Bölüm 15: Ben Çok Çikolatadan Nefret Ederim

695 87 13
                                    

"Neden, neden buradasın?" Ye Tianlong, Chu Han'a bakarken şaşırdı. Lu Wan onlara yiyecek verdiğini söylemedi mi? Chu Han neden hala burada duruyordu?

Chu Han, Chen Shaoye kadar aptal olmadığı için cevap vermedi.

"Sana soruyorum!" Ye Tianlong vahşice kükredi. Şu anda durum anlaşılmaz olmasa Chu Han'ı balta ile öldürecekti.

Chu Han ona bir bakış attı ve zihninde şok oldu. Ne olursa olsun özü Shang Jiuti benzerdi, o eski hayatını düşünmeye başladı. Çok fazla düşündü, bu yüzden bu altı kişiyi öldürmek için en iyi zamanlamayı kaçırdı.

Ama işine hiçkimse işine karışamaz ve oda buna dahil olmayacaktı.

"Güzel. Cehenneme gitmelisiniz, Beni takip edin ve hepsini öldürün!" Ye Tianlong çok çılgındı. Burası onun bölgesiydi ve herhangi bir kaza onun için dayanılmazdı.

Kiyamet gelmişti. Zombiler ve tamamen çökmüş iletişim Ye Tianlong küçük dinlenme istasyonunda küstahça kendini istediğini yapacak kadar kibirli biri olmuştu, bu yüzden onun içindeki arzu büyüyordu.

Shang Jiuti'nin onu vuracağını düşünmedi ve bunların hepsinin korktuğunu bile düşündü. Kadının ince bacakları ve kolları vardı, o yüzden silahı nasıl kullanabilirdi ki?

"Dur!"Shang Jiuti zarifce bağırdı. Bu arada, bir tıklama geldi ve silah doldu.

Ses ye Tianlong ve diğerlerini durdurdu. Karanlık da namluya bakarken bilinçsizce korkuyorlardı.

Gerçek olan mıydı?

"Hay!" Ye Tianlong sırıtıyordu ve aniden bir şey söylemek istediğinde bir şeyle oynayan çocuğa baktı. Yüzünde kötü bir gülümseme vardı, vücudu çömeldi, " Ye ting, Ye Tingting?"

KoT (Hoyda, adam amca taktiğine geçti.)

On sekiz, göz kapaklarını hiçbir söze gerek kalmadan kaldırdı ve yalnızca esnek parmaklarıyla silahı yaptı.

Chu Han bir şeye düşünüyormuş gibi bir ifadeye sahipti. Başlangıçta, hızının Shang Jiuti'nin 1,5 katı olduğu için parmakların son derece esnek olduğunu gördü. Hızı çok şaşırtıcıydı.

" Ye Tingting " Ye Tianlong gülümsedi ve sarımsı kokulu dişleri göstermek için ileriye doğru yürüdü, " bana oyuncak silahını ver ve sana bir çikolata vereceğim. Çikolatayı çok sevmiyor musun?"

"Çikolata?" Onsekiz net gülümsemeyle dudaklarını ısırdı.

"Evet! Çikolata, bana oyuncak verirsen sana bir kutu çikolata vereceğim!"Ye Tianlong onu cezbetmeye devam etmek için göz kırptı.

Shang Jiuti kaşlarını çattı ve bir şey söylemek istedi, ama sonunda sessiz kaldı. Chu Han'a göz attı ve şu andaki durumu nasıl çözeceğini düşündü. Chu Han'ın karmaşık bir insan olduğunu ama onun ne olduğu hakkında hiçbir fikri olmadığını gördü. Dışarıda tehlikeler vardı ve içeriden çok karmaşıktı. Her neyse, işbirliği en iyi seçimdi.

"Ne sikiyim çikolatanı! Bütün ailen çikolata mı seviyor!"

Aniden, kükreyiş on sekiz tarafından geldi ve on iki yaşındaki bir kız olmaması gereken bir ifadeyle tüfeği kaldırdı. O kadar öfkelendi ki, " Benim adım Ting değil! Ayrıca çikolatadan nefret ediyorum!"

Chu Han ona bakmaya devam edemedi. Silahı standart şekilde tutuyordu. Onun esrarengiz hissine ilham veren küçük kız ateşli bir gangster gibi görünüyordu.

"Beni sağır mı yapmak istiyorsun?"Shang Jiuti dudaklarını ısırdı.

Ye Tianlong ifadesi iyiden kötüye değiştirildi ve canavarca bir öfke göğsünden büyüdü, " Ben size çocuklara tecavüz edicem ve sonra zombileri besleyeceğim! Sürtükler! Bana bağırmaya nasıl cüret edersiniz?!"

Bang--

Aniden bir ateş açıldı.

Tüm oda sessiz ve Ye Tianlong delinmiş karanlık bir oyuk vardı. Tamamen şaşkına dönmüştü ayakları hareket etmiyordu, yere çakılmış gibiydi.

"Siktir! Kurşunumu boşa harcamayın."Shang Jiudi sadece mırıldandı.

Onsekiz'in silahının namlusundan yavaşça çıkan bir duman vardı.

Chu Han, diğer yönlerinin çok üstün olmasına rağmen, kol kuvvetinin kötü bir hedefe sahip olmasından dolayı başını iki yana salladı. Ye Tianlong'un alnına nişan alınmalıydı, ama yanlış bir atış yapmıştı.

"Ah,ah----Ah,ah - - -." Ye Tianlong'dan zayıf bir çocuk tarafından yapılan isimsiz bir ses geldi. Korkmuştu.

Tictock-----

Tictock-----

Durmadan korkan iki kişi vardı.

Silah! Gerçek bir silahtı!

Huaxia silah yönetiminde çok katıydı. Onlar gibi sıradan insanlar nadiren silahlara bakarlardı ve hiç bu kadar kısa mesafeden korkmamışlardı.

ÇM: Huaxia şehir.

Küçük bir sapma olsaydı birisi ölmüş olurdu!

Ancak, masum görünen kadınların gerçek silahı olacağını ve ilk kullananın o küçük kız olduğunu asla düşünmediler.

Sadece on iki yaşındaydı!

"Sakin ol, sakin ol! Beni dinle, sakin ol ve iyi bir pazarlık yapıcam. Sadece birkaç kelime söyleyeceğim. Ben sana ve ailene çikolata vericem." Ye Tianlong onun ifadesinden korkuyordu. Bu sözleri tekrarlamış ve bilinçsizce birkaç adım geri çekilmişti.

"Ah-"

Aniden dağınık sesin peşinden koşan bir çığlık geldi, bu yüzden insanlar asıl gergin durumu yaklaştılar.

Shang Jiuti ve on sekiz ilk kez Ye Tianlong'u hedef aldı. Nişancılıkları kötü olsa bile ona vurmak için birkaç mermi harcarlardı.

Chu Han biraz korkmuştu. Ne oluyordu?

"Başkan!Başkan!"Buraya gelen bir adam vardı. Ye Tianlong'un kıyafetlerinden yakaladı gözyaşları ve sümükle çığlık attı: "Zombiler! Çok fazla zombi var."

Odadaki tüm insanlar çok korktu ve pencereye baktı.

Boş alandaki boş alanın içine sayısız zombi geliyordu. Kapıda toplanan yüzlerce zombi vardı. Çok fazla zombi toplanıyordu.

"Çocuklar, beni dinleyin!" Ye Tianlong döndü ve acele söyledi. Gözleri Shang Jiuti'ye odaklandı.

Shang Jiuti ve Onsekiz silahları olmasına rağmen, On sekiz gençti ve çekim seviyesi iyi değildi. Shang Jiuti bir yetişkinde, bu yüzden ye Tianlong en büyük tehdit olduğunu düşündü. Köşede varoluş duygusu azalmış olan Chu Han'a gelince, Ye Tianlong tarafından tamamen göz ardı edildi.

"Siktir git! Kes sesini. Burada konuşamazsın!"

On sekiz, Ye Tianlong konuşmaya devam edince küfür etmişti. Ye Tianlong'un Shang Jiuti'in yaptıklarından pek tatmin olmadı; Ayrıca, çok fazla zombi vardı ve iki gün boyunca burada izlenmişti, birisini öldürmek için güçlü değildi. Shang Jiuti'nin alın rengi kırmızıydı. Küçük kız tahammül edilemez olmasına rağmen sadece on sekizde şaşkına dönmüştü.

Chu Han kaşlarını çattı On sekiz'in ateşli öfkesi ve Shang Jiuti'in onu kasten şımarttığı için şüpheliydi.

Kıyamette Erime SistemiWhere stories live. Discover now