15. rész

2.3K 179 10
                                    

Jungkook pov's

- Talán nem kellene annyit innod.. - jelentette be mellőlem Hoseok, én azonban fittyet hányva figyelmeztetésére, ismételten leküldtem egy korttyal a tömény szeszt, hogy végigmarja a torkomat, jobban elbódítva elmémet. Lecsaptam a kis poharat, és kértem még egy kört, a csapos pedig engedelmesen töltötte a már félig üres üvegből.

- Ez legalább lefoglalja a gondolataimat. - én is éreztem, hogy hamarosan úgy ki fog ütni a hatása, hogy a saját nevemet nem fogom tudni, de egyszer az életben, megengedhetek magamnak ilyet.

- Mert neked húsz évesen akkora gondjaid vannak? - vonta fel szemöldökét. Kiakasztottam a szék lábtartójából a cipőmet, majd a pultra támaszkodva felé fordultam, de már ez a kis lendület is elég volt ahhoz, hogy elszédüljek. Megragadta karomat, és visszatolt a székre, mielőtt még találkozhattam volna a földdel.

- Gondolj már bele. A csak egész nap ott van, én nem csinálhatok vele semmit! Tudod milyen frusztráló?! - furcsa volt hallgatni a hangomat, pláne így, hogy jóformán pösze lettem.

- Nem, mivel nem törődök ilyenekkel. - vont vállat.

- Egyszerűen csak... Nem akarom bántani. - hajtottam le fejem, majd úgy néztem a markomban szorongatott pohárra, mintha Ry feje lenne.

- Húha, komoly gondok lehetnek, ha ennyit iszol. - hallottam meg magam mögül egy ismeretlen női hangot, rögtön azután, hogy legurítottam még egy pohár alkoholt. Jeges ujjai végigsuhantak vállamtól kezdve, nyakamon át a másik oldalra, majd leült mellém. Kezébe vette az asztalra letett poharamat, a lenyalta a szélélt, mintha lenne ott pár csepp az italomból.

- Mondhatjuk. - válaszoltam neki, felé fordulva. Kicsit szemügyre vettem, és nem éppen a visszafogott módon. Szőkített haja hátra volt fogva, de pár tincs a vállain nyugodott, mélybarna szeme pedig csillogott, gondolom benne is volt már pár löket. Direkt olyan ruhát vett fel, ami kiemelni nőies vonásait, többek között a karcsú derekát, és a melleit.

- Valaki nagyon kívánós. - kuncogta el magát, miközben mutató ujját állam alá akasztotta, hogy tekintetem ne a testét, hanem a szemét pásztázza. - Van fent egy szobám. Érdekel?

- Érdekel, - vágtam rá rögtön. - De tegyük át a bulit hozzám. - lecsaptam a pénzt a pultra, majd belekarolva az idegen nőbe kiindultam, hogy fogjak egy taxit. Iszonyú részeg vagyok, de még van annyi ép elmém, hogy tudjam, gondok lesznek, ha én most kocsiba ülök.

A mai napon már nem érdekel semmi, felőlem kettészakadhat az ég is, szexelni akarok. Az a sok év, amit leéltem a különböző nőkkel cseppet sem volt kielégítő számomra, hiszen mindig figyelnem kellett a partnereimre, ha nem akartam nekik fájdalmat okozni. Sose tudtam maradéktalanul élvezni.

Ma viszont, itt ez a lány, aki eléggé jártas lehet ebben a dologban, ha ilyen közvetlenül kínálgatja magát, ezért ki fogom használni. Rá nem fog kellenem vigyázni, végre kiadhatok magamból mindent, amit az elmúlt években gyűjtöttem. Nincs mit megbánnom.

--------------

Reggel iszonyú fejfájásra ébredtem. Nem is fájt, lüktetett, mintha ki akarna szakadni az agyam a helyéről. Ránézve a telefonomra állapítottam meg, hogy az a reggel már délután egy óra, és én másnapos vagyok. Felültem az ágyon, a hátam viszont akkorát roppant, hogy rögtön vissza is dőltem. Fejem fölött a rácsra csatolva lógott a bilincsem, mellettem pedig a tegnap használt óvszer piszkította a lepedőmet.

Amint beszámíthatónak találtam magam, kidobtam a kis gumit, és lehúztam a teljes garnitúra huzatját, egy nagy gombócot formázva belőle, amit majd betuszkolok a mosógépbe. Épp a szekrényemhez léptem volna, hogy ne egy szál faszba induljak le reggelizni, mikor szemet szúrt a kisasztalon levő dobozka. Taehyung írását már megismerem, ez teljesen más volt.

Akarat [Jungkook ff.] - BefejezettWhere stories live. Discover now