1. YoonMin

467 21 9
                                    

Zsimin békésen sétálgatott Kőbányán. Tudni illik Zsimin hajléktalan volt. Szed. Jóngi is hajléktalan volt. Szed.

Az a hír járta, hogy van egy ember aki hajléktalanokat cummant le. Másnéven a KŐBÁNYAI SZOPÓFANTOM. Dzsimin félt is tőle rendesen. Mi van, ha éjszaka amikor ő alszik ez a fantom majd megmolesztálja? Mihez kezd majd? Ezekkel a gondolatokkal sétált tovább. Ha látott egy szimpatikus kukát megállt és feltúrta. Zsimin ilyen életmódot élt.

Jongi, aki mindig csak aludni szeretett volna, gondolta szórakozik egy kicsit. Úgy döntött, hónap végéig száz csövest kell leszopnia. Elég siralmasan haladt, ugyanis eddig még csak tíznél tartott. Kilétét nem tudta senki, de országszerte elterjedt, hogy létezik. Ma este is kiment, hogy új áldozatokat találjon.

Eközben Dzsimin lefeküdt egy padra, összehúzta magát és elaludt. Reménykedett benne, hogy őt nem találja meg a szopófantom.

Jongi megtalálta első kiszemeltjét, így akcióba lendült. Mivel ide csak jonmin 18+-ot írok ez nem kerül bele. Miután itt végzett keresett még pár embert akikkel szintén megcsinálta ezeket. Ment-mendegélt, amíg el nem érkezett Zsimin padjához. Rögtön megtetszett neki a fiú, főleg arca és a zsibuti miatt.

Jongi rámászott Zsiminre, lehúzta a nadrágját és elkezdett dolgozni Zsimcin. Húzkodta, majd bekapta a fütyijét. Erre a törpe felkelt és nyögött egy nagyot.
-Jaj mi ez?-kérdezte Zsimin.
-Nyugi édes csak leszoplak. Mondjuk tetszel nekem, lehet megtartalak.-felelt jongi.
-jó.
-jo.

Miután ezt megbeszélték Jongi levette a gatyáját és belerakta kukiját Zsimin végbelébe. Majdnem elérte a veséjét. Dzsimin csak sóhajtozott és nyögdösött. Az akció után beszélgettek.
-Zsimin! Én téged szeretlek!💖💗💖💗😍
- Én is szeretlek Jongoka!😗😙😘😚😍

És boldogan éltek amíg meg nem haltak.

Kéjpáp Tizennyócplusz Meg Minden MásWhere stories live. Discover now