2019: Könyvek és kávé!!

41 13 1
                                    

Egy tök jó kör levelet láttam facebookon, amelynek valószínűleg nem sokan tesznek majd eleget akik küldözgetik, de engem megragadt és úgy gondoltam áthozom ide wattpadra egy formában. Ez a kör levél egy fajta fogadalom a jövő évre nézve. Egy olyan kihívás, amit szerintem sokan be fognak bukni akár köztük én is. 

A kihívás lényege az emberi kapcsolatok teremtése megtartása!

12 + 1 személy, nyilván aki akar és jelentkezik erre(illetve elengedik a szülei) Egy rövid két órás találkozást ejthet velem. Már nem mintha ez olyan nagy dolog lenne. Én állok neki egy kávét vagy egy teát és a két órát beszélgetéssel töltjük el. Mivel a wattpad sem túl személyes így a találkozót sem kell azzá tenni. Csupán csak a vezeték nevét kell ismerni a másiknak meg azt, hogy hogyan néz ki, hogy nyilván felismerjük egymást a találkozásnál. Semmi mást nem muszáj megosztani a saját életünkből semmi olyat, amely személyes vagy akár ami által ki derülhetne bármi belsőbb dolog rólad. Egyetlen biztos pontja lesz a beszélgetésnek méghozzá a wattpad. Ez jó is kezdő beszélgetésnek ezzel építkezni. 

Hogy miért pont 12 + 1 személy?

Mivel szeretném már most Decemberben elkezdeni így ez az a plusz egy fő! Minden hónap egy ilyen találkozást ejtenénk meg. Aki szeretné szintén bele vághat ebbe a dologba, nem szívesen jelölök meg senkit mert felesleges, ha valaki akar valamit meg teszi anélkül is, hogy rá kényszerítenénk. 

Most decemberrel együtt minden hónapban egyetlen két órás találkozás lenne, egy író és olvasója vagy csak két kezdő író szempontjából. Megismerheted kicsit azt akit követsz akit wattpadon "szeretsz". 

Amennyiben szeretnél részt venni ebben kommentben vagy nekem privátban jelezd! Az első tizenhárom jelentkező lesz az, akikkel találkozni fogok és meghívni egy kávéra vagy teára!

Többnyire Budapesten szeretném megejteni a találkozót, sőt szinte csak ott. Az idő pontot viszont nem szabom meg, amikor nektek is jó és nekem is :)

Remélem lesz olyan aki bele vág és velem együtt találkozik a követőivel, hogy egy rövid időre megismerje egy apró formátumban őket. Illetve remélem azért lesz jelentkező aki találkozna velem XD

Közlemény Book /®ENDED©\Where stories live. Discover now