Kapitel 9

673 14 4
                                    

"Lukas! Du skal op!" Jeg slår stille mine øjne op, min mor står i døren, "du skal op, kl. er 07:45". Fuck, jeg har sovet over mig! Jeg skynder mig op og tager tøj på, bare en sort sweater og nogle hullede bukser, børster hurtigt mine tænder, tager min skoletaske og idræts taske som jeg heldigvis pakkede i går, tager et æble i hånden og så ud af døren.
Nederen måde at starte sin fredag på.

Jeg træder ind af døren, vores lære Lone står og er igang med at fortælle noget om brøker, hun kigger strengt på mig, "undskyld jeg kommer for sent" siger jeg hurtigt og sætter mig ved siden af Noah, "det skal ikke ske igen!" siger hun strengt, og jeg nikker. Noah smiler til mig, "hun er vist i dårligt humør i dag" siger han stille, jeg nikker "jeg kom da kun 5 min. for sent".

"Vil du med ned i kantinen?" Spørg Noah da vi får frikvarter, "ja" svare jeg, og så går vi derned. Vi er ikke så tit i kantinen, det er mest de lidt yngre som er det, ikke de helt små, men mere 4-7 klasse. Vi plejer normalt bare at spise i klassen, men hvis vi skal købe noget i kantinen, så spiser vi for det meste også der. Og i dag skal Noah købe noget, så vi spiser derfor i kantinen.

"En sandwich, tak" siger Noah og smiler til damen bagved disken. Han er altid så venlig, hvis det havde været mig, havde det bare været, "sandwich" og jeg ville ikke have smilet. Men sådan er Noah, og det kan jeg godt lide. Han betaler og vi går hen og sætter os ved et bord.

Og der sidder vi så, og snakker sammen om alt mellem himmel og jord. Ærligt så koncentrerer jeg mig ikke så meget om vores samtale, men om hans perfekte ansigt og flotte mørke brune øjne. Jeg ved godt, at jeg tit tænker på det, men altså come on, når man har sådan et ansigt, er det til for at kigge på. "Luke?" Jeg kigger på Noah "ja?", "hvorfor kigger du så underligt på mig?" Han griner lidt, det ikke så godt han tog mig i at stirrer på ham, igen, det jo sket før. "Jeg sad bare i mine egne tanker" siger jeg bare og griner lidt, "hvad tænkte du så på?" Spørg han interesseret, "ehmm ikke noget specielt" sig jeg, og jeg kan mærke jeg rødmer. "Hvorfor rødmer du?" Griner han, fuck, det kan jeg da ikke svare på.. Men så dér kommer min redningsmand, nemlig klokken som ringer ind til time. Jeg rejser mig op og begynder at gå som om, jeg ikke hørte hvad han sagde.

| | |

I de sidste timer skal vi have idræt, det magter jeg simpelthen ikke. Ikke fordi jeg ikke kan lide idræt, men vi har om basket og det hader jeg, og så gider jeg heller ikke rigtig at dyrke sport lige nu. Vi klæder om og går ind i hallen, hvor lugten af sved rammer os, sådan er det altid. 

Efter idræt går vi ind i omklædningsrummet for sjovt nok at klæde om. Noah og mig er altid de langsomste til at klæde om, så vi ender med kun at være os tilbage, og alle andre er gået. Noah står i bar mave og jeg kigger lidt intenst på ham, han har en svagt markeret six pack, og han er stadig brun fra i sommers. Han trækker sin trøje over hovedet og kigger på mig, "Lukas? Er der noget galt, du er hele tiden så underlig?" Jeg siger ikke noget, jeg ved ikke hvad jeg skal svare. Jeg kigger op og vores øjne mødes, han tiltrækker mig som en magnet eller noget. Jeg kan ikke lade vær, i en pludselig bevægelse placere jeg mine hænder på siden af hans kinder og trækker ham ind i et kys. Det føles fantastisk at vi står der, vores læber som rør hindanden, jeg har ventet på det her og nu sker det.

Jeg trækker mig, det dumt af mig, hvad sker der nu? Vil han ikke være min ven mere? Jeg kunne bare ikke lade vær. Han kigger forvirret på mig, "undskyld" siger jeg så stille og kigger lidt ned. Men så tager han sine hænder om mine kinder og hiver mig ind i endu et kys. Jeg føler jeg svæver på en lyserød sky, kysset udvikler sig stille til et snav, og det føles fantastisk. Mine fingre køre rundt i hans hår, og hans fingre køre rundt i mit. Det hele bliver afbrudt af en dør som åbnes, og vi hurtigt river os fra hindanden. Det er er Elias som kommer ind han kigger på os og siger "jeg glemte mine sko" han tager dem og går så ud igen. Han så ikke noget, hvis han gjorde ville han for det første kommentere det, og for det andet er der en væg ved indgangen så han har ikke kunne nå et se os.

The boy i love.. (afsluttet)Where stories live. Discover now