověděl.,,Chrisi já nevím co ti na to říct.. Týden se mi neo-"

,,já vím, já vím.. Ale já.. Nemohl jsem se ozvat, když jsem věděl že jsem tě zradil.. Jen mi to prosím odpusť,, jeho čelo se dotklo toho mého. Nevydržela jsem to. Nevydržela jsem, nedotknout se jeho rtů. Musela jsem. Sice nebyly tak hebké jako ty Marcusovi,ale pořád jsou nejspíš od mého kluka.

Chytl mě za obě zápěstí, zvedl mi ruky za hlavu a přimáčkl mě na lednici za mnou. Jeho rty se odpojili od mých a přešli na můj krk, kde nechávali malé flíčky.Ty tiché vzdychy, které se mi z úst vypouštěli, nešli zadržet. Ovšem to ho přimělo k tomu, aby pokračoval dál.Mého krku se vzdal, pustil mi ruky a chytl mě pod zadkem, který lehce zmáčkl. To mě vyzvalo k tomu, aby jsem se odrazila a obmotala mu ruce, okolo krku, nohy okolo pasu.Znovu se nenasytně vrhl na mé rty a i při líbání, se mnou vyšel až do mého pokoje.

***

,,napíšeš až dojdeš domů?" vyhoupla jsem se do sedu a přidržela si peřinu na mém hrudníku, aby se neodhalovali mé ženské křivky.,,jasně že jo" nahnul se ke mně,znovu se dotkl mých rtů. Opasek od kalhot, který si po celou dobu našeho rozhovoru snažil zapnout, si konečně zavázal, sehnul se pro jeho tričko, které bylo za okamžik na jeho těle. Hned na to se zabouchli dveře, protože odešel a já sebou spokojeně plácla na postel.

Zkousla jsem se do rtu a přemýšlela nad tím, co se před chvílí odehrálo. Pohlavního styku jsem se vždycky bála. Bála jsem se jak to bude probíhat a vždy jsem na tom viděla jen negativní věci, až do teď. Nikdy bych neřekla,že to může být tak úžasné cítit člověka tak blízko těla.Ješte k tomu člověka, kterého milujete.Ale úsměv z tváře mi hned spadl, kvůli obávám a to jak to řeknu Macovi.Bojím se, že ho to raní.

Vstala jsem z postele a posbírala si kousky oblečení, které byly rozházené po pokoji.
Oblékla jsem se, trochu si upravila vlasy a vyšla z pokoje. Dolů jsem si došla pro něco k pití kvůli žízni a jakmile jsmd se chtěla vrátit zpátky na horu, aby jsem našla Tiniho a řekla mu všechny své starosti s tím, jak to mám Marcusovi říct, u vchodu jsem zahlédla přiraženou holku na zdi, jak jí na krku líbá kluk, kterému jsem sice neviděla do tváře, ale jeho vlasy bych poznala kdekoliv a kdekoliv. Rázem jakoby se ve mě něco pohnulo. V mém hrudníku se začal zvedat tlak, srdce bilo jako splašené a v očích se mi začala hromadit voda, která by se teď nejspíš měla spouštět po tváři volné dolů, ale vydržela jsem to.

Nevím co má tahle reakce znamenat, když jsme s Marcusem pouze kamarádi. Může si líbat koho chce, kdy chce.Všechno okolo mě, jakoby se zastavilo. Můj pohled neustále spadal na ty dva, až do té doby, dokud jsem se neodvážila pohnout a rychle vyrazila hledat Tiniho. Tak aspoň teď nebude tak těžké, říct mu, že jsem o to přišla s Chrisem.

Otevřela jsem dveře k Tinimu do pokoje, kde nějaký kluk polážel kluka na postel.Neviděla jsem ani jednomu do tváře, ale pohlaví se poznat dalo celkem jasně. Když si oba nejspíš všimli, že jsou otevřené dveře, protože hudba do pokoje pronikla víc, obum spadl pohled na mě. Strnula jsem v pohybu z toho, když jsem uviděla kdo to je. Né že by jsem měla něco proti homosexualitě, to ne. Jen mě zaskočilo, když někdo, kdo má holku, k tomu tak hodnou a milou bude na kluky.,,uhm já-já omlouvám se.. Já Už půjdu"sekavě mi vyšlo z úst, otočila jsem se na podpadku.

,,Kath počkej"křičel na mě mužský hlas a otočila jsem se na něj. Hned co mě doběhl, mě chytl za obě ramena.,,Kathie nebylo to tak, jak vypadalo jasný?" soustředivě se mi hleděl do očí.,, vážně? Protože já mám pocit, že to vypadalo dost jasně" vysvětlila jsem mu. Už se nadechl na to, aby něco řekl, ale to jsem mu dala ukazováček před pusu, což mu ve slovech zabránilo.,,Tini podívej. Omlouvám se, že jsem vám tam takhle tehla bez zaklepání a proti tvojí orientaci nic nemám ani mít nebudu, pokud je to pravda ano? Jen jestli to Theresa ještě neví, asi by bylo dobré jí to říct" usmála jsem se na něj.

,,Thes to ví.. Jsem tak nějak bisexuál, ale nevadí ji to. Říká že bez ohledu na to, jaký jsem mě bude pořád milovat" obeznámil mne se situací.,,můžu se za ním vrátit?" zeptal se, kdyby jsem mu náhodou ještě něco chtěla říct.,,jen utíkej ať nečeká dlouho"popohnala jsem ho a za chvíli byl zpátky ve svém pokoji.

Zabijte mě :)))

My second family|FF Marcus GunnarsenKde žijí příběhy. Začni objevovat