Chapter 13

1.1K 112 7
                                    

Justin

Един път.. се превърна в два пъти. Два пъти.. се превърнаха в три пъти. И три пъти.. се превърнаха в четири пъти.

Четири пъти.

Четири пъти се целунахме. 

Два пъти аз я целунах.

И два пъти тя ме целуна.

Бяха внезапни, изненадващи, спонтанни целувки. Накараха сърцето ми да забие силно, тялото ми да се разгорещи с желание и пенисът ми да е с големия, която преди никога не съм виждал.

Така бях през изминалата седмица. Беше като игра, сега така си мислех. Когато влязох в стаята и видях Ава сама, ние се карахме и тогава, свършвахме близо един до друг, поглеждахме се в очите и всеки от нас чакаша другия да направи първата крачка.

Бяха точно четири пъти. Две бяха по моя вина и две по нейна. И всичко това започна с мен. Аз бях този, който я целуна пръв почти преди шест дни. Аз бях първият, който направи хода, затова сега бях единственият, който наистина започна тази игра.

Дразнеше ме. Дразнеше ме колко добре усещах устните й срещу моите. Дразнеше ме колко много исках да усетя от кожата й, от докосването й. Дразнеше ме колко много я исках, но знаех, че не мога да я имам.

Не бих.

Стиснах челюстта си, когато истината ме удари през лицето.

Това беше грешно. Дали съм го приел или не, факта е, че тя работеше за мен. Не можех да правя това.. въпреки играта, която играем. Действах чрез моето привличане и тя го последва. Беше опасно - беше морално погрешно.

Трябваше да спре.

Ако не, щях да премина всички граници като възбуден, ядосан мъж и да я взема. Бях похотлив след Ава и това е лошо. Тя беше изкушаваща като забранен плод, очаквайки да бъде взет.

Нямаше да я взема.

Разместих се на мястото си и затворих екрана на моя Apple Mac. Дълбока въздишка излезе от устните ми, докато стоях в офиса ми в сградата на компанията ми. Таванът беше висок, подобно на сградата на небостъргача. Имаше огромен прозорец, който ми даваше гледка на Оклахома и е красиво следобед. Бюрото ми бе голямо, почти като това в вкъщи и с два стола пред него. Стените бяха боядисани в черно и шкафовете държаха всички документи и всички видове информация.

The Unfolding | JB (Bulgarian Translation)Where stories live. Discover now