5. Stray Kids

213 20 8
                                    

Történt egyszer, hogy a Sztréj Kidz-vagy EsKáZé-dormjában karácsonyra készülődtek a tagok. Bár Kórijában nem igazán ünneplik, a srácok mégis szerették ezt az ünnepet. A jól ismert párosok már az estéiket tervezték, hiszen mi sem jobb egy karácsonyi ágytornánál.

Vucsanék mézeskalácsot sütöttek, vagyis csak VuDzsin, mert Csan nem igazán tudott. Ő felelt kedvese szórakoztatásáért. Miközben karácsonyi dalokat énekelt hátulról ölelte át a csapat anyukáját, aki mosolyogva folytatta a sütést. Kjút.

MinSzángék Dzsiszáng szobájában feküdtek az ágyon miközben a Grincset nézték. A fiatalabb Minhó mellkasára hajtotta a fejét és onnan figyelt. Linó-akit soha senki nem hív így-a mókus fejét simogatta. Amint a filmnek vége lett mindketten elaludtak. Kjút.

CsangLikszék a fát díszítették de vitába keveredtek, ugyanis CsangBin mindenképpen dark koncepciójú karifát szeretett volna, Féliksz viszont arany-pirosat.

-Binni nem érted, hogy a karácsony nem dark? Megígérem este akár többször is csinálhatjuk, de legyen már az amit én szeretnék!-kérlelte párját az ausztrál.
-Na jó, egy ilyen ajánlatnak nem tudok ellenállni😏.-így történt, hogy a fa arany-piros lett.

Eközben Szungmin és Hjundzsin valami undorítóan nyálas filmet kezdtek el nézni ami közben persze nem bírták ki, hogy ne csókolják meg egymást. Ezt a pillanatot választotta a kicsi ÁjEn, hogy benyisson a szobába.
-Hjángok! Ti meg mit csináltok??-kérdezte rémülettel a szemében.
-Mi szeretjük egymást.-vallották be egyszerre.
-Hát már csak nekem nincs senkim?-siránkozott a kicsi. Ezt meghallotta az eomma így felszaladt a többiekhez.
-Csongin kicsikém még csak pelenkás vagy, hát nem kell neked még barát! Különben is, nem vagyunk neked jók?-az anya kiakadását hallva az összes tag odagyűlt és egy hatalmas csoportos ölelésben részesítették a legkisebbet.

Este aztán megajándékozták egymást, és természetesen a párosodás hangjaitól volt hangos a dorm.

Boldog Karácsonyt Mindenkinek!

Kéjpáp Tizennyócplusz Meg Minden MásWhere stories live. Discover now