Tev ir taisnība #8

162 23 0
                                    

- Kas šeit notiek ? - pēkšņi no nekurienis uzradās Ziu , un dusmīgs jautāja ,- tulīt pat atlaidies Emīliju ! - Viņš dusmīgi sacīja , un izrāva mani no abu zēnu stingrā tvēriena. Cha Eun Woo un Jungkooka skatiens uzreiz tika piekalts man .
- Emī, tev viss kārtībā ? Viņi tev neko nenodarīja ?- Ziu apķerot mani, čukstus jautāja man matos. Es atraudamās no zēna viegli viņam pasmaidīju.
- Viss kārtībā, labāk dodamies pie pārējiem ,- uzmetusi īsu skatienu abiem zēniem, devos prom kopā ar Ziu .
Ejot kopā ar Ziu pie pārējiem man tika uzdoti neskaitāmi jautājumi par to kas notika tur , bet es nespēji atbildēt uz nevienu uz tiem , jo pati nesapratu neko .
Mani nespēja pamest tā dīvainā sajūta , kad abi zēni bija satvēruši manas rokās. Tas kā viņi abi lūkojās viens otram acīs . Ak vai , nevar būt kas man viņi abi patīk. Nē , nē , nē , tas nav pareizi , es pēc pāris nedēļām lidoju atpakaļ uz mājām. Es nevaru iemīlēt , nē , tā nevar notikt.
- Emīlj, tev viss kārtība ? - Ziu klusām jautāja , un ielūkojās man acīs. Tajās bija redzamās raizes.
- Ziu, es nejūtos labi , es laikam došos uz viesnīcu, - čukstus sacīju zēna . Taisnību sakot , tā arī bija. No tiem neskaitāmajiem jautājumiem kas grozījās man galvā un nesen notikušā, man bija sajūta kad mana galva drīz eksplodēs.
- Es došos ar tevi,  - Zēns sacīja , un ātri aizskriedams pie pārējiem, ko pasacīja, un bija atpakaļ pie manis. Es tik viegli viņa pamāju ar galvu , un kopā ar viņu devos uz izeju. 
Nonākuši viesnīcā, es iegāju savā numuriņa un ātri atbrīvojos no kleitas. Ātri iegāju dušā un pēc tam piegāju pie skapja. No tā izvilku sarkanbaltus šortus , sarkanu krekliņu un baltās kedas.

Notīrījusi visu kosmētiku un sataisījusi matus nekārtīgā astē , sapratu kad man ar kādu ir jāparunā par šovakara notikušos, un ir tik viens cilvēks kurš spēs man saprast, atradus savu telefonu , ātri viņa uzdrukāju lai atnāk pie manis

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Notīrījusi visu kosmētiku un sataisījusi matus nekārtīgā astē , sapratu kad man ar kādu ir jāparunā par šovakara notikušos, un ir tik viens cilvēks kurš spēs man saprast, atradus savu telefonu , ātri viņa uzdrukāju lai atnāk pie manis. Jau pēc pāris minūtēm pie mana numuriņa durvīm kāda klauvēja. Atverot durvis, man pretī raudzījās zēns noraizējies .
- Tev viss kārtībā ?- Ziu ienākot iekšā, jautā.
- Ziu, es vēlos tev ko pastāstīt , - iesēzdamās gultā , sacīju zēna , un pamāju lai viņš nāk man blakus. Zēns pamājis ar galvu , tā arī izdarīja. Kādu brīdi mūsu starpā bija klusums.
- Lūdzu runā ,- viņš čukstus sacīja.
- Man šķiet kad man abi viņi patīk,- klusi sacīju , un lūkojos uz savām rokām .
- Pagadi, kā ? Tu viņu abus tik šodien satiki ,es nesaprotu ,- Ziu apmulsis sacīja.
- Ar Jungkooku es jau kādu laiku kontaktējos kad biju Īrijā vēl , bet Cha Eun Woo es satiku šodien. Mani raisās ļoti dīvaina sajūta kad esmu viņu abu tuvumā , un tas ko tu redzēji šovakar mani pašu šokēja, - Paceldama acis beidzot no rokām , sacīju zēnam lūkodamās viņa acīs.
- Kas notika tieši tur šovakar ?- Viņš saraugdams uzacis, jautāja.
- Pēc tā kad pateicu jums kad došos , es itkā gāju ārā ieelpot svaigu gaisu , bet apmaldījos, un tad pēkšņi ieskrēju kāda. Šis kāds bija Cha Eun Woo. Tā mēs mazliet parunājām un viņš uzvedās tik dīvaini, bet man tas patika, bet tai pašā laikā viņa uzvedība mulsināja. Tad zēns piedāvāja man pavadīt mani līdz izejai, protams kā jau es iegrimu aplūkojot viņa seju līdz nākamajā  momentā mūsu sejas bija dažu centimetru attālumā un tad mani no viņa atrāva Jungooks . Tālāk tu jau pats redzēji kādā pozīcijā mēs bijām ,- Gari nopūsdamās pastāstīju zēnam šī vakara notikušos. Kādu brīdi zēns klusēja bet tad gari nopūsdamies saņēma manas rokas.
- Emīlij, lūdzu vairs neiesaisties nekādos kontaktos ar abiem viņiem, tas ir tik tavā labā, mēs tā pat pēc divām nedēļām dodamies prom, es nevēlos lai tu tiec sāpināta. Izbeidz visu šo tagad, lai vēlāk nesāp vēl vairāk,- zēns lūkodamies man acīs, sacīja un piecēlās kājās.
- Labi ,- es pieceldamās kopā ar viņu , sacīju.
- Apsoli ? - viņš lūkodamies man acīs jautāja.
- Apsolu,- atbildēju zēnam, un apskāvu viņu.
Es ceru kad tie nav meli ko tagad pateicu viņu, bet es centīšos no viņiem abiem izvairīties, jo Ziu bija taisnība, labāk visu izbeigt tagad, lai viss nav vēl sāpīgāk vēlāk.

 Es ceru kad tie nav meli ko tagad pateicu viņu, bet es centīšos no viņiem abiem izvairīties, jo Ziu bija taisnība, labāk visu izbeigt tagad, lai viss nav vēl sāpīgāk vēlāk

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Melodīja | ✔️Where stories live. Discover now