6. Suvenýry, tráva, hádka

2.3K 143 11
                                    

Úterý

Ráno jsme se s Niky rychle nasnídaly, vyčistily si zuby a oblékly se. Samuel na snídani nepřišel, akorát si nasedl do auta, a vyjeli jsme s Lucy na místo srazu s ostatními. Vysadila nás, rozloučila se a zase odjela.

Na dnešek máme připravenou prohlídku okolo Big Benu, kam jsme se svezli dvoupatrovým autobusem a London eye, na které jsme sice nemohli, ale bylo krásné. Narazili jsme na obchodní centrum, takže jsme přemluvili učitele na rozchod, sice jen na hodinu a půl, ale aspoň něco.

Já jsem rychle vystartovala do obchodu se suvenýry. Něco jsem koupila a než jsem se nadála, zase jsme stáli seskupení u učitelů.

Pohled Sama

Dostali jsme rozchod, odešel jsem s partou za obchoďák, kde je park, když v tom Ondra vytáhl trávu. Všichni jsme si dali a vrátili jsme se za ostatními.

Pohled Míši

Když jsme šli na místo, kde si nás opět vyzvedne Lucy, šla jsem za Samuelem, táhla z něj tráva, a když jsem nedávala pozor, šlápla jsem mu omylem na botu.
Otočil se, zamračil se a pokračoval v cestě. Já jsem se jen zařadila a šla jsem taky.

U Lucy doma

Niky se mě ptala, jestli se nejdu projít po okolí. Byla jsem utahaná, takže jsem zamítla a Niky odešla.
Po chvíli někdo zaklepal. Klasicky jsem řekla dále, ale to jsem dělat neměla. Stál tam Samuel zavřel dveře, zamknul a začal po mě ječet kvůli včerejšku, že se kvůli mě nemůže bavit s Anne a že s Lucy taky nemluví.
To už jsem nevydržela, a zařvala jsem na něj:
,,Mohl by ses s ní dál bavit, kdybys na Anne hned první den nevlezl!"
,,Jak můžeš vědět co jsme dělali?" Zeptal se mě s nadzvihnutým obočím.
,,Kdyby tak neječela, byli byste méně nápadní." odpověděla jsem a s tím mi přiletěla facka. Byla silná, takže jsem spadla na zem.
Párkrát si kopl a odešel. Já se jenom začala smát jako psychopat, nevím prostě mi to přišlo vtipný. Když jsem se vzpamatovala, přišla Niky a společně jsme šly večeřet. Po večeři jsme šly zase do pokoje, převlékly jsme se do pyžama, udělaly si hygienu a šly spát.

Hlasujte, komentujte, love u all❤️

Ten Nejlepší/ StudioMoonTVWhere stories live. Discover now