Forgató Könyv Pályázat

39 7 4
                                    

Először is leszögezném, hogy ez nem tényleges pályázat s, hogy nonprofit alapú a dolog!

Jó barátommal HV_MihalyMarci val. Régóta tervezünk egy saját lowbudget filmet készíteni. Mivel neki nagy álma és bakancslistás dolga, hogy Jokert játszon egy filmbe, nekem meg, hogy rendezzek egy filmet, így elhatároztuk, hogy elkészítünk egy nonprofit alapú, YouTube fanfilmet Jokerről. Ehhez keresnénk egy személyt, aki szívesen segítene megírni a forgató könyvet. Így most egy versenyt hírdetek.
Mivel ez egy sorozat lesz így az első rész forgató könyvet kell megírni, természetesen vannak alap meghatározások, de a nagy részét a fantáziátokra bízzuk(csak legyen megvalósítható).

Az alapja a sorozatnak Joker és az, hogy ő hogyan lesz Joker. Többnyire a legtöbb ismert gonosz benne lesz például bane, vagy macska nő, de a batman is helyet kap a filmben, mielőtt még batman lenne(nem, nem úgy mint a Gotham sorozatban).

Amit fontos tudni, hogy mivel minden karakter a DC és a Warner Bross tulajdona, így semmi bevételünk nem származik ebből. Illetve az alap neveket és koncepciót is átalakítanánk. Így Batman szüleink gyilkosa nem egy hanem két ember, akik a Bruce Wayne és a Jack Napier névre hallgatnak.

Az első rész a karakterek bemutatására szolgálna. Nyilván Jokerrel a középpontban aki ekkor még nem Joker.

Mark Michael a főszereplő neve. Ő lesz a Joker nyilván. A többi karakternek kötetlen a neve! Fontos, hogy Mark skizofrén, de ez eleinte nem derül ki az első rész végén szólal meg a fejében a Joker hang(a másik énje), amikor éppen látják a tv-ben, hogy nevelő apját kiskorúak szexuális bántalmazásáért lecsukják, ugyan ezt tette vele is ezért nem labilis ezért van a fejében joker.

Fő karakter még ,
- macska nő, akinek nevét rátok bízom, az anyja prostituált(nem kell bele írni, mint szereplő elég ha említed).
- Batman, egy tipikus kis stréber karakter. Vékony szemüveges és többnyire fekete farmer dzsekibe, később bőr dzsekibe.
- Harley, szőke normál ruházat, hétköznapi, kicsit vissza húzódott.

Várom a jelentkezéseket, a kész részt a legacywrpg@gmail.com email címre.

A határidő: március 1.

Közlemény Book /®ENDED©\Onde histórias criam vida. Descubra agora