-Multumiri-

571 52 5
                                    

Am terminat carea.

Mulțumesc mult pentru toată susținerea voastră de până acum. Mi se pare super ok  peste 200 de views la prima carte, este chiar mai mult decât mă așteptam.

~o mica explicație a cărții~

So, Jungkook suferea de psihoza, iar psihopatii in general aud voci care îi împing să facă lucrurile rele. La Kookie, aceasta boala era din cauza unei depresii, de aceea vocea îi spunea , pe lângă faptul să omoare alți oameni, să se rănească și pe el însuși.

Vocea din capul lui Jungkook era Jimin, prima sa iubire. Ei fusesera împreună destul de mult timp, până sentimentele lui Kookie pentru Taehyung au început să se dezvolte, Jimin observând asta. Depresia pe care Jimin o avea se dezvolta foarte repede, aceste ajungând să se sinucidă

Părinții lui Jungkook muriseră când acesta era mai mic , el rămânând singur. Aceștia au sarit cu mașina de pe podul de care pomeneam in capitolul 18.

Taehyung era un băiat simplu, care se îndrăgostise de mai mult timp de Jungkook. Știa prin tot ce trecea băiatul mai mic, însă nu știa ce să facă. Știa că are depresie, că el a omorat-o pe Seulgi dar a ales sa nu facă nimic.

Seulgi era îndrăgostită de Taehyung. Încerca să se dea pe lângă el, însă nu ii reușesc niciodată, băiatul respingand-o. Fața a fost omorâtă și arsa de către Jungkook

Încă odată mulțumesc ca mi-ați citit cartea ,ily all❤️

Never | TaekookWhere stories live. Discover now